Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor Koener voor je op een rij gezet:

8Fantastisch
+72

8Fantastisch
Award Zilver

Hotel info

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Koener

8FantastischScore uit 155 reviews

Mooi Hotel
Door Verbeek op 27-09-2022

Aangenaam verblijf gehad. Weliswaar 1 nacht, tekort om van alle faciliteiten gebruik te maken.

Prima
Door Elina op 12-09-2022

Mooie kamer, fijn bed. Jammer dat je het geluid van buitenaf heel goed kon horen. Wij sliepen precies naast een kroeg. Geluid was heel goed te horen helaas Elke dag werden de handdoeken opgehaald en schone neergelegd. We kregen steeds een handdoek minder terug. Laatste dag kregen we maar 2 schone handdoeken inplaats van 5 die er de eerste dag wel gewoon lagen.

Bubbelbad in de badkamer was erg vies. Ik wilde gaan bubbelen kwam er heel veel viezigheid een beestjes uit. Dus dat werd helaas geen avondje bubbelen.

Verder goed verzorgd en een fijne receptie. Garage was ook heel fijn dat het bij het hotel was inbegrepen.

We vonden het jammer dat bij de spa de jaccuzie gewoon ijskoud was. Zwembad was heerlijk om in te zwemmen.

Prima
Door Nick Dorsman op 11-09-2022

Mooi hotel, mooie locatie, maar de kamers waren veel (!) te warm en dat zonder airco, waarschijnlijk doordat het zwembad er onder zit. De badkamers zijn ruim genoeg om een aparte douche te maken zodat je niet in bad hoeft te douchen. Warm en koud water is moeilijk te regelen.

Redelijk tot goed
Door Ine op 10-09-2022

Pluspunten: parkeerplaats in garage, uitgebreid ontbijt buffet Goed matras Minpunten; GEEN airco, kleine slaapkamer, geen deur om badkamer af te kunnen sluiten.

Gewoon goed,heel goed.
Door Leo Van Mieghem op 09-09-2022

Heel goed hotel ,hier komen we zeker terug. geweldige grote kamer,zeer vriendelijk personeel .Heel goed ontbijt en avondeten dat een ietsje te duur vond.maar al bij al 100%tevreden

Prima hotel, wel verbeter punten
Door JP van Gool - Crama op 08-09-2022

Wij hadden hier een suite geboekt, helaas was de kamer( hoewel brand schoon ) een aantal dingen niet goed, deze waren: Prullenbak niet leeg, Bubbelbad had bubbels en waterjets, de waterjets deden het niet, Op de tegels zat zwarte schimmel. Na geklaagd te hebben bij de receptie hebben we een andere suite gekregen, helaas was deze meer dan de helft kleiner dan onze oorspronkelijk suite en ook in deze suite waren er gebreken in de badkamer. De kraan in de douche werd gevaarlijk heet ondanks dat het water een normale temperatuur had. Bij het aparte bad het zelfde verhaal. Het ontbijt was superieur, zeer uitgebreid en elke dag een Luxemburgse champagne daar bij, diverse thee en koffie soorten en diverse fruitsappen. Ook diverse verse fruit soorten. Als de gebreken zijn verholpen in de toekomst dan zullen we misschien een keer terug gaan naar dit hotel. Je betaald best veel voor een suite, daar hoort ook een zeker verwachting bij.

Koener info

• SaunaBeschikbaar (1)
  • SportschoolBeschikbaar (1)
  • EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    Grand-Rue 14, 9701