Laagsteprijsgarantie

FenomenaalScore uit 22 reviews

Ruimte

Vriendenweekend
Door Legio op 26-11-2025

Top service, geweldige accomodatie!

Groot succes
Door Lisa Minnema op 17-01-2025

Hele fijne, ruime accomodatie en ontzettend gastvrije eigenaren. Ook de hot tub was een succes en wordt voor je aangemaakt. Er hangt een gezellige sfeer en ook buiten is veel ruimte voor sport en spel

Goed verblijf voor alle groepen.
Door David de Hamer op 10-12-2024

Samen met mijn voetbalteam heb ik hier een fantastisch weekend doorgebracht. Het verblijf was erg prettig en de gastvrijheid van de beheerders was super. We wilde iets eerder het huisje in wat na een mailtje makkelijk kon. Ook een klein issue met een brandmelder werd snel en professioneel opgelost, wat erg gewaardeerd werd.
De locatie is goed, perfect om ongestoord je gang te gaan zonder je zorgen te maken over buren. Alles wat een groepsaccomodatie nodig heeft was aanwezig en goed verzorgt. Het hij was erg schoon en goed geïsoleerd. We hebben enorm genoten en zouden het verblijf zeker aanraden aan anderen!

Prachtig terrein
Door Floor Kievit op 03-05-2024

Voor de tweede keer hier geweest voor ons jaarlijkse familieweekend, omdat de eerste keer al zo goed bevallen was. Een schone en nette locatie met veel mogelijkheden, voor ieder wat wils. Voor ons was ook zeker het mooie grasveld van belang voor alle sporten. De hondjes konden veilig rondscharrelen. Kortom: super locatie!

Zeer geschikt voor met een vriendengroep
Door Maarten van Bruggen op 30-01-2024

We zijn er nu al twee keer geweest met onze vriendengroep en het is ons goed bevallen. De beheerders zijn heel gastvrij en flexibel. Je hebt veel ruimte rond en in het huisje. Daarnaast is er genoeg te doen in en rond het huisje. Er is genoeg koelkast en vriezer ruimte en er is een hele praktische oven voor het afbakken van bijvoorbeeld broodjes. Voor eten bestellen zijn er ook genoeg opties in de buurt. Als je wilt gaan stappen dan zijn Eindhoven en Den Bosch allebei aan te rijden/reizen. Wij hebben heen en terug taxi's gedaan, maar je kan ook heen met het ov gaan. Conclusie zoek je nog een huisje voor je vriendengroep dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

Geslaagd familie weekend
Door Dorothé op 04-12-2023

Familie 9 volwassenen met 3 kinderen. Heerlijk ruim huis. Prima bedden, douches en toiletten. Alles zeer schoon. Keuken van alle gemakken voorzien. Mooie landelijke omgeving. Lekker gewandeld naar bier proeflokaal en veel spelletjes gespeeld. Was een zeer geslaagd weekend !. Zeer vriendelijke gastvrouw, kortom voor herhaling vatbaar.