Deze accommodatie heeft een score van 8
Over Mediterráneo / Mediterráneo Park
Het personeel begroet je met een glimlach bij Mediterraneo Park Hotel in Roses. Dit hotel ligt aan de Costa Brava en heeft een mooi aangelegde tuin met bar, goede restaurants met lekker eten en goed onderhouden zwembaden. Het strand ligt op loopafstand en het centrum op ongeveer 20 minuten lopen. Barcelona ligt op anderhalf uur rijden.
Room service
Liften
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Calle Quevedo 15, E-17480 |
Mediterráneo / Mediterráneo Park
Vorig jaar ook in dit hotel geweest, nog steeds erg goed. Erg lekker eten, fijne kamers, we zijn met plezier teruggekomen naar dit fijne hotel.
Wat we echt heel jammer vonden is dat er geen shows voor de kinderen meer zijn. Vorig jaar waren er zulke leuke shows, goochelaars, Spaanse dans en acrobaten. Voor ons reden om met onze dochter dit jaar terug te komen. Dit jaar elke dag live muziek, sommige bands waren erg slecht. Dat zag je ook wel aan het terras wat dit jaar vele malen leger was dan voorgaande jaren. Zonde van de horeca omzet. Volgend jaar gaan we om deze reden niet meer terug.
In de herfstvakantie naar Spanje. Toevallig gekozen voor dit hotel. Wij zijn zeker tevreden. Wij hebben dan ook geweldig weer, het lijkt wel bijna zomer. Overall is het hotel zeker goed. Wel is de kamer erg klein voor 3 bedden. En de airco blaast wel maar koelt niet. Het hotel wordt prima schoongehouden. Ook een erg mooie grote tuin. Verder ligt het vlakbij het strand. Geen idee of ik hier in het hoogseizoen zou willen zitten (vermoedelijk niet) maar voor de herfstvakantie is het helemaal prima. En erg goedkoop. We nemen de overdaad aan bejaarde Engelsen dan verder ook voor lief...