Mooirivier
We hebben de beste aanbieders voor Mooirivier voor je op een rij gezet:
Over Mooirivier
Ontdek het charmante Mooirivier, een juweel in Dalfsen waar elke vakantieganger zich direct thuis voelt. Met ongeëvenaarde faciliteiten, van de uitnodigende lobby tot de sprankelende tuin, belooft Mooirivier een onvergetelijk verblijf. Waar avontuur en ontspanning naadloos samenkomen, daar vind je Mooirivier.
De Landmarke
HotelHerikerberg
HotelHotel De Schout
Hotel
De ligging
Mooirivier ligt in het pittoreske Dalfsen, ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een ontspannen uitvalsbasis in de buurt van Amsterdam. Hoewel het directe strand niet binnen handbereik is, biedt de omgeving tal van sightseeing opties en activiteiten in de weelderige natuur. De charmante centra van Dalfsen en nabijgelegen steden zijn gemakkelijk bereikbaar, ideaal voor dagtochten en het verkennen van de rijke cultuur en geschiedenis van de regio. De afstand tot de luchthaven Amsterdam (AMS) maakt het ook een gemakkelijke locatie voor internationale vakantiegangers.
Mooirivier is meer dan alleen een hotel; het is een ervaring. Met 101 kamers, biedt het hotel een scala aan faciliteiten die je verblijf comfortabel en onvergetelijk maken. Van de hartelijke ontvangst bij de receptie tot aan de lift die je naar je kamer brengt, is elk detail zorgvuldig overwogen. Voor de actievelingen is er een fietsverhuur om de omgeving te verkennen. Het hotel beschikt over rolstoeltoegankelijke faciliteiten, inclusief vrijetijdsbestedingen, wat het een inclusieve omgeving maakt. Ontspan in de tuin of bij de open haard voor wat rust. Voor de zakelijke reiziger is er een businesscenter met fax. Het parkeren is kosteloos en voor de veiligheid is er een 24-uurs beveiligingsdienst.
In Mooirivier verwent de culinaire ervaring elke smaakpapil. Het hotel beschikt over een diversiteit aan eetgelegenheden waaronder een restaurant, koffiehuis en bar, waar vakantiegangers dagelijks kunnen genieten van zowel ontbijt als middagmaaltijden. Speciale dieetgerechten en speciale menu's zijn beschikbaar op aanvraag, om te verzekeren dat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd.
Houdt u er rekening mee dat onze pakketreizen voor personen met een mobiliteitsbeperking in het algemeen niet geschikt zijn, tenzij de productbeschrijving andere informatie geeft. Graag geven we meer gedetailleerde informatie over dergelijke verzoeken om toch aan uw wensen te voldoen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Room service
Mastercard
JCB
Adresgegevens | 10 Oude Oever 10, 7722 VE |
Mooirivier
Ik had met twee vriendinnen dit hotel geboekt voor gezellig weekend weg. De kamers waren halverwege de grond en klein een sober ingericht. De bar was ongezellig , geen muziek op de achtergrond en voor een klein bakje chips betaalden we €3,50! Het diner was erg lekker maar heel weinig en vreselijk duur, drie gangen€ 80,- en vandaar daarna bakje chips…. De volgende ochtend vroegen we voor wat activiteiten in de buurt we konden doen maar daar hadden ze weinig informatie over. Een koud en zakelijk duur hotel! Nooit meer!
Dit is een mooi gelegen hotel met prima kamers, goede bedden. De badkamer heeft een goede douche maar is wat klein en minder praktisch ingedeeld. Het restaurant heeft uitstekend eten. Personeel is uitermate vriendelijk. Corona regels worden zeer goed toegepast. Terras met zicht op de Vecht is een plaatje.
Mooirivier
Heerlijk verblijf gehad. Echt even bij kunnen komen. Wat een prachtig hotel/ prachtige ligging aan de vecht. Zou zo weer terug gaan. Extra positief punt: ik ben zelf rolstoelafhankelijk. Ik maak het bijna nooit mee dat ik aangesproken wordt, meestal krijgt degene die loopt antwoord. Hier niet! Ik werd gezien en volledig betrokken als we een vraag stelden. Super! Prettige ervaring!
Dit is echt een top-hotel, waar werkelijk alles klopt! Prachtige accommodatie in een schitterende omgeving, buitengewoon vriendelijke medewerkers en een keukenbrigade die de sterren van de hemel kookt. Kwaliteit van begin tot einde. Super!