Harddraverspark

Harddraverspark
We hebben hier een weekend met een caravan op een comfortplaats (achterste veld) gestaan. De plekken zijn ruim en goed onderhouden. De ligging nabij het centrum van Dokkum is perfect. Het toilet gebouw is daarin tegen een echte tegenvaller. Alle kranen lekken bij gebruik. Er is geen zeep voor het handen wassen na een toilet bezoek aanwezig. Ook is de verlichting met een sensor aanwezig die niet veel licht geeft. Er is geen urinoir aanwezig of een duidelijke dames toilet. Dit mag geen probleem zijn als alle mannen goed kunnen mikken echter is dit in de praktijk anders. Toilet is verouderd bril zit los toilet is vies en word te weinig schoongemaakt. Douche ook erg verouderd en de temperatuur is niet in te stellen. Het heeft een erg pisstraaltje waar je niet fatsoenlijk onder kunt staan. Er word ook nog per douche beurt per 4 minuten (vooraf ingesteld) een 1,--€ in rekening gebracht. Chemischtoilet stort en schoonmaakplek gewoon ranzig
We hebben hier een weekend met een caravan op een comfortplaats (achterste veld) gestaan. De plekken zijn ruim en goed onderhouden. De ligging nabij het centrum van Dokkum is perfect. Het toilet gebouw is daarin tegen een echte tegenvaller. Alle kranen lekken bij gebruik. Er is geen zeep voor het handen wassen na een toilet bezoek aanwezig. Ook is de verlichting met een sensor aanwezig die niet veel licht geeft. Er is geen urinoir aanwezig of een duidelijke dames toilet. Dit mag geen probleem zijn als alle mannen goed kunnen mikken echter is dit in de praktijk anders. Toilet is verouderd bril zit los toilet is vies en word te weinig schoongemaakt. Douche ook erg verouderd en de temperatuur is niet in te stellen. Het heeft een erg pisstraaltje waar je niet fatsoenlijk onder kunt staan. Er word ook nog per douche beurt per 4 minuten (vooraf ingesteld) een 1,--€ in rekening gebracht. Chemischtoilet stort plek ontlasting aan de muur
Ideale camping om Dokkum te bezoeken.Maar camping was inderdaad gedateerd, vooral het sanitair is niet meer van deze tijd warm water met muntje of met magnetisch sleuteltje waar dan geld opstaat. Duurt al 30 sec om warm water te krijgen, van de 4 minuten die je kan douchen. Douche straal stelt niks voor . Camping zelf is redelijk , meer een passanten camping voor bezoek Dokkum voor kinderen is het helemaal niks speeltuin stelt niks voor ook gedateerd.Verbeter punten voor de camping nieuw sanitair en bouw een sanitair gebouw er bij, dat zou echt een verbetering zijn. Zet speeltuintje met nieuwer speeltoestellen neer op een apart gedeelte van de camping en plaats gezinnen met kinderen daar dan in de buurt, zodat rust zoekers geen last hebben van zeurende of jankende kinderen. Verhoog het dag tarief om dit alles te kunnen realiseren dan zou het echt een top Camping kunnen worden.
Wij hadden 3 weken er voor gebeld, onze naam was genoteerd en wij hoefden, zo wer gezegd, niet te bespreken. Bij aankomst was het vol en onze naam was niet bekend. Toch een aardige ruime camperplek op het zogenaamde evenementenveldje gekregen. Het sanitair was niet geweldig. De helft van de wasbak kranen deed het niet en de toiletten spoelden zeer slecht door. De camping ligt zeer gunstig op loopafstand van het gezellige Dokkum.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |