Zoover maakt gebruik van cookies.
Op Zoover gebruiken we functionele, analytische en marketing cookies. Dit is noodzakelijk voor het functioneren van de website. Door deze cookies te plaatsen bieden we je de beste ervaring. Ook gebruiken we cookies om advertenties te laten zien die relevant zijn voor jou.Door deze melding te sluiten, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat. Wil je meer informatie over onze cookies? Bekijk ons.
Advertentie

Camping L'Oasis du Verdon

Camping
Weer vandaag27°18°
Camping L'Oasis du Verdon
8,5

Fantastisch

Score uit 163 reviews

Beoordeling van bezoekers

  • Ligging8,6
  • Prijs/kwaliteit8,4
  • Zwembad8,4
  • Kindvriendelijk8,2
  • Hygiëne7,1
  • Eetgelegenheden7,9
  • Staat v/h sanitair8,5
 
Reviews

27 reviews over Camping L'Oasis du Verdon in het Nederlands


Beoordelingen
Fantastisch / fenomenaal: 8+
18
Goed: 7 - 8
1
Matig / voldoende: 5 - 7
6
Onvoldoende: 1 - 5
2

Datum review
Anders
Nederlands
 

3
  • Ligging2
  • Prijs/kwaliteit2
  • Kindvriendelijk3
  • Eetgelegenheden3
  • Staat v/h sanitair5
  • Zwembad4
  • Hygiëne5
 

Na een lange reis, vanuit N.NL aankomend op een camping die erg hokkerig was. Onze eerste kampeerervaring. Vooraf betalen, dan je plek zien vonden we al bijzonder. Toch maar gedaan. Bij het zien van de plek, erg klein en in een bocht, bleek dat onze tent er net op paste. Weinig ruimte dus. Meerdere plekken vrij, maar daar konden we niet terecht. Logisch. Maar als we zagen welke afmetingen van tenten daar kwamen, baalden we wel. Bij navraag voor andere plek, waren eigenaren niet zo vriendelijk. Kort gezegd, je geld terug of vertrekken. Sta je daar met 2 kids van 6 en 8. We wilden op deze camping geen 3 weken staan. Voor 1 nacht toch maar tent op gezet, op zoek naar andere camping en zsm op de nieuwe dag vertrokken. Bij vertrek kon je merken aan de Engelse eigenaren dat ze niet wilden mee werken met een soepel vertrek.

Uiteindelijk een super camping gevonden in de buurt. Een camping met ruime plaatsen, heel behulpzaam en vriendelijk.

6

Camping is prima, sfeer kan wat beter

Else
19-9-2018
  • Ligging7
  • Prijs/kwaliteit5
  • Zwembad7
 

Aardig onderhouden, kleinschalige camping met zwembad en leuk aangelegd terras, prima ligging tov bezienswaardigheden in de Verdon. Onze luxe huurtent was (naseizoen) niet duur. Op loopafstand van een erg charmant dorpje. Weinig op aan te merken, maar toch wilde het allemaal niet erg gastvrij worden. De eigenaren zijn van nature niet van het warme en welkome type. Ze doen wel hun best maar het lijkt alsof ze gasten als een storende onderbreking van hun werk zien. Dat is jammer qua sfeer. Maar de reden voor een onvoldoende is dat ze weigerden om ons om 6 uur 's ochtends uit te checken zodat wij ons vliegtuig konden halen, dus waren we ineens gedwongen een (reeds betaalde) dag eerder te vertrekken en de laatste nacht een hotel te boeken. En trouwens ook niet van deze tijd; de 280,- borg voor onze huurtent moest contant worden voldaan, omdat ze geen vertrouwen hebben in creditcards. Dus ondanks prijs en ligging geen aanrader.

8

Heerlijke vakantie gehad.

Corrie Muller
19-9-2018
  • Ligging8
  • Prijs/kwaliteit8
  • Kindvriendelijk8
  • Zwembad9
  • Hygiëne8
 

Accommodatie was goed .hadden een overkapping wat prettig was. Het terrein waar de accommodatie stond was leuk opgezet. Verschillende soorten bij elkaar niet allemaal hetzelfde.douche was perfect goed warm water.

