Groepsaccommodatie Herkenhoek
We hebben de beste aanbieders voor Appartement Groepsaccommodatie Herkenhoek voor je op een rij gezet:
- Ruimte
- Inrichting
- Hygiëne
- Waardering
Appartement info
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementFenomenaal21 reviewsPrachtig ingericht Ga naar accommodatieGufo
Fenomenaal2 reviewsPrachtig gelegen Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Bjarne14-11-2022
Ideaal voor een weekend met vrienden/familie
We zijn hier voor het tweede jaar op rij, en met een reden. De accommodatie ligt op een rustig gelegen locatie dicht bij de supermarkten en grote steden. De hottub is een mooie toevoeging voor een weekendje weg. De faciliteiten zijn goed voor het maken van een prima maaltijd voor een gezelschap. Let wel op, er zijn geen privékamers beschikbaar. Dus je zal altijd een kamer delen met anderen. Maar dit was voor ons totaal geen probleem. We kunnen deze locatie aanraden voor (vrienden)groepen, ook voor kinderen zijn genoeg faciliteiten te vinden.
- Ruimte
- Inrichting
- Hygiëne
- Esmée09-08-2022
Fantastisch verblijf
Toen we aankwamen was alles spik en span in orde en konden we gebruik maken van de dingen die er al stonden als afwasgerei. De hottub is met warm maar vast ook met kouder weer écht een toevoeging; wij pastten er met het overgrote deel van onze vriendengroep van 16 tegelijk in. We zaten echt in onze eigen bubbel in de natuur maar toch ook gewoon dicht bij de bruisende stad, zo'n 15 minuten verderop met de auto. Het enige nadeel is dat het in een kamer heel licht werd omdat het licht door het dakraam recht naar binnen scheen. Op een andere kamer hadden we soms last van het geluid uit de woonkamer omdat de slaapkamer er via de zolder een soort van mee verbonden was. Dit moet normaal geen probleem zijn, alleen wel als je met een rumoerige vriendengroep besluit te gaan.
Over het algemeen hebben wij dus gewoon een topverblijf gehad en zullen we zeker terug willen komen!
- Rob13-07-2022
TOP WEEKEND!!!
Wat een heerlijk weekend hebben wij gehad!! Duidelijke en vlotte communicatie, geen verrassingen. Huis was prima! Grote tuin met gras voor spelletjes, zonnen of ander vertier. De hot tub was helemaal top! Mooie visvijver waar diverse grotere vissen uit gehaald zijn. Kan geen minpunten bedenken! Ria en Sjefri, nogmaals hartelijk dank en wie weet tot ziens....
- Familie van der Sangen11-06-2022
Geweldige locatie
Tijdens het pinksterweekend verbleven we hier met onze familie bij groepsaccommodatie Herkenhoek. Prima accommodatie, voldoende ruimte binnen maar ook buiten, ruim veld, gezellige houtkachel voor tijdens de avonduren en de honden konden ook mee. Zeer vriendelijke ontvangen door de eigenaren, deze locatie is echt een aanrader.
- Angela08-05-2022
Genoten!
Tijdens de meivakantie verbleven wij een midweek met de familie in de groepsaccommodatie.
We kunnen niet anders zeggen dan dat we enorm hebben genoten! Heerlijk de ruimte, leuke spelletjes voor groot en klein en genoeg leuks te doen in de omgeving. (Picknicken tussen de alpacas, de vele boerderijen met lekkers etc) Heel erg bedankt voor de gastvrijheid, en wij komen zeker weer een keertje terug! :) Groetjes Angela, namens de hele familie!- Kamers
- Familie Broeren03-05-2022
Heerlijke accommodatie op een rustig plekje
We hebben een weekendje overnacht met onze familie. Heerlijk rustige accommodatie met meer dan genoeg ruimte. Een voetbalveldje, tafeltennistafel, hottub en vijver met zitje zijn slechts enkele van de faciliteiten.
Sjefri & Ria hebben ons uitstekend ontvangen en we waren van alle gemakken voorzien!
- Kitty25-04-2022
Top locatie
Wij hebben met onze vriendengroep (10 volwassenen, 11 kinderen) een weekend doorgebracht op de Herkenhoek. Een uitstekende locatie! Genoeg ruimte binnen voor een groep. Het grote grasveld, trampoline en speelzolder waren ideaal voor de kinderen. De overkapping/huisje met haard erg gezellig 's avonds. Contact met de eigenaren bij boeken of vragen ook ontzettend prettig. Wij komen zeker terug.
- Erik Smit20-04-2022
- EHV Dames 215-02-2022
Ideaal voor teamweekend
Wij hebben genoten met ons hockeyteam! We hebben verbleven van donderdag tot en met zondag. Sjefri en Ria zijn die dagen zeer vriendelijk en behulpzaam naar ons toe geweest. De accommodatie is netjes verzorgd en genoeg plek voor activiteiten binnen en buiten. Bedlinnen lag allemaal netjes klaar en er was voldoende sanitair. We hebben op aanraden van Ria gebruik gemaakt van de catering. De BBQ werd wederom netjes verzorgd. Ook groot fan van de hottub, die Sjefri al netjes voor ons had aangezet zodat deze lekker op temperatuur was.
Het enige nadeel is de boerenlucht die je af en toe ruikt als de wind draait.
Appartement Groepsaccommodatie Herkenhoek info
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenNiet beschikbaar
- AdresgegevensHommelsedijk 6a, 5473 RG
Eigenaar, 21-06-2022
Dank jullie wel voor de mooie woorden. Wij vonden het heel fijn om jullie te mogen verwelkomen en dat jullie het naar jullie zin hebben gehad. Hopelijk tot ziens. Groetjes, Sjefri en Ria