Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Bushalte: 350m
Openbaar vervoer: 350m
Adresgegevens | Floraweg 25, 3542 DX |
Carlton President
Wat een fijn hotel! We hadden met vrienden een arrangement geboekt voor een goede prijs. Kamers waren prima. Personeel heel vriendelijk. Het restaurant van het hotel is sfeervol ingericht. Genoten van het uitgebreide ontbijt. We konden daar ook gezellig zitten om een spelletje te doen. We waren vergeten de kortingsbonnen in te leveren, die we kregen bij het arrangement, maar zelfs dat kregen we terug. Bedankt! We komen graag nog eens terug!
Mooi hotel, mooie kamer met fijne bedden. Ontbijt was ook top. Fijn startpunt om te gaan fietsen. Als je op knooppunten fietst is het in het begin even zoeken. Het eerste knooppunt is zo'n 2 kilometer verderop.
Net verbleven in hotel Carlton President. Gebruik gemaakt van het 3-daags bike, drink & dine arrangement. Hotel is eenvoudig bereikbaar en is goed uitgangspunt voor mooie fietstochten.
Inchecken: snel, vriendelijk en professioneel. Kamer: modern ingericht met nette badkamer, inclusief ligbad, maar helaas zonder aparte douche. Na aankomst op terras gebruik gemaakt van bij het arrangement horende voucher voor Sangria en bitterballen. Geen kleine glaasjes maar hele kan Sangria, prima!. Vervolgens 3-gangen keuze diner. Kwalitatief zeer goed. Bedienend personeel vriendelijk en professioneel. Ontbijtbuffet is zeer uitgebreid en smakelijk, kortom niets op aan te merken. Opmerkingen: een deel van het hotel staat in de steigers ivm renovatie. Uiteraard tijdelijk, maar het balkon van de kamer was hierdoor helaas niet bruikbaar. Samenvattend: prima hotel met goede prijs/kwaliteit verhouding. Zelfde arrangement opnieuw geboekt in oktober.