Zwembad lekker van temperatuur.

Aups goed te doen daar naar toe te lopen.

Miste wel een waterkoker,maar hadden die zelf meegenomen.

Weinig negatiefs.



5

Matige camping

A. Wamelink
7-8-2018
  • Ligging7
  • Prijs/kwaliteit3
  • Kindvriendelijk4
  • Eetgelegenheden5
  • Staat v/h sanitair5
  • Zwembad5
  • Hygiëne4
 

Matige camping, geen campwinkel, harde muziek tot erg laat in de nacht, mag geen slippers of waterschoentjes voor de kleintjes bij t zwembad aan waardoor ze hun voetjes verbranden of in wespen trappen. Verder wel netjes maar niet bijzonder, er zijn voor deze prijs mooiere campings

Anne and Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 23-8-2018
Mr and Mrs Wamelink, same family of Briuijn (last review with a mark of 1/10) we thank you for your critical reviw on our campsite. In high season we organise a dancing party each tuesday and the music stopped at 1 o'clock in the morning. The other days, there is no music late in the night as you mentionned in your review. But in contrary what is sure is you were noisy people and many campers complained of youand not respectful of your environment. In addition your cabin was very dirty after your departure. In cabins, when the household is not done properly, the campiste owner has the right to keep the guarantee for that. It is written in the general conditions of your contract. We hope you enjoyed the area anyway !
1

Nooit meer, pas op je borg!

Bruijn
7-8-2018
  • Ligging1
  • Prijs/kwaliteit1
  • Kindvriendelijk1
  • Eetgelegenheden1
  • Staat v/h sanitair1
  • Zwembad1
  • Hygiëne1
 

Camping is netjes en omgeving is prachtig . Als je de pecht hebt dat de eigenaren je niet moeten pas dan maar goed op voor je borg... je bent zo 80 euro kwijt als de buitenkant van de prullenbak niet goed schoon is volgens hun. Ze zoeken dan naar iets op een erg onsympaieke manier! Eigenaren zijn dan ronduit onbeschoft en onaardig en zeggen dan ook in hun reactie dat ze je niet weer hoeven te zien. Dat is hun gastvrijheid.... erg jammer

Anne and Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 23-8-2018
We thank you for your review. Concerning your stay at our campsite, you were dirty people in consideration the dirty cabin you left at your departure : our team in charge of cleaning spent 4 hours to clean your cabin after your departure. In addition you were very noisy people, didn't respect your neighbors in consideration the noise you made during the night (3 am) to put your luggage in your car in front of your neighbours'windows. Finally we are very happy you're not coming again in our campsite. Respect of the environment and all other campers is the minimum we require for our clients and apparently you do not know what it is
9

Heerlijke vakantie!

Nona
2-8-2018
  • Ligging10
  • Prijs/kwaliteit8
  • Kindvriendelijk8
  • Eetgelegenheden9
  • Staat v/h sanitair9
  • Zwembad8
  • Hygiëne9
 

Wat een ontzettend leuke camping, gezellig dorp en vriendelijke mensen!

Na een lange en vermoeiende rit kwamen we iets te laat aan op de camping. Dit was geen enkel probleem; we werden hartelijk ontvangen en direct uitgenodigd voor de “big party” die avond.

Het sanitair op de camping was schoon, het zwembad was groot genoeg en het water had een fijne temperatuur... Ook was er genoeg informatie over wat er te doen was in de buurt en voldoende ruimte voor kids.

Het dorpje Aups dat direct aan de camping ligt is geweldig; neem je fietsen mee en ga er ‘s avonds uiteten, of ‘s morgens naar een markt. Ook zijn er vaak muzikanten te vinden die zorgen voor een fantastische sfeer.

Ook de verdere omgeving van de camping is prachtig. Sillans la cascade, Lac de Saint Croix en Moustiere Saint Marie en Moulin à Huile (in Aups) zijn echte aanraders!

Kortom, we hebben een heerlijke vakantie gehad en komen hier zeker nog eens terug!

Anne and Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 23-8-2018
Thank you very much for your review. We welcome with pleasure next time. Have a nice end of summer !

Advertentie
2017
9

Echt een hele fijne camping!

Christa van Veenendaal
14-8-2017
  • Ligging8
  • Prijs/kwaliteit9
  • Kindvriendelijk9
  • Eetgelegenheden8
  • Staat v/h sanitair9
  • Zwembad9
  • Hygiëne9
 

Rustige, gezellige camping. Sanitair was echt heel schoon en goed bijgehouden. Ook het zwembad wordt elke ochtend grondig schoongemaakt.

Ruime plekken met schaduw.

Er worden speciale avonden georganiseerd op de camping, maar daar niet van houdt heb je er weinig overlast van.

Hele aardige eigenaren, vooral de vrouw doet echt haar best om je zo goed mogelijk te helpen. Ze spreekt erg goed Engels wat voor de niet Frans sprekende onder ons toch best heel handig is.

De camping is op minuten loop afstand van het dorpje Aups waar elke woensdag en zaterdag een leuke markt is. Verder is het een perfecte uitvalbasis om zowel naar lac de saint croix te gaan of naar het strand bij frejus.

Ik ga hier zeker nog naar terug!

Anne and Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 21-8-2017
We thank you very much for your advice and hope to see you again on our campsite.
8

Vakantie huurchalet juli 2017

Pierre
2-8-2017
  • Prijs/kwaliteit9
  • Kindvriendelijk8
  • Staat v/h sanitair8
  • Zwembad8
 

Mooie camping, vlak bij het dorp . Eigenaren zijn vriendelijk.

Anne and Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 21-8-2017
We thank you very much for your advice and hope to see you again on our campsite
2016
  • Ligging8
  • Prijs/kwaliteit8
  • Kindvriendelijk8
  • Eetgelegenheden8
  • Staat v/h sanitair8
  • Zwembad8
 

Gezellige camping, kleinschalig, sympathieke eigenaars.,zij doen er alles aan om de gasten het naar het zin maken. Omgeving is prachtig... En het het prachtige Aups op loopafstand... Echt een aanrader!!


Oude reviews

Reviews die hieronder getoond worden zijn ouder dan 2 jaar en kunnen mogelijk niet meer representatief zijn


6

het is niet zo,n rustige camping als men zegt...

D. Hoogendijk
22-8-2016
  • Ligging8
  • Prijs/kwaliteit8
  • Kindvriendelijk8
  • Eetgelegenheden6
  • Staat v/h sanitair8
  • Zwembad4
 

Op zich is het een aardige camping, eigenaren hebben deze camping zes jaar geleden overgenomen, Anne is behulpzaam en correct, Philippe is een horkerig type. Wat ons echt stoort is de hoeveelheid muziek die over je heen wordt uitgestort, goed hoorbaar over de hele camping. Het begint s' morgens met Aquagym, daarna diverse andere activiteiten waar zoon Pierre de muziek nog eens flink opendraait, misschien goed bedoeld maar niet gewaardeerd door ons. Ook de muziek aan de receptie staat overdag soms zo hard zodat het in de verste uithoeken van de camping is te horen. dan zijn er nog muziek en feestavonden (voor jongeren) waar het tot na middernacht (02:00 uur) doorgaat. Tot overmaat laten de Fransen die een seizoensplaats hebben ook nog eens een muziekje horen soms hoor je wel drie zenders tegelijk. het gaat maar door, de gehele dag!!!

een ander iets is het zwembad waar ballen zijn toegestaan. vier keer in een (1) week een bal in je gezicht is wel veel, er zijn er meer die dat is overkomen. di kan ook niet anders omdat het zwembad in het hoogseizoen te klein is voor de vele badgasten met een aantal ballen, klein en groot, hard en zacht...

Nee, voor ons niet meer deze camping.


Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping L'Oasis du Verdon in Aups, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping L'Oasis du Verdon zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.

Lees meer
 

Advertentie
Advertentie