De Reuten

De Reuten
Hele fijn camping met uitzicht op de weilanden👍🏼😃 Een hartelijk ontvangt door Bianca en Lambert, heel behulpzaam en vriendelijk. Het sanitair was heel netjes en het is er heerlijk rustig. Er werd s'morgens voor een heerlijk ontbijt gezorgd. Echt een aanrader!
Groene, rustige camping in nabijheid van Eindhoven. Bianca is joviaal en je kunt met haar lachen. Tegelijk houdt ze scherp in de gaten dat iedereen het naar zijn zin heeft en niet dat het plezier van de één ten koste gaat van de ander. Sanitair is schoon. Heerlijke douches, wc papier aanwezig. Je kunt goed fietsen in de omgeving.
Wij werden hartelijk ontvangen door Bianca en Lambert en mochten zelf een mooi plekje uitzoeken en dat is gelukt . Het is er heerlijk vertoeven en kan je genieten van de rust en ruimte .Dikke prima
Ben je op zoek naar een leuke eenvoudige camping, dan ben je bij de Reuten aan t goede adres, lieve en gezellige eigenaren, veel kippen en andere dieren op het erf. Wijds uitzicht over de landerijen en heerlijk rustig. Lekker gekampeerd met mijn zoontje van 8 jaar.
Een kleine knusse boerderij camping. Tussen de paarden, leuke hondjes van de eigenaren cavia's en konijntjes. Prachtig uitzicht over het land. Super vriendelijke en behulpzame eigenaren en medewerkers. Goeie wifi ( wat vooral onze kids heel belangrijk vonden). Ook prachtig voor een mooie wandeling of op de fiets door het mooie platteland. Verste verse eieren ooit ! En heerlijke kroketjes die nog laat op de avond voor ons werden gebakken. Zeker een aanrader !
BBQ toegestaan | Beschikbaar |
Parkeerplaats | Beschikbaar |