Tijdelijk geen boekingskosten

• Airconditioning
  • Bubbelbad
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Het huis “Karins Stuga” is een luxe vakantiehuis ( het huis alleen 105m2) , voor max 4 personen. 2 x 2 pers. slaapkamer en 2 badkamers. Het heeft ook een kleine prive ”welness” Het aparte saunahuisje heeft een grote sauna, omkleedruimte en nog een extra douche. Het heeft een gedeeltelijk ...

Telefoonnummer

Website

Social media

Instagram, Facebook

9.9FenomenaalScore uit 309 reviews

Supergezellig, schoon en comfortabel vakantiehuis
Door Heleen op 24-08-2023

Zeer schoon, comfortabel en compleet vakantiehuis. Het huis is een goede basis van waaruit je uitstapjes kan ondernemen in de regio. Een dagje strand, het bezoeken van een klooster of elandenpark, is allemaal in de nabijheid. Het vakantiehuis heeft fijne bedden, een heerlijke jacuzzi, fijne ruime badkamer en een overcomplete keuken. Alles wat je nodig zou kunnen hebben, is aanwezig. Je voelt je gelijk thuis. We werden zeer gastvrij ontvangen door de gastvrouw- en heer, die voor ons al allerlei ontbijtspulletjes hadden gekocht voor de volgende ochtend. We hoefden dus niet gelijk bij aankomst naar de supermarkt. We hebben een superfijne week gehad en hebben niets gemist!

Heerlijk huis en goed verzorgd!
Door Sandra op 06-08-2023

Prachtig gelegen huis in het bos waar je helemaal tot rust komt. Schoon en van alle gemakken voorzien!

Een perfecte plek om nieuwe energie op te doen
Door Silke en Dietmar op 21-07-2023

Dit is de derde keer dat we een heerlijke vakantie doorbrengen in Karin's stuga. We houden van de rust in de bosrijke omgeving en genieten van het comfort van het volledig uitgeruste huis. Alles is schoon en goed onderhouden. s Avonds relaxen we in de nieuwe sauna en jacuzzi. Tanne en Wim zorgen perfect voor alles en geven ons het gevoel dat we op vakantie zijn met vrienden.

Volgend jaar komen we zeker terug!

alles TOP
Door Edwin Horsthuis op 26-06-2023

Het is echt een top huis, van alle gemakken voorzien. de tuin is helemaal omheind wat ook ideaal is als je de hond even los wilt laten. Bij aankomst een zeer warm welkom en de koelkast gevuld met lekkers. het huis is echt perfect met ook heerlijke bedden. er is echt zorg aan besteed. alles heerlijk schoon, en de jacuzzi staat al dampend klaar. we hebben bijna elke avond in de sauna gezeten, wat een heerlijkheid. De ligging is ook fenomenaal je loopt de deur uit en zit midden in het bos, lekker wandelen in de omgeving. veel informatie en tips over de omgeving, je hoeft je geen moment te vervelen

Toppunt van vakantiegevoel
Door Peter en Daniëlle op 12-06-2023

Dit jaar voor het eerst in Karins Stuga verbleven. Wat een heerlijk huis en een aangename plek. Het huis is van alle gemakken voorzien, heel comfortabel en luxe door de jacuzzi en sauna. De hele dag door kun je met de zon of schaduw mee op de terrassen verblijven, het is heerlijk stil en vrij gelegen. Wim en Tanne weten hoe vakantie moet aanvoelen en staan stand by voor alles. De goede ontvangst werd door vrienden gedaan. Echt allemaal top geregeld.

Direct vanuit het huis veel wandelmogelijkheden. In de omgeving een heel gevarieerd landschap, van grote hoogteverschillen tot licht glooiend. Verder op rijafstand veel andere activiteiten, winkelen, natuur, noem maar op. Voor ieder wat wils.

Voor ons voor herhaling vatbaar.

Top locatie
Door Wilke op 01-04-2023

In Maart 2023 voor de 2e keer verbleven in Karin Stuga, een heerlijk knus vakantiehuis. De locatie van het huisje is schitterend, en rustig gelegen in de natuur. Het huisje beschikt over een omheinde ruime tuin, wat ideaal is als je een hond bij hebt zoals ons. Vanuit het huisje zijn al voldoende wandelmogelijkheden. Maar wij zijn vanuit deze locatie ook naar diverse andere plaatsen gereden zoals Kullaberg, Lund, Soderåsens nationalpark allemaal hele mooie plekken in Skåne. Ook in een tweede bezoek viel er nog genoeg te ontdekken.

Stuga Snälleröd

8.3