Andromeda
We hebben de beste aanbieders voor Andromeda voor je op een rij gezet:
Iro Hotel Samos
Minibar
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | 107, Kallistratou street, GR-83100 |
Andromeda
Uitzicht geweldig, gastvrij personeel en goed ontbijt. Zwembad met schitterend uitzicht. Wel een auto/scooter erbij ivm afstand naar samos stad.
Ga lekker naar kokkari en pythagorion. En zoek via Google de mooiste stranden Samos
Ik verbaasd mij ten zeerste van al die hoge waarderingen van de andere reizigers. Misschien ben ik een azijnzeiker, maar 3 sterren is het hotel zeker niet waard. We kregen een niet gerenoveerde kamer. Geeft niet, het was redelijk schoon. Echter de 2 losse eenpersoonsbedden waren uitgerust met keiharde matrassen. Na 2 korte nachten en beide met rugpijn wakker worden, heeft het hotel een soort topper erop gelegd. Nog niet top, maar in ieder geval een betere nachtrust. De douche in de badkamer is een lachertje. Ik denk dat voor een peuter de ruimte nog te klein is om te kunnen douchen. Airco bewust niet gebruikt, daar er volgelopen/vieze luchtfilters in zaten.
Het privéstrand is niet toegankelijk voor wie dan ook. Het is nl. geen strand maar een zeer gevaarlijke afdaling met grote keien en kiezels en een verraderlijke zeestroming. Zwembad matig. Personeel is aardig. Pluspunt: zeezicht kamers.
Wat een geweldige plek en hotel !!
Kleinschalig, vriendelijk personeel, een uitzicht om nooit meer te vergeten !!! Je hoort s,nachts alleen de zee en de krekels ..echt geweldig !
Alles is super schoon ! goed ontbijt , je kunt er s,avond heerlijk eten , mooi zwembad en prive strandje heerlijk rustig , huur wel een auto of scooter om wat te ondernemen .
Samos is een mooi groen eiland.
Andromeda
Het is een heerlijk simpel hotel, met super lieve mensen en een uitzicht om nooit meer te vergeten, daarom gaan we dit jaar 2019 weer in september
Wat je ziet op de internet foto's is wat je krijgt. Zeezicht, geweldig panorama, eigen vlonder aan zee met waanzinnig uitzicht, mooi en zuiver zwembad, vriendelijk personeel, super hygiëne op alle fronten, ontbijt is basic (beetje tomaat of komkomner zou al wonderen doen..nu soms zelf meegenomen) , een 'snackbar, die zich door deze benaming tekort doet....prima eten, goede gerechten (incl. wisselende specialiteit van de dag) . Samos stad (25 minuten lopen) is toeristisch niet 'overlopen' , winkekaanbod relatief beperkt. Wel gezellig plein en leuke restaurantjes. Vanuit Andromeda Samos verkennen met huurauto een must....want Samos heeft in zijn klein zijn...heel veel te bieden.
Super leuk hotel dat tegen een heuvel aanligt met een prachtig uitzicht !! Voor mensen die slecht ter been zijn is dit hotel niet aan te bevelen. Het eten is hier ook geweldig. Wij waren er voor onze rust en dat is het hier !!!