Appart Laijola
Skigebied: 300m
Skilift: 300m
Adresgegevens | Unter Trantrauas 67B, A-6793 |
Appart Laijola
We komen hier al een aantal jaren. We houden van Montafon en Gaschurn. Elke keer zitten we in hetzelfde appartement in Laijola en steeds weer met veel plezier. Kleine probleempjes direct opgelost. Het zwembad blijft fantastisch. Goede restaurants in omgeving. We houden dit kort. Het is gewoon super om in Laijola en Gaschurn te zijn.
Net ruim appartement, stijlvol ingericht. Vlakbij de gondel gelegen (200m) & het centrum van Gaschurn (ca.500m). Erg veel activiteiten in de omgeving voor kinderen. Zeker een aanrader!
Zeer lux en comfortabel appartement met heerlijke bedden. Op zeer korte loopafstand van de piste. Super vriendelijk en cliëntgericht beheer. Leuke authentiek dorp met vriendelijke mensen en goede restaurants.
De Laijola-appartementen zijn mooi, degelijk, ruim en goed uitgerust. De faciliteiten zijn prima. De ligging is gunstig. De communicatie met het bedrijf is plezierig en praktisch. Wij hebben er met vijf gezinnen een prachtig verblijf gehad.
Perfect verblijf! Het is een aanrader. Mooi ,goede omgeving,kortom alles wat je nodig hebt op vakantie!!