9.6FenomenaalScore uit 120 reviews

Ferienhaus Annemargrethe

9.6FenomenaalScore uit 120 reviews

Prachtig mooi appartement
Door Akkie op 13-02-2023

Een heel mooi gezellig knus Oostenrijks appartement. Op de boven verdieping met prachtige balken en een mooie vide. Alles zeer schoon en goed verzorgd. Helemaal top! Een echte aanrader. Makkelijk bereikbaar dichtbij een piste en de piste bus. Heerlijke restaurants op loop afstand. Reserveren is wel handig om te doen. 'S morgens verse broodjes ook op loop afstand. Wij hebben genoten!

Top verblijf!
Door Ineke Blikman op 30-01-2023

Haus Annemargrethe is rustig gelegen en we hebben het heerlijk gehad in de appartementen B en D. Goed voorziene keuken, heerlijke douche en alles was netjes en schoon bij aankomst. Kortom, een aanrader!

Top huis!
Door Leander op 20-01-2023

Top huis, netjes, schoon, goede locatie. Alles dichtbij, bus stopt op 150m die je overal heenbrengt. Mooie omgeving!

Heerlijke vakantie gehad genoten van de natuur
Door Alice op 06-12-2022

Heerlijk huis en een mooie omgeving. Goede service en er wordt met je mee gedacht. Echt een aanrader

Fantastisch
Door Alma op 13-11-2022

We hebben een heerlijk verblijf gehad in appartement B. Het appartement ziet er sfeervol uit en van alle gemakken voorzien. Het is er ook brandschoon. Ook een prachtige nieuwe badkamer. Geweldige mogelijkheden om heerlijke wandelingen te maken. Contact met de boekingsmedewerkster verliep uitstekend. Gezellige dorpjes in het dal en goede restaurants in directe omgeving. Twijfel niet langer en boek!

Prachtige appartementen met centrale ligging
Door Fien op 10-11-2022

Aan de rand van Mittelberg gelegen, dichtbij prachtige wandelroutes. Wij hebben ons twee weken super vermaakt in het prachtige Kleinwalsertal, appartement E was een heerlijk onderkomen, schoon, ruim en van alle gemakken voorzien. In de directe omgeving van het appartement hebben we prachtige wandelingen gemaakt. Onze kinderen hebben zich ook zeer goed vermaakt in (tafeltennis etc) in en rond het huis. Wij komen zeker nog een keer terug

Het complex
Aantal appartementen