Minicamping Zeelucht

Openbaar vervoer: 2m
Treinstation: 20m
Adresgegevens | Keihoogteweg 6, 4491 PT |
Minicamping Zeelucht
Twee heerlijke weken doorgebracht op camping Zeelucht. Zeer gastvrije en vriendelijke eigenaren. Het sanitair is modern en superschoon. Wordt meerdere keren per dag schoongemaakt. Ruime staanplaatsen met eigen watertappunt, stroom- en afvalwateraansluiting. De excursie Zilte Zeeuwse Zaligheden is een aanrader. Kortom: wij komen zeker nog eens terug.
Waar zullen we beginnen:
1: Lieve en nette eigenaren die ook nog een agrarisch bedrijf runnen en de tijd nemen voor een praatje.
2: Hele mooie ruime plekken met eigen watertappunt, afvalwater en stroomaansluiting.
3: Heel, heel ,heel schoon sanitair waar ze zeer trots op mogen zijn.
4: Diervriendelijk.
5: Heerlijk rustig.
5: Goede uitvalsbasis voor uitstapjes, zekers ook voor fietsers.
6: Winkels dicht in de buurt.
7: Tegenwoordig ook belangrijk, want we kunnen niet meer zonder, goede WiFi.
Met andere woorden, hier komen we zekers weer terug. Een echte aanrader.
We kamperen al 20 jaar en zo’n heerlijke camping met zulk sanitair hebben we nog nooit meegemaakt.
Een heerlijke rustige kleine camping
Schoon sanitair
Ruime plaatsen met afvalwater afvoer
Vriendelijke attente eigenaars die aandacht hebben voor een ieder
Mooie fietsroutes vanuit de camping maar ook heerlijk wandelen langs de Oosterschelde.
Vlakbij Banjaard en Noordzeestrand.
Kunnen deze camping zeker aanraden.
Honden zijn hier ook zeer welkom.
Mooie kleinschalige camping. Goede uitvalsbasis om Zeeland te ontdekken. De zee ligt op 2 minuten lopen en Neeltje Jans is 15 min rijden. Sanitair is zeer schoon! En heel vriendelijke eigenaren. We zouden zo terug willen gaan.
Mooie camping in rustgevende omgeving. Camping is goed toegerust voor slecht weer met dank aan de schelpen op de staanplaatsen. Zeer vriendelijke eigenaren, altijd in voor een praatje. Deze camping is een aanrader.
We hebben een week echt genoten op camping Zeelucht.
Vriendelijke en gastvrije eigenaren wat overslaat op de gasten die hier verblijven.
Het sanitair is super schoon en netjes en van alle gemakken voorzien.
De kampeer plekken zijn lekker ruim en allemaal voorzien van een eigen wateraansluiting en 10 amp stroom.
De locatie is ook prima, vanuit de camping de dijk over en je hebt de mogelijkheid om kilometers te fietsen of te wandelen. ook is er een privé strandje waar je bij hoogwater heerlijk kunt zwemmen.
Wij willen de eigenaren danken voor hun gastvrijheid en komen hier zeker terug.