Camping info
Draadloos internet
Rolstoel toegankelijk
Sportfaciliteiten
Omschrijving
Camping Cisano San Vito vind je aan het Gardameer. Deze camping is minder geschikt voor rustzoekers. Langs de camping loopt namelijk een hoofdweg en het animatieteam organiseert activiteiten tot middernacht. Camping Cisano en San Vito ligt precies tussen Bardolino en Lazise in, dus voor uitstapjes z...
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingPrachtig gelegen Ga naar accommodatiePiani di clodia
CampingGeweldig zwembad9 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 519
Cisano / San Vito
We hadden een Premium Lounge stacaravan via Roan. We werden door de host Roos super vriendelijk opgevangen en ook tijdens het verblijf is ze meerdere keren even kort voorbij gekomen of alles naar wens was. De camping is centraal gelegen waardoor je met een wandeling prima de naastgelegen dorpjes Lazise en Bardolino kunt bezoeken. Van hieruit verschillende uitstapjes gedaan naar Salo, Sirmione en een dagje Venetië.
07-2022 in een Sunlodge van Suncamp verbleven. Stacaravans staan achterop de camping ' weggestopt'. Totaal geen parkeerruimte bij de stacaravans, moest de auto een paar straten verderop parkeren. Bijna dagelijks stroomuitval gehad waardoor we het vlees uit onze diepvries weg konden gooien. Animatie zeer amateuristisch, en je zit tijdens de shows in de stank van de containers en het sanitairstation waar de wc's van de caravans etc. worden geleegd. Het nieuwe zwembad is fantastisch, overal ondiep en leuke glijbanen. Echter wel zeer smerige en stinkende toiletten bij het zwembad! Ook de ligging is perfect! Voor ons geen 2e keer naar deze camping.
Kom je hier in September voor je rust dan moet je hier niet zijn. Deze camping laat dan grote groepen scholieren toe uit Duitsland die vervolgens met 20 man in je straat schreeuwen en nog meer. Melden aan de receptie heeft geen zin, hun antwoord is alleen over 4 dagen zijn ze weer weg. Voor ons nooit meer deze camping, jammer.
Cisano / San Vito
Leuke grote camping! 2 gedeelten, 1 aan de kant van het 'grote nieuwe' zwembad en 1 aan de kant van het gardameer. Wij zaten in de stacaravan van vacansoleil aan de kant van het gardameer. Erg leuk plekje, de caravans staan daar in een straatje. Zwembad en winkeltje hierdoor wat verder lopen, maar voor ons geen probleem. Animatie voor de kleine kinderen vonden wij niet zo goed, er wordt naar ons idee maar wat gedaan. Animatie voor de volwassenen geen gebruik van gemaakt. Vernieuwde zwembad is super, weinig ligbedjes, maar er kwam elke keer wel weer wat vrij. Personeel verwijderd ook de handoeken van de 'handoekjesleggers'. Ligging van de camping is ideaal, leuk om fietsen te huren en eropuit te gaan. We hebben een prachtige vakantie gehad!!
Camping valt tegen. Privé strand is omheind. Weinig animatie gezien. Bij de zwembaden zijn veel te weinig ligbedden. Geen overzicht. Kortom niet wat we er van verwacht hadden. De omgeving is top, riovalli waterpark een aanrader. Er zijn betere campings aan het garda meer.
We komen al jaren bij het Gardameer. We zijn op meerdere campings in de buurt van Lazise en Peschiera geweest. Deze camping veel enorm tegen! We zaten op het San Vito gedeelte, vlak bij het nieuwe zwembad. Prachtige accomodatie van een touroperator en op loopafstand (30 minuten) van Lazise en Bardolino.Dat was het enige positieve. Veel stacaravans liggen erg ongezellig. Camping is chaotisch! Bestaat uit 3 delen. Personeel erg onvriendelijk. Wij maken geen gebruik meer van animatie, gezien de leeftijd van onze kids, maar het leek wel een schoolkamp. Zeer slecht. Geen sfeer. Ook voor jonge kinderen geen aanrader dus. Beneden bij Cisano is een podium. Heel rommelig. Straalde totaal geen sfeer uit. Inchecken is een chaos. Mensen staan in lange rijen, weinig medewerkers. Zwembaden veel te klein voor de hoeveelheid mensen. Veel faciliteiten zijn oud en verwaarloosd. Te duur in vergelijking met wat je op andere campings in de omgeving treft.
Cisano / San Vito info
- WasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Prive sanitair mogelijkBeschikbaar
- AdresgegevensVia Peschiera 48, I-37011