9.9FenomenaalScore uit 655 reviews

Dos Iberos Luxury Boutique B&B

9.9FenomenaalScore uit 660 reviews

Heerlijk!
Door John op 24-10-2023

Heerlijke plek, lekker rustig, fijne host die alles voor je wil organiseren, ligging perfect. We hebben echt een heerlijke week gehad, vol ontspanning, genieten en mooi weer. Fijn dat de B&B ook arrangementen biedt die het mogelijk maakt ook op de locatie zelf te eten (hoewel er ook meer dan voldoende leuke restaurants in de nabije omgeving te vinden zijn).

Een paradijsje in Andalusië
Door Ron op 22-10-2023

Wij waren hier in oktober inmiddels voor de vijfde keer. Dat zegt natuurlijk al genoeg. De B&B is door Marie-Claire op een fantastische manier voortgezet. Net als de andere jaren ontbrak het ons aan niets. Een heerlijk en uitgebreid ontbijt en prachtige kamers. Het uitzicht vanaf het terras en het fijne zwembad is fenomenaal. In de mooie tuin zijn diverse plekjes om van het uitzicht te genieten of in alle rust een boek te lezen. De B&B ligt heel mooi centraal en is een startpunt voor bezoeken aan Malaga, Cordoba (Mezquita) en Granada (Alhambra), maar ook leuke plaatsen als Estepona, Ronda, Marbella (de oude stad), Nerja, Iznajar en Mijas zijn vanuit de B&B heel makkelijk bereikbaar. Vergeet niet te gaan wandelen in het zeer bijzondere El Torcal en koop op tijd kaartjes voor de Caminito del Rey. En onze toptip: ga eten bij Santiago’s Kitchen, Marie-Claire reserveert voor je.

B&B met fantastisch uitzicht
Door Christie op 21-10-2023

Mooie B&B met fantastisch uitzicht en een gastvrouw die alles tot in de puntjes verzorgd.

Dos Iberos Luxury Boutique B&B

TOP!!
Door Eric Lotte op 09-10-2023

Een geweldige B&B. Een oase van rust en luxe. Met een aardige en lieve gastvrouw die het helemaal snapt. We hebben een heerlijke week gehad. Zeker een aanrader. Centrale ligging tov gezellige plaatsen en strand in de buurt.

Één oase van rust en schoonheid !
Door Anja op 19-09-2023

Een oase van rust en schoonheid! Wederom een heerlijke week gehad! Fantastisch uitzicht, fijn zwembad mooie schone kamers. Heel belangrijk de gastvrijheid van Marie-Clare , alles is tot in de puntjes liefdevol verzorgd! De omgeving is centraal er is vanalles te doen binnen een half uur , Marie -Clare geeft je graag advies . Geen zin om weg te gaan , dan kun heerlijk bij het zwembad vertoeven met een massage , fantastisch lunch, een cocktail 🍹 en probeer ook eens de kookkunst van Marie -Clare 👌 Ik kom hier al vele jaren maar het blijft genieten! Een echte aanrader !!

Prachtige plek met een fantastische gastvrouw
Door Karin Laeyendecker op 29-08-2023

20 minuutjes vanaf Malaga totale rust ... prachtige locatie die door Marie Claire tot een paradijs is gemaakt. Geweldig uitzicht, prachtige kamer, mooi zwembad, heerlijk eten ... en alle tips van Marie Claire. We hebben genoten en komen zeker terug.

Soort hotel
Adults only