Zoover maakt gebruik van cookies.
Op Zoover gebruiken we functionele, analytische en marketing cookies. Dit is noodzakelijk voor het functioneren van de website. Door deze cookies te plaatsen bieden we je de beste ervaring. Ook gebruiken we cookies om advertenties te laten zien die relevant zijn voor jou.Door deze melding te sluiten, of door gebruik te blijven maken van onze website weten we dat je hiermee akkoord gaat. Wil je meer informatie over onze cookies? Bekijk ons.
Advertentie

Camping L'Oasis du Verdonstersterster

8.3Fantastisch

Score uit 185 reviews

Frankrijk, Provence - Alpes - Cote d'Azur, Aups


Overzicht

8.3Fantastisch

Score uit 185 reviews

  • 8.3Ligging
  • 8.3Prijs/kwaliteit
  • 8.3Staat v/h sanitair
  • 8.1Zwembad
  • 8Kindvriendelijk
  • 6.3Hygiëne
  • 8Eetgelegenheden

Benieuwd naar de prijzen?

We hebben een aantal aanbieders voor L'Oasis du Verdon voor je op een rij gezet:

1
ACSI Eurocampings
ACSI Eurocampings

Camping info

  • Huisdieren toegestaan
  • Speeltuin
  • Wifi
  • Zwembad
Meer camping info
Tonen op kaart

Reviews

185 reviews over Camping L'Oasis du Verdon

Review schrijven

Beoordelingen

20
1
6
2

Toon reviews van reizigers

Sorteren:


  • 8Indra10-06-2019

    Aangenaam verblijf

    Gedurende 8 dagen verbleven we in het gezellige natura vip huisje, erg mooi gelegen op het domein met uitzicht op de omringende velden. De camping is proper en voorzien van al het nodige. De pizza avonden zijn ook zeker een aanrader, zeer lekker voor weinig geld! Ann, Philippe (en Molly) doen dit super!

    • 9Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Staat v/h sanitair
    • 8Zwembad

    Gereisd in juni 2019

  • 2018
    3Mrw22-09-2018

    Een hele bijzondere onprettige ervaring!

    Na een lange reis, vanuit N.NL aankomend op een camping die erg hokkerig was. Onze eerste kampeerervaring. Vooraf betalen, dan je plek zien vonden we al bijzonder. Toch maar gedaan. Bij het zien van de plek, erg klein en in een bocht, bleek dat onze tent er net op paste. Weinig ruimte dus. Meerdere plekken vrij, maar daar konden we niet terecht. Logisch. Maar als we zagen welke afmetingen van tenten daar kwamen, baalden we wel. Bij navraag voor andere plek, waren eigenaren niet zo vriendelijk. Kort gezegd, je geld terug of vertrekken. Sta je daar met 2 kids van 6 en 8. We wilden op deze camping geen 3 weken staan. Voor 1 nacht toch maar tent op gezet, op zoek naar andere camping en zsm op de nieuwe dag vertrokken. Bij vertrek kon je merken aan de Engelse eigenaren dat ze niet wilden mee werken met een soepel vertrek. Uiteindelijk een super camping gevonden in de buurt. Een camping met ruime plaatsen, heel behulpzaam en vriendelijk.

    • 3Kindvriendelijk
    • 5Hygiëne
    • 4Zwembad
    • 2Prijs/kwaliteit
    • 5Staat v/h sanitair
    • 3Eetgelegenheden
    • 2Ligging

    Anne and Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 26-09-2018

    We thank you for your review which does not tell the real truth about what happened during your very short stay. You have made a reservation for a pitch in which you have given the size of your tent and all you needed. According to these information, the pitch reserved was enough for your tent. Actually you didn't provide all the information needed to have a pitch that suited to you and you recognised that it was the first time you chose to camp in a campsite! In addition, unfortunately the campsite was full at this moment even if you saw some pitches available when you arrived : it didn't mean they were free for three weeks of holiday. We just couldn't propose anything else to you and we were very sorry for that. We just told you to try to put your tent anyway and you did. You were not satisfied and you decided to leave the day after. Of course we reimbursed you your stay. Concerning the payment when you arrive it is written in the general conditions of your contract that you accepted.For your information we are French owners of the campsite and not English people but we speak english to our clients. We are happy for you, you had nice holidays in the other campsite in our beautiful country.

    Gereisd met jonge kinderen in augustus 2018

  • 8Vera platteau22-09-2018

    Goede camping,schaduw,net sanitair,goed verwarmd z

    Goed,enkel de verlichting was flauw op het terein,wij waren er in september,dan zijn de dagen al korter en is moeilijk als ge terug komt.anders ok,zelfs buiten het seizoen ,elke dag netjes gepoetst,proficiat

    • 4Ligging
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Kindvriendelijk
    • 7Eetgelegenheden
    • 9Staat v/h sanitair
    • 9Zwembad

    Gereisd in september 2018


  • Benieuwd naar de prijzen?

    We hebben een aantal aanbieders voor L'Oasis du Verdon voor je op een rij gezet:

    1
    ACSI Eurocampings
    ACSI Eurocampings

  • 6Else19-09-2018

    Camping is prima, sfeer kan wat beter

    Aardig onderhouden, kleinschalige camping met zwembad en leuk aangelegd terras, prima ligging tov bezienswaardigheden in de Verdon. Onze luxe huurtent was (naseizoen) niet duur. Op loopafstand van een erg charmant dorpje. Weinig op aan te merken, maar toch wilde het allemaal niet erg gastvrij worden. De eigenaren zijn van nature niet van het warme en welkome type. Ze doen wel hun best maar het lijkt alsof ze gasten als een storende onderbreking van hun werk zien. Dat is jammer qua sfeer. Maar de reden voor een onvoldoende is dat ze weigerden om ons om 6 uur 's ochtends uit te checken zodat wij ons vliegtuig konden halen, dus waren we ineens gedwongen een (reeds betaalde) dag eerder te vertrekken en de laatste nacht een hotel te boeken. En trouwens ook niet van deze tijd; de 280,- borg voor onze huurtent moest contant worden voldaan, omdat ze geen vertrouwen hebben in creditcards. Dus ondanks prijs en ligging geen aanrader.

    • 7Zwembad
    • 5Prijs/kwaliteit
    • 7Ligging

    Anne and Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 26-09-2018

    We thank you for your review on our campsite and are very surprised about your comment on our behaviour towards you.We tried to be available as soon as possible for all our clients. But you came on Friday early afternoon to tell us that you wanted a check out at 6.00 am which is very early. We told you that it wasn't possible because the campsite is closed until 7.00 am. But you never told us about a flight you was supposed to take very early otherwise we would have found a solution together like we did with other clients. You just came back a few hours later to tell us that you would finally leave Friday around 6.00 pm. Anyway we are happy you liked the area and you location !

    Gereisd met partner in september 2018

  • 8Corrie Muller19-09-2018

    Heerlijke vakantie gehad.

    Accommodatie was goed .hadden een overkapping wat prettig was. Het terrein waar de accommodatie stond was leuk opgezet. Verschillende soorten bij elkaar niet allemaal hetzelfde.douche was perfect goed warm water. Zwembad lekker van temperatuur. Aups goed te doen daar naar toe te lopen. Miste wel een waterkoker,maar hadden die zelf meegenomen.

    Weinig negatiefs.

    • 8Kindvriendelijk
    • 8Hygiëne
    • 9Zwembad
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 8Ligging

    Anne and