9.2FenomenaalScore uit 123 reviews

Hotel Austria Saalbach

9.2FenomenaalScore uit 127 reviews

Wederom uitstekend!
Door Lies Talsma-Spanjaard op 23-01-2024

Comfortabel hotel met skibushalte voor de deur. Uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds buffet met wisselende thema's. Lief personeel dat zeer behulpzaam is. Na het skien is er voldoende vertier en muziek te vinden in de kelder. Een heerlijke sauna maakt de vakantie compleet.

In 2024 weer!!
Door joke boerema op 21-01-2024

Wederom een heerlijke week gehad in dit hotel. Nieuwe bedden en meubilair in de kamers, alles heerlijk ruim. De kelderbar is een plek om heerlijk te vertoeven. Gezellig met andere hotelgasten een drankje doen, een kaartje leggen en uiteraard de voetjes van de vloer. De thema buffetten zijn divers en heerlijk, kortom volgend jaar gaan we weer!!

Wederom uitstekend!
Door Elisabeth op 20-01-2023

Gezellig familiehotel, zeer vriendelijk en hardwerkend personeel. Perfecte ligging, skibus stopt voor de deur. Ontbijt uitgebreid en diner met iedere avond ander thema. Bar ( met zitjes) in de kelder met muziek en mogelijkheid om heerlijk te kletsen.

Hotel Austria Saalbach

Top accommodatie!
Door Joke op 11-02-2022

Na wat Corona perikelen weer een heerlijke vakantie gehad in hotel Austria.
Super aardig personeel en zeker de eigenaar Alfred en Vera die alles doen om het je naar de zin te maken.
Skibushalte is voor de deur.
In de kelderbar kun je leuk een kaartje leggen en een verzoek nummertje voor een dansje. Wij hebben de apres ski niet gemist en heerlijk in het hotel een drankje gedaan. Kortom top allemaal!

Volgend jaar weer!!!
Door Lies op 09-02-2022

Gezellig Oostenrijks familiehotel. Voor de 11e keer geboekt bij Austria en weer perfect bevallen. Skibushalte voor de deur. Ontbijt perfect met diverse soorten brood, vleeswaar en kaas. Niet te vergeten zoetigheid en de heerlijke yoghurtsmaken. Avondeten veelal in buffetvorm met het personeel in de kleding van het thema van het buffet. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

Dikke prima!
Door Sandra op 04-02-2022

Met niet al te beste verwachtingen gingen we hierheen n.a.v. gelezen reviews. Lijkt echt wel wat gedaan te zijn met de reviews. Eten prima en meer dan genoeg (buffetvorm, zowel ontbijt als avondeten). Alleen het toetje wordt geserveerd. Bij ontbijt ruime keuze, broodjes/beleg/ei/bacon/yoghurt diverse/ontbijtgranen. Echt meer dan genoeg. Bij het avondeten elke avond een ander thema. Soep, klein saladebuffet, meerdere warme en koude gerechten.

Het klopt dat de aanvangstijden worden gehanteerd. 8u ontbijt en 18.30 avondeten. Voor ons prima. Wij wilden 1 ochtend vroeg beginnen met de eerste lift en hebben een broodje gekocht in de supermarkt 10 min lopen verderop. Vonden wij geen probleem. Drankjes inderdaad dagelijks contant afrekenen, heb je geen cash bij je, mag het ook een dag later. Hier verder totaal geen problemen mee ervaren.

Fijne kamer, schoon en met lekkere douche en bed en elke dag schone handdoeken.