/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03240000-03249999%2FE3244819.jpg)
Boerderijcamping De Oosthoek
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02880000-02889999%2FE2886912.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02880000-02889999%2FE2886909.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02880000-02889999%2FE2886897.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02880000-02889999%2FE2886908.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02880000-02889999%2FE2886913.jpg)
Boerderijcamping De Oosthoek
Super camping, heel veel ruimte, super schoon en luxe toilet gebouw. Ontzettend vriendelijke ontvangst. Prima locatie. Heel centraal op het mooie Walcheren.
Wij zijn zojuist weer teruggekeerd van 4 heerlijke weken op BOERDERIJCAMPING “DE OOSTHOEK” in Aagtekerke. Wij “vierden” dit jaar ons tweede lustrum. Wat was het weer fijn. De sfeer die deze camping uitstraalt is heerlijk. Je voelt je welkom, hele grote mooie plekken, uitstekend sanitair en uiterst vriendelijke gastheer en -vrouw. De activiteiten die ze wekelijks organiseren brengt de hele “familie” bij elkaar. Super gezellig. Volgend jaar bestaat de BOERDERIJCAMPING DE OOSTHOEK VIJFTIG JAAR. Wij hopen deze mijlpaal te kunnen en mogen meemaken.
Met onze dochter van 1.5 een midweek gekampeerd met de camper. Een gastvrij ontvangst met een kopje koffie en wat lekkers. Mooie goed onderhouden camping. Heel overzichtelijk met fijne grote plaatsen. Top sanitair voor groot en klein. Op de fiets lekker overal naartoe. Genoeg te zien en te doen, naast een mooi strand. Een aanrader!
Wat een fijne camping!! Zo ruim en schoon en van alle gemakken voorzien en, vooral lekker rustig ( in september). Waar heb je een privé afvoer op een camping ? Hier !!!! Strand, Domburg, Veere; Alles is op fietsafstand. Eigenlijk moet ik dit niet schrijven, want nu wil iedereen hier naar toe……….
Wederom 4 weken lang genoten van de gastvrijheid en gezelligheid op BOERDERIJCAMPING DE OOSTHOEK IN AAGTEKERKE. Wat hebben wij het weer fijn gehad. Het is - als je er voor de 9de keer komt - een soort thuiskomen. Waar vind je zo’n camping met zoveel ruimte, heel mooie grasmat en super mooi en goed onderhouden sanitair. En dan de extra activiteiten die Peter en Willemien nog bedenken voor hun gasten. Geweldig. Wij hopen volgend jaar ons 2de lustrum daar te kunnen en mogen vieren. 🍾🥂
Het was een TOP vakantie. Het ontzettend ruim opgezette terrein, heel overzichtelijk met kleine kinderen. Je hebt van bijna alle plaatsen zicht op de speeltoestellen, die voor op de camping zijn gegroepeerd. Zo is het op de camping heerlijk rustig. Ook speelden onze kinderen vaak op de boerderij in de stro-hut of in de schuur. Wij konden heerlijk een boekje lezen terwijl de kinderen zich prima vermaakten. maar ook de omgeving is geweldig, strand en bos op fiets afstand, Middelburg en Veere zijn op de fiets ook goed te doen met de kinderen. De camping ligt erg centraal op het mooie eiland Walcheren.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |