Laagsteprijsgarantie
VoldoendeScore uit
    Activiteiten
    Onderkomen

Over PonyparkCity Collendoorn

Voor de kinderen een droomvakantie bij Ponyparkcity Collendoorn in Nederland. Hier heb je je eigen pony en er is een playmobil village. Ook leggen de kinderen gemakkelijk contact als ze overdag in de weer zijn met hun pony. Het huisje is vrij basic, maar je komt hier natuurlijk voor de ritjes op de pony. Een strandrit of bosrit is hier zo gemaakt.

Tijdens hun verblijf hebben vakantiegangers vooral genoten van de buitenactiviteiten die het vakantiepark te bieden had op zomerse dagen, met een speciale vermelding voor de ponyritjes die als geweldig werden ervaren. Hoewel sommige accommodaties als basic werden beschreven, lijkt dit de pret niet te drukken, aangezien de focus lag op het plezier buiten de huisjes. De aanwezigheid van Playmobil village, ondanks dat het nieuwe spullen nodig heeft, werd ook positief opgemerkt. Het park zelf werd als schoon beschreven en het eten als prima en betaalbaar, wat bijdraagt aan een herhalingswaardige ervaring. Al met al vonden vakantiegangers hun verblijf plezierig en waard voor herhaling vatbaar.

• BBQ toegestaan

6.9
VoldoendeScore uit 9 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Niet meer wat het ooit was.
Door Ria op 03-09-2025

Helaas erg veranderd. Pony's niet meer bij huisje. Helaas is er dan bij je huisje geen sfeer meer. Mensen en buren zitten allemaal bij de horeca of daar in de buurt. Buitenrit langs het meer veel te lang met kleine kinderen. Die van ons durfde niet meer op de pony maar er was geen enkele mogelijkheid terug te keren. Hebben de hele route zelf gelopen. 3 en 5 jaar. Bingo avonden beginnen voor de doelgroep tot 12 jaar veel te laat. Een kind van 3 is het om 8 uur zat. Jammer. Park is superschoon. Huisjes zozo maar dat is wat ons betreft niet storend. Je gaat een weekeindje terug in de tijd. Voor kleintjes een leermoment dat het ook anders leuk kan zijn. Shows zijn matig terwijl vroeger deze hoogtepunten waren. Al met al wordt er vrij eenvoudig veel geld verdiend voor vrij weinig vertier.

Prima vakantie
Door van Ingen op 03-05-2024

Voor de allereerste keer was ik hier met mijn twee jonge kinderen op het vakantiepark. Super weer gehad. Genoeg te doen bij zomerse dagen. De meeste activiteiten zijn buiten dus bij slecht weer geen ideaal park om naartoe te gaan. Vooral niet met jonge kinderen. Zwembad en het huisje zijn erg klein en niet fris. Desondanks hebben wij ons hier wel prima vermaakt. De kids hebben echt genoten.

Een unieke beleving voor de kinderen
Door Sandra op 25-08-2023

De huisjes zijn echt wel gedateerd en ook niet echt proper gepoetst,veel stofdraden en muffe geur maar al bij al vond onze zoon het heel plezant aangezien we niet vaak in ons huisje waren activiteiten waren super en de ponyritjes waren geweldig

Huis niet ok
Door Mieke op 28-07-2023

Huisjes zijn klein en donker. Ook 'basisbenodgdheden' zijn niet aanwezig. Geen waterkoker of microgolf, enkel een gasfornuis. Het huis wordt verhuurd voor 2 volwassenen en 4 kinderen, maar eigenlijk staan er maar 2 stapelbedden. Playmobil village heeft nieuwe Playmobil spullen nodig. Lag welgeteld 1 poppetje. Pony's en ponyritjes zijn wel ok. Ondanks dit, nooit meer.

Beetje jammer voor de klant
Door Ponylover op 28-07-2023

Je krijgt helemaal niet je eigen pony. De omschrijving hier op Zoover klopt niet. Dat was jaren geleden. Je krijgt maar 2 ponyritten per dag voor 1 kind. Dus bij 2 kids moeten ze delen. Met deze zomer loop je alleen in de modder in het park want alleen zandpaden en veel regen en is er weinig te doen. De ritten worden ingekort of paar rondjes in de stal. Je huisje is vochtig en kleding klam in de ochtend. Zwembad stelt niets voor dus bij geen mooi weer in deze zomer is het niet te doen met kleine kids. In je hutje zitten kan niet want dat is helemaal niets. Ponies haalden ze weg iedere dag uit de stal dus knuffelen ging ook niet overdag. Die kwamen allemaal pas einde middag terug in de stal. Dikke teleurstelling weer.te veel gasten die niet met paarden kunnen omgaan en veel te kleine kids op die ponies zetten en ze dan moeten vasthouden en de pony ook nog moeten leiden en dan boos zijn wanneer de pony dan denkt bekijk het. Boel ophouden.

Geweldig
Door Avdw op 29-04-2023

Geweldig voor de kinderen, schoon park, pony's en andere dieren hebben het hier goed.
Pony ritjes, amusement en hygiëne allemaal een dikke prima.
Eten is ook prima en betaalbaar. Heerlijk lang weekend gehad, huisjes zijn basic maar niets mis mee.
Kortom voor herhaling vatbaar!