/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00400000-00409999%2FE400567.jpg)
De Arcense Herberg
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00180000-00189999%2FE181269.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00870000-00879999%2FE878875.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00870000-00879999%2FE878874.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00870000-00879999%2FE878877.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00870000-00879999%2FE878878.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor De Arcense Herberg voor je op een rij gezet:
De Arcense Herberg
Mooie omgeving en zeer hartelijke uitbater's. Absoluut een aanrader. Wij hebben een heel gezellig en ontspannen weekend gehad.lekker gegeten!!
Het is een super klein en sfeervol hotel. Een erg lieve eigenaar met een gezellig praatje . Kamers waren schoon en het eten was goed ..... aanrader is natuurlijk ook de hertog jan brouwerij !!!!!
Het was eigenlijk allemaal voortreffelijk. De kamer geef ik een 9, schoon, prima bedden, tv, goede sanitaire voorzieningen, ruim, rustig. Buiten, vóór de kamers, is een soort terras met zitjes, met uitzicht over de omgeving. De informele sfeer in het hotel is weldadig. Bepalend is de open en vriendelijke manier waarop de mensen van de herberg met de gasten omgaan, je voelt je er meteen thuis. Terwijl alles er toch heel professioneel aan toe gaat. Restaurant: we hebben genoten van de 'porc', voortreffelijk, en wat ons verraste, evenzo de wijn. De omgeving: nergens monotoon, wel afwisselend. Uitgestrekte loof- en dennenbossen, vennen, akkerland, weiden. Door het dorp, kwartiertje wandelen, loopt de Maas. Je kunt met de pont naar dorpjes aan de overkant of een riviercruise maken. Een plek met de nodige historie. Het kasteel van Arcen met zijn Kasteeltuinen liggen even verderop aan de Lingsforterweg. Tja, het was nu eenmaal prima allemaal.
De Arcense Herberg
We werden heel vriendelijk ontvangen, de bungalow was schoon en alle benodigdheden waren aanwezig.Als er vragen zijn worden deze direct behandeld. Een mooie omgeving waar je alle kanten uit kan. In ieder geval voor herhaling vatbaar!!!
Wij kwamen al jaren maar dan bij de vorige eigenaar. Het is zeker niet als vroeger kamers slecht onderhouden veel stof en brandgat onder kleed. S'avonds enorm veel overlast van slaande deuren en drukte ...bleek duivenclub aanwezig te zijn !!! Dus geen overlast van hotelgasten maar van buiten. De ijzeren buitentrap naar de kamer was bevroren en met veel gevaar naar beneden gelopen...te gevaarlijk. Dit is onverantwoord.
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Airconditioning | Beschikbaar |