Géén boekingskosten
3,8 miljoen reviews
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Camping L'Oasis du Verdon

FrankrijkProvence - Alpes - Cote d'AzurAups
/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-1
/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-2

Benieuwd naar de prijzen?

We hebben de beste aanbieders voor Camping L'Oasis du Verdon voor je op een rij gezet:


7.2GoedScore uit 181 reviews
/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-3
/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-4
+40/fotos?picId=[PLACEHOLDER]-5

Beoordeling

7.2GoedScore uit 181 reviews
  • 7.6Staat v/h sanitair
  • 7.6Ligging
  • 7.5Hygiëne
  • 8Zwembad
  • 7.1Kindvriendelijk
  • 7.2Prijs/kwaliteit
  • 5Eetgelegenheden
  • 7.2Waardering

Camping info

  • Draadloos internet
  • Speeltuin
  • Rolstoel toegankelijk
  • Zwembad
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan
Meer camping info

Reviews

181 Reviews over L'Oasis du Verdon

  • 8Jan Staneke03-07-2022

    Perfecte camping aardige eigenaren fantastisch

    Mooie plekken heerlijk zwembad prima happy hour en pizza's om te smullen

    • 8Staat v/h sanitair
    • 8Ligging
    • 8Hygiëne
    • 8Zwembad
    • 7Kindvriendelijk
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Eetgelegenheden
  • 6Hans R10-09-2021

    liever niet weer

    aardige camping met veel chalets; prima zwembad de eigenaar heeft niet geleerd gastvrij of vriendelijk te zijn is alleen geïnteresseerd in het bedrag dat je betaald en probeert je de borg te ontfutselen als hij bij vertrek één klein vlekje kan ontwaren een autist, waarbij Omtzigt nog een kleine jongen is

    • 7Ligging
    • 6Prijs/kwaliteit
    • 7Staat v/h sanitair
    • 1Eetgelegenheden
    • 8Zwembad
    • 7Hygiëne
  • 8Indra10-06-2019

    Aangenaam verblijf

    Gedurende 8 dagen verbleven we in het gezellige natura vip huisje, erg mooi gelegen op het domein met uitzicht op de omringende velden. De camping is proper en voorzien van al het nodige. De pizza avonden zijn ook zeker een aanrader, zeer lekker voor weinig geld! Ann, Philippe (en Molly) doen dit super!

    • 9Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Staat v/h sanitair
    • 8Zwembad
  • 7xxxxx13-04-2019

    hebergement pendant les vacances de pâques

    Accueil chaleureux et propriétaires très sympathique. nous aurions bien voulu nous désaltérer un peu au bar mais malheureusement il n'a ouvert qu'une seule petite heure sur 5 jours .

    • 7Prijs/kwaliteit
    • 2Kindvriendelijk

    Anne et Philippe - propriétaires du Camping, Propriétaire, 16-04-2019

    Nous te remercions Philippe pour ton avis très critique envers notre établissement, avis très surprenant étant un habitué de notre camping. A ton arrivée et compte tenu de la période très basse saison et du temps exceptionnellement mauvais, nous t’avons précisé que le bar était ouvert sur demande des clients. C’est d’ailleurs ce que nous avons fait jusqu’à 21h30 un soir où tu es venu avec ta conjointe, et nous tenons à préciser que c’est le seul soir où les pluies n’étaient pas diluviennes ! A cette occasion nous avons ouvert le bar plus de 3 heures, alors que la température extérieure avoisinait les 5 degrés. Quant à ta notation sur le critère « adapté aux enfants », nous ne comprenons pas vraiment cette note, étant donné que ton fils était présent pour voir sa mère qui habite la région. Vous n’avez pas cherché à utiliser les karts à pédale, ni le babyfoot et encore moins la table de ping-pong ou même demandé à disposer de jeux de société si besoin. Nous regrettons que vous n’ayez pas pris le temps de nous dire tout cela directement, les occasions ayant été fréquentes pour le faire. Nous espérons pour autant que vous avez pu profiter de la région.

  • 9Alain Durupt25-09-2018

    Séjour hors saison

    Fin septembre, camping très agréable. Habitat répondant à notre attente, clim appréciée car encore nécessaire. Environnement très calme. Piscine très bien exposée dont le revêtement au sol est très agréable et très sécurisant pour les enfants. Accueil très sympathique par Madame, Monsieur... A recommander !

    • 10Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Zwembad

    Anne et Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 09-11-2018

    Nous vous remercions très sincèrement pour votre avis et serons ravis de vous accueillir à nouveau dans notre camping si l'occasion se présente.

  • 3Mrw22-09-2018

    Een hele bijzondere onprettige ervaring!

    Na een lange reis, vanuit N.NL aankomend op een camping die erg hokkerig was. Onze eerste kampeerervaring. Vooraf betalen, dan je plek zien vonden we al bijzonder. Toch maar gedaan. Bij het zien van de plek, erg klein en in een bocht, bleek dat onze tent er net op paste. Weinig ruimte dus. Meerdere plekken vrij, maar daar konden we niet terecht. Logisch. Maar als we zagen welke afmetingen van tenten daar kwamen, baalden we wel. Bij navraag voor andere plek, waren eigenaren niet zo vriendelijk. Kort gezegd, je geld terug of vertrekken. Sta je daar met 2 kids van 6 en 8. We wilden op deze camping geen 3 weken staan. Voor 1 nacht toch maar tent op gezet, op zoek naar andere camping en zsm op de nieuwe dag vertrokken. Bij vertrek kon je merken aan de Engelse eigenaren dat ze niet wilden mee werken met een soepel vertrek. Uiteindelijk een super camping gevonden in de buurt. Een camping met ruime plaatsen, heel behulpzaam en vriendelijk.

    • 2Ligging
    • 2Prijs/kwaliteit
    • 3Kindvriendelijk
    • 3Eetgelegenheden
    • 5Staat v/h sanitair
    • 4Zwembad
    • 5Hygiëne

    Anne and Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 26-09-2018

    We thank you for your review which does not tell the real truth about what happened during your very short stay. You have made a reservation for a pitch in which you have given the size of your tent and all you needed. According to these information, the pitch reserved was enough for your tent. Actually you didn't provide all the information needed to have a pitch that suited to you and you recognised that it was the first time you chose to camp in a campsite! In addition, unfortunately the campsite was full at this moment even if you saw some pitches available when you arrived : it didn't mean they were free for three weeks of holiday. We just couldn't propose anything else to you and we were very sorry for that. We just told you to try to put your tent anyway and you did. You were not satisfied and you decided to leave the day after. Of course we reimbursed you your stay. Concerning the payment when you arrive it is written in the general conditions of your contract that you accepted.For your information we are French owners of the campsite and not English people but we speak english to our clients. We are happy for you, you had nice holidays in the other campsite in our beautiful country.

  • 8Vera platteau22-09-2018

    Goede camping,schaduw,net sanitair,goed verwarmd z

    Goed,enkel de verlichting was flauw op het terein,wij waren er in september,dan zijn de dagen al korter en is moeilijk als ge terug komt.anders ok,zelfs buiten het seizoen ,elke dag netjes gepoetst,proficiat

    • 4Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Kindvriendelijk
    • 7Eetgelegenheden
    • 9Staat v/h sanitair
    • 9Zwembad
  • 6Else19-09-2018

    Camping is prima, sfeer kan wat beter

    Aardig onderhouden, kleinschalige camping met zwembad en leuk aangelegd terras, prima ligging tov bezienswaardigheden in de Verdon. Onze luxe huurtent was (naseizoen) niet duur. Op loopafstand van een erg charmant dorpje. Weinig op aan te merken, maar toch wilde het allemaal niet erg gastvrij worden. De eigenaren zijn van nature niet van het warme en welkome type. Ze doen wel hun best maar het lijkt alsof ze gasten als een storende onderbreking van hun werk zien. Dat is jammer qua sfeer. Maar de reden voor een onvoldoende is dat ze weigerden om ons om 6 uur 's ochtends uit te checken zodat wij ons vliegtuig konden halen, dus waren we ineens gedwongen een (reeds betaalde) dag eerder te vertrekken en de laatste nacht een hotel te boeken. En trouwens ook niet van deze tijd; de 280,- borg voor onze huurtent moest contant worden voldaan, omdat ze geen vertrouwen hebben in creditcards. Dus ondanks prijs en ligging geen aanrader.

    • 7Ligging
    • 5Prijs/kwaliteit
    • 7Zwembad

    Anne and Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 26-09-2018

    We thank you for your review on our campsite and are very surprised about your comment on our behaviour towards you.We tried to be available as soon as possible for all our clients. But you came on Friday early afternoon to tell us that you wanted a check out at 6.00 am which is very early. We told you that it wasn't possible because the campsite is closed until 7.00 am. But you never told us about a flight you was supposed to take very early otherwise we would have found a solution together like we did with other clients. You just came back a few hours later to tell us that you would finally leave Friday around 6.00 pm. Anyway we are happy you liked the area and you location !

  • 8Corrie Muller19-09-2018

    Heerlijke vakantie gehad.

    Accommodatie was goed .hadden een overkapping wat prettig was. Het terrein waar de accommodatie stond was leuk opgezet. Verschillende soorten bij elkaar niet allemaal hetzelfde.douche was perfect goed warm water. Zwembad lekker van temperatuur. Aups goed te doen daar naar toe te lopen. Miste wel een waterkoker,maar hadden die zelf meegenomen.

    Weinig negatiefs.

    • 8Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Kindvriendelijk
    • 9Zwembad
    • 8Hygiëne

    Anne and Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 26-09-2018

    We thank you very much for your review and are very happy you liked the campsite and the area. We hope to see you again if you have the opportunity to came back in the area.

  • 7Jean-Yves16-09-2018

    Excellent séjour , manque de chaleur des propriétaires du , peut être , a la fatigue de la longue saison de l'été mais , nous avons été bien recu ! Bon rapport qualité / prix , nous conseillerions , avec plaisir , a nos amis ! A bientôt , p eut - être ?

    • 9Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Eetgelegenheden
    • 7Staat v/h sanitair
    • 8Zwembad

Camping L'Oasis du Verdon info

Camping-informatie

  • NaturistencampingNiet beschikbaar
  • Schaduwplaatsen aanwezigBeschikbaar

Faciliteiten

  • CafeNiet beschikbaar
  • WinkelsNiet beschikbaar
  • BarsBeschikbaar (1)
  • RestaurantsNiet beschikbaar
  • InternetNiet beschikbaar
  • Wlan internetBeschikbaar
  • SpeelplaatsBeschikbaar
  • WasseretteBeschikbaar
  • ParkeerplaatsBeschikbaar
  • HuisdierenBeschikbaar
  • BBQ toegestaanNiet beschikbaar

Kamerfaciliteiten

  • Centrale verwarmingBeschikbaar
  • Rolstoel toegangBeschikbaar
  • KluisBeschikbaar
  • TVBeschikbaar
  • WasmachineBeschikbaar

Entertainment

  • SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TennisNiet beschikbaar
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

Hygiëne

  • Prive sanitair mogelijkNiet beschikbaar

Adresgegevens