Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Ladonia Hotels Adakule
Bij Ladonia Hotels Adakule ervaar je een stralende vakantiedroom. Dit resort ligt lekker vlak bij het strand en barst van de gezellige faciliteiten. Of je nu aan het zwembad ligt of de zon op je huid voelt, hier weet je zeker: dit wordt een vakantie om je herinneringen mee te vullen. Klaar voor een relaxte, zonnige tijd? Je gaat het zeker meemaken!
De ligging
Ladonia Hotels Adakule ligt in Kuşadası, een levendige badplaats aan de Turkse westkust. De ligging is ideaal voor strandliefhebbers, want je loopt binnen enkele minuten naar een zand-/kiezelstrand. Het hotel bevindt zich aan een hoofdstraat, waardoor je makkelijk de omgeving verkent. Het centrum van Kuşadası ligt op ongeveer 2 km, en de toeristische attracties vind je op circa 3 km afstand. Hierdoor maak je makkelijk een wandeling naar leuke winkels, bars en bezienswaardigheden. Als je niet wilt lopen, biedt het hotel ook gemakkelijke toegang tot verschillende vervoersmogelijkheden. De omgeving schreeuwt: genieten van de zee, de zon en het levendige karakter van deze fijne plek. Of je nu op avontuur gaat of juist lekker wil loungen, alles ligt binnen handbereik!
Wanneer je bij Ladonia Hotels Adakule binnenstapt, voel je meteen de warme, gastvrije sfeer. Dit uitgebreide resort, modernised in 2019, biedt je 329 niet-rokerskamers verspreid over een hoofdgebouw en een bijgebouw. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een balkon of terras, en bieden een mooi uitzicht op de zee. Je voelt je hier snel thuis, in een omgeving die net dat beetje extra vakantiegevoel geeft. Naast een prachtig tuinlandschap, zijn er fijne zwembaden – zowel binnen als buiten – met glijbanen en bubbelbaden, perfect voor waterplezier. Voor wie actief wil blijven, zijn er tennisbanen, wateractiviteiten, en een fitnessstudio. Wil je lekker relaxen? Dan zit je in het wellnessgedeelte met sauna, hamam en massages. Je hoeft je geen seconde te vervelen, want er is altijd iets te doen. Kinderen maken plezier in de speeltuin, terwijl jij geniet van de mooie omgeving of een drankje bij een van de bars. Het hotel ademt comfort en plezier, waardoor je vakantie gegarandeerd een succes wordt.
Bij Ladonia Hotels Adakule kun je genieten van verschillende eet- en drinkmogelijkheden. Er zijn drie restaurants, inclusief buffet- en à-la-carte opties, waar je tijdens ontbijt, lunch en diner helemaal los kunt gaan. Vers brood bij het ontbijt, smeuïge kebabs of verse vis voor het avondeten – alles staat klaar om je te verwennen. In de bars, zoals bij het zwembad of aan het strand, haal je verfrissende drankjes en lichte snacks. Tijdens de dag geniet je van lekker eten in een relaxte sfeer, met voldoende keuzes voor elke smaak. En het leuke? Drankjes en eten zijn inclusief bij de all-inclusive, dus je hoeft nergens over na te denken. Hier draait alles om genieten en goed ontspannen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de details.
Voor een zorgeloze vakantie is het handig te weten dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet in de prijs zijn inbegrepen. Deze betaal je ter plaatse. Sommige faciliteiten, zoals extra activiteiten of spa-behandelingen, kunnen tegen betaling zijn of niet altijd open vanwege het seizoen of onderhoud. Ook kun je hier gebruik maken van gratis wifi, parkeren en handige services zoals roomservice en wasservice. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op pad gaat. Het hotel zorgt voor een fijne basis, zodat jij enkel hoeft te genieten van al het moois dat Kuşadası te bieden heeft. Zo maak je er een ontspannen en vrolijke vakantie van, precies zoals het hoort!
Vakantiegangers genieten van het prachtige uitzicht en de ligging van het hotel, vooral de nabijheid van Kuşadası en Efeze geeft een extra’s vleugje avontuur. Het eten wordt als gevarieerd en voldoende ervaren, en de kinderen vermaken zich goed met de animatie die veel afwisseling biedt. Het personeel wordt als vriendelijk en behulpzaam gevonden, wat een gezellige sfeer creëert. De lift is misschien niet perfect, maar dat wordt goed gemaakt door de warme ligging op een heuvel en het mooie panorama. De zee is schoon, al rotsachtig, en je wordt uitgenodigd waterschoenen mee te nemen. Je voelt de zon, hoort het zachte geluid van de zee, en krijgt volop vakantieplezier. Een plek om met een glimlach op terug te kijken.
Discotheek
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | 09400 Bayrakli Dede Mah. Gazibegendi Mevki, TR-09400 |
Website | Ladonia Hotels Adakule |
Ladonia Hotels Adakule
We hebben voor onze tweede vakantie in 2025 voor dit hotel gekozen. Het uitzicht is geweldig. Hoewel het hotel over het algemeen chronische problemen heeft, hebben deze niets te maken met het personeel en het management, maar met de locatie van het hotel.
Ik raad waterschoenen aan voor in de zee.
De animatie voor kinderen is zeer gevarieerd en leuk.
De maaltijden zijn gevarieerd.
Het personeel is altijd vriendelijk.
Dit is ons tweede verblijf in dit hotel en ook deze keer waren we weer tevreden over het hotel. We zijn tevreden over de service, de prijzen en het eten. We komen altijd aan het einde van de zomer en zijn ook dit jaar weer van plan om aan het einde van de zomer te komen.
We kwamen in september 2024. Ook toen waren we tevreden over de faciliteiten, de service en het personeel van Oelin. Dit jaar kwamen we in november. In november is het weer en de zee in Turkije erg aangenaam.
Het hotel is weer redelijk qua personeel en service. Ik zou het voor dezelfde prijs weer kiezen.
Ladonia Hotels Adakule
Het uitzicht en de locatie zijn wat ik het leukst vind.De lift is helaas ontoereikend. Het personeel is vriendelijk en er zijn geen problemen op dat gebied. Het eten is voldoende. Bij de bar bij het zwembad moet je soms 10-15 minuten wachten op alcoholische dranken. Het is een redelijk hotel qua prijs-kwaliteitverhouding. Er is altijd een minibus naar Kuşadası te vinden. Het ligt ook dicht bij Efeze.
Aan het einde van de zomer verbleef ik met een vriend in dit hotel. Het personeel van het hotel is erg behulpzaam en vriendelijk. Er is een lift voor gezinnen met kleine kinderen en het hotel ligt op een heuvel. Het uitzicht is erg mooi.
De zee is schoon, maar rotsachtig.
In mei hebben we met een kind van 11 jaar in dit hotel vakantie gevierd. Het uitzicht van het hotel en de kamer is echt heel mooi.
Het enige probleem in het hotel is de zee en de toegang tot de zee. Ik raad u aan om zeker waterschoenen mee te nemen.
De netheid is overal goed. Onze kamer werd regelmatig schoongemaakt.
Het personeel van het hotel is altijd vriendelijk.