Camping Muralt
![/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-1](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/03180000-03189999/E3186457.jpg?w=500&h=175)
![/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-2](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/03180000-03189999/E3186499.jpg?w=250&h=100)
We hebben de beste aanbieders voor Camping Muralt voor je op een rij gezet:
![/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-3](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/03180000-03189999/E3186455.jpg?w=250&h=100)
![/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-4](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/03180000-03189999/E3186456.jpg?w=250&h=100)
![/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-5](https://anpeiorzlo.cloudimg.io/v7/storage.googleapis.com/images_trvl-portfolio-prod/zoover_legacy/images/entities/original/03180000-03189999/E3186495.jpg?w=250&h=100)
- Waardering
We hebben de beste aanbieders voor Camping Muralt voor je op een rij gezet:
- Peter20-09-2021
- Paula25-08-2021
Heel mooi en netjes
Wij hebben 2 kampeerplekken geboekt samen met vrienden. De plekken zijn ruim, netjes en afgezet met heg en daardoor redelijk wat privacy. Het sanitair was schoon en zeer netjes. Camping is erg gericht op duikers met een vulstation en duikwinkel op de camping. Dit was super fijn voor ons.
- Suzanne m10-08-2021
👍🏼 Aanrader
Idd geef je nummerbord voor aankomst door en je kan zo doorrijden. Alles keurig en netjes geregeld! Wel even wennen op deze manier maar hoe simpel het eigenlijk is!Zeer mooi ruime plekken door middel van heg heb je privacy. Sanitair fris en schoon, wc papier aanwezig. Denk aan €0,50 muntjes om te douche. Op loop afstand een supermarkt Plus en rechts de camping af aan het einde een pannenkoeken restaurant. We komen zeker nog eens terug op deze camping!
- Arjanne04-08-2021
- Mariëlle22-07-2021
Verrast
In één woord verrast, dit hadden we voor het bedrag niet verwacht. Nette camping met zeer ruime campingplaats. Erg handig met drie gezinsleden die duiken. We hadden ruimte genoeg om de pakken op te hangen zonder dat anderen daar last van hadden. Goede spoelplek om al het zout weer van pakken en apparatuur te verwijderen. En de duikwinkel voor de camping was af en toe ook best handig (helaas gaat er wel eens wat verloren/stuk). Supermarkt op loopafstand en leuke strandtentjes op fietsafstand. Door corona wel minder sanitair beschikbaar waardoor je soms even moest wachten bij wassen/tandenpoetsen (bij wc geen last van gehad).
- Paul28-05-2021
Uitstekende kampeerplaats met privé sanitair.
Uitstekend verblijf. Ruime plaats, privesanitair ruim en schoon. Goede faciliteiten op de camping om je duikuitrusting af te spelen met warmwater. Mooie uitvalbasis voor te fietsen, naar het strand te gaan, Duiken en andere watersporten te beleven zonder in te boeten op de rust op de camping. Vriendelijke hulp bij de receptie echt super.Wij komen er graag.
- Henk01-07-2020
Geweldige camping
Een rustige camping op korte afstand van het strand. Vanaf de camping zijn er veel fietsmogelijkheden. De camping zelf zag er goed onderhouden uit. Het prive sanitair was top. Wat ook prettig was, was het feit dat de supermarkt op korte afstand van de camping gelegen was.
Camping Muralt info
Camping-informatie