8.1FantastischScore uit 131 reviews

Alkenhaer

8.1FantastischScore uit 131 reviews

Het terugkomen waard .TOP
Door fam swinkels op 02-10-2023

In september 2weken verbleven op de camping met prive sanitair . Het was een zeer nette camping waar alles netjes onderhouden werd .Met vriendelijk personeel .Zeker een aanrader.

Fantastisch
Door Nico van Gils op 03-07-2023

Fijne camping ruime plaatsen mooi prive sanitair heel vriendelijke eigenaren die er alles aan doen voor een aangenaam verblijf,met de nieuwe glasvezelkabel perfecte wifi. Zeker voor herhaling vatbaar! zeker een aanrader!!

Fantastisch
Door Sjaak en Petra op 20-06-2023

Wij zijn weer een keer geland op de Alkenhaer . Met een vers ,en nieuw team ! Geweldig ontvangst . Erg behulpzaam . Geen slecht woord over de nieuwe eigenaren. Super mooie aanbieding met privesanitair !! Keurig netjes en schoon , En een wifi ontvangst . waar we thuis een puntje aanzuigen . Keurig en netjes , onder houden , grasmat , Ennnnn......... we zien de hemel !!! Eindelijk licht , veel oerwoud gekapt . Ga zo doorrrrrr . Jullie en je team komen er wel . Bedankt voor de gastvrijheid .

Prima verblijven !
Door H.C. Aardoom op 19-06-2023

Zeer vriendelijke mensen, mooie plaatsen, goede wifi op het terrein, alles schoon en netjes. We gaan zeker nog eens terug!

Gaan zeker nog een keertje terug
Door Rob op 09-06-2023

Wij verbleven met caravan, maar het is ook mogelijk een safaritent te huren. Hadden privé sanitair. Horeca aanwezig en kleine snackbar. Heel gezellige en behulpzame nieuwe eigenaren. Naast de camping is een klein bosje waar de hond uitgelaten kan worden. Veel wandel en fietsmogelijkheden in directe omgeving.

Geweldig komen nog een keer weer
Door Janneke Wolting op 01-06-2023

Keurige camping. Schoon toiletgebouw.

Huisdieren

Speelplaats