Laagste prijsgarantie
  • Deze accommodatie heeft een score van 10

Ruimte
    Natuur

Over Tannes Stuga

Het huis “Karins Stuga” is een luxe vakantiehuis ( het huis alleen 105m2) , voor max 4 personen. 2 x 2 pers. slaapkamer en 2 badkamers. Het heeft ook een kleine prive ”welness” Het aparte saunahuisje heeft een grote sauna, omkleedruimte en nog een extra douche. Het heeft een gedeeltelijk overdekt terras. Ook hier staat de jacuzzi.

Het huis “Karins Stuga”

Het huis “Karins Stuga” is een luxe vakantiehuis (het huis alleen 105m2), voor max 4 personen. 2 x 2 pers. slaapkamer en 2 badkamers. Smart TV met NL zenders en Google Chrome om te streamen. Het heeft ook een kleine prive ”welness”. Het aparte saunahuisje heeft een grote sauna, omkleedruimte en nog een extra douche. Het heeft een gedeeltelijk overdekt terras. Ook hier staat de jacuzzi. Goed opgevoede honden zijn buiten het hoogseizoen, altijd in overleg, welkom. Omheind terras en een stuk omheinde tuin. Alles aanwezig voor een ontspannen en verwen vakantie. Welkom!

Vakantiegangers zijn unaniem lovend over hun verblijf in dit schone en gezellige vakantiehuis, waar werkelijk niets ontbreekt. Het is de perfecte uitvalsbasis voor prachtige wandelingen in een adembenemende omgeving. De gastvrijheid en behulpzaamheid die zij ervaren hebben, wordt keer op keer benadrukt. Ook de reis er naartoe, met een nachtelijke overtocht, draagt bij aan een ontspannen start van de vakantie. Zelfs de trouwe viervoeters genieten van de rust en comfort. Dit vakantiehuis in Västra Torup staat garant voor een heerlijke onderbreking van de drukte, en vele vakantiegangers weten nu al dat zij terug zullen komen.

Telefoonnummer

• Treinstation: 7000m

10FenomenaalScore uit 341 reviews

Ruimte
    Natuur

Een vakantiehuis voor een heerlijke ontspannen vak
Door Lutz Dedekind op 31-12-2024

Een geweldig en schoon vakantiehuis dat aan alle wensen voldoet. De omgeving nodigt uit tot het maken van prachtige wandelingen. Wij komen zeker terug.

Ontspannende vakantie
Door Beate Schaudt op 29-12-2024

Mooi, gezellig en schoon vakantiehuis
Wim en Tanne hebben ons met raad en daad bijgestaan
Wij zullen terugkomen

De beste en meest ontspannende vakantie
Door Sabine Dedekind op 29-12-2024

Een geweldig vakantiehuis in een prachtige omgeving. Er ontbreekt niets.

Tannes Stuga

Skåne in september brengt ook zeker mooi weer!
Door Cocky Herweijer op 26-12-2024

We hebben het qua de weersomstandigheden weer erg getroffen en al met al één volle dag regen gehad. De cantharellen tijd was dit jaar veel vroeger dan anders, dus die hebben we weinig geplukt. We zijn ook weer naar Dymöllans Ålrökeri in Klippan geweest en wat hebben ze daar toch heerlijke (gerookte) vis, dus het was weer smullen. In Klippan heb je ook de Klippan Yllefabrik AB waar ze sinds 1879 plaids maken en wol spinnen. In hun Outlet hebben we dan ook weer een aantal mooie plaids gescoord.

Tannes Stuga 2025: here we come!!!!
Door Hans Herweijer op 25-12-2024

De reis ging zeer voorspoedig en we zijn echt een fan geworden van de overtochten met de Finnlines. Om 22.00 u vertrekt de ferry vanuit Travemünde naar Malmö en na heerlijk te hebben geslapen in onze hut, komen we om 08.00 u aan in Malmö. Van daaruit is het nog goed 1 uur naar Västra Torup. Penny, onze Andalusische Podenco van 16 jaar, heeft ook een heerlijke rustige reis gehad. Het verblijf was als vanouds gezellig & relaxed, dus we zijn weer heerlijk bijgekomen van een drukke periode. Voor volgend voorjaar is het al weer duidelijk wat de plannen zijn: "Tannes Stuga, here we come"

Wat is er toch veel te zien in de nabije omgeving!
Door C. Herweijer-van der Schraaff op 25-12-2024

Het is weer thuiskomen bij Tannes Stuga en de ontvangst door Tanne en Wim bij Hoefijzergård - met koffie en iets lekkers - was weer als van ouds. Karins Stuga is echt een heerlijke plek om te onthaasten en van het leven te genieten. We kunnen de volgende zaken warm aanbevelen: JAJAH&AOD in Perstorp (Thairestaurang), Byalaget Västra Torup (buurtvereniging) en hun Pizza-avond, Torvalla Arena waar Agility trainingen & wedstrijden worden gehouden, Paceland is een stoeterij met IJslandse paarden en James Faulkner is de eigenaar, modelbouw treinclub in Hässleholm.