Laagste prijsgarantie

Ruimte
    Natuur

Prachtig terrein
Door Floor Kievit op 03-05-2024

Voor de tweede keer hier geweest voor ons jaarlijkse familieweekend, omdat de eerste keer al zo goed bevallen was. Een schone en nette locatie met veel mogelijkheden, voor ieder wat wils. Voor ons was ook zeker het mooie grasveld van belang voor alle sporten. De hondjes konden veilig rondscharrelen. Kortom: super locatie!

Zeer geschikt voor met een vriendengroep
Door Maarten van Bruggen op 30-01-2024

We zijn er nu al twee keer geweest met onze vriendengroep en het is ons goed bevallen. De beheerders zijn heel gastvrij en flexibel. Je hebt veel ruimte rond en in het huisje. Daarnaast is er genoeg te doen in en rond het huisje. Er is genoeg koelkast en vriezer ruimte en er is een hele praktische oven voor het afbakken van bijvoorbeeld broodjes. Voor eten bestellen zijn er ook genoeg opties in de buurt. Als je wilt gaan stappen dan zijn Eindhoven en Den Bosch allebei aan te rijden/reizen. Wij hebben heen en terug taxi's gedaan, maar je kan ook heen met het ov gaan. Conclusie zoek je nog een huisje voor je vriendengroep dan ben je hier zeker aan het juiste adres.

Geslaagd familie weekend
Door Dorothé op 04-12-2023

Familie 9 volwassenen met 3 kinderen. Heerlijk ruim huis. Prima bedden, douches en toiletten. Alles zeer schoon. Keuken van alle gemakken voorzien. Mooie landelijke omgeving. Lekker gewandeld naar bier proeflokaal en veel spelletjes gespeeld. Was een zeer geslaagd weekend !. Zeer vriendelijke gastvrouw, kortom voor herhaling vatbaar.

Top locatie
Door Casper op 07-10-2023
Zakelijk gereisd

Zakelijk Teamuitje. Top locatie. Alle vrijheid om te doen wat we wilde. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Bedankt voor de goede zorgen
Door Jannicke op 02-10-2023

Het was een super neven en nichten en ome Gijs weekend prachtig en schoon verblijf van hele aardige mensen echt top
Bedankt voor de goede zorgen en de service

Fijn weekend gehad
Door Roberto op 02-10-2023

Fijn verblijf voor groepen zonder te veel regeltjes. Vriendelijke eigenaresse 👌🏻 (ok vur ome Gijs)