Reviews over Romagne sous Montfaucon

 • 9

  Fantastisch op La Gabrielle

  Rob Pabbruwe, 18-2-2017
  Stilte, veel history,heel donker 's nachts, wandelen, museum in Romagne sous Monftfaucon,Verdun etc. Bakker komt langs. Minder voor echte boodschappen moet je links of rechts 15 km rijden: niet erg, maar handig als je het weet. Geen uitgaansleven in Romagne: maar dat is geen must voor ons
 • 8

  Voor herhaling vatbaar.

  Joop, Petra, Youri en Marleen, 1-11-2015
  Op gezellige camping La Gabrielle verbleven. Romagne is een klein plaatsje waar weinig te beleven is; erg stil. Wel een privémuseum over WO I, met een massa voorwerpen uit de directie omgeving van Romagne. Indrukwekkende herdenkingsplaats van de Amerikanen waar de resten van 14.000 militairen rusten. In de buurt ook veel begraafplaatsen van fransen en duitsers. De omgeving bevat heel veel grote en kleine herdenkingsplaatsen van de "grote oorlog". In deze omgeving zijn de sporen van WO I overduidelijk aanwezig.
 • 8

  mooie natuur

  mirjams, 16-8-2015
  Romagne is een rustig dorpje. Verwacht er geen winkeltjes en bruisend centrum. Maar wel rijk aan cultuur en natuur. Veel informatie te vinden over de WO1, in het dorp is ook een museum over WO1. Daarnaast natuurlijk de grote militaire begraafplaats. Ook is de omgeving erg geschikt om te wandelen en te fietsen, of gewoon te genieten van de leuke, kleine Franse dorpjes.
 • 8

  Stil, rustiek met een geschiedenis

  Gilbert Wind, 11-11-2014
  Rijdend door Romagne sous Montfaucon zie je meteen dat hier wel het een en ander gebeurt is...de enorme Amerikaanse begraafplaats is niet te missen, net zo min als het prachtige museum midden in het dorpje...met onwaarschijnlijk veelWOI vondsten uit de omgeving.
 • 8

  Mooie plek

  huib.meerkerk, 19-10-2014
  Fijn om te wandelen en te fietsen
Romagne sous Montfaucon scoort een 7,7 uit 10, op basis van 20 reviews
Advertentie
Advertentie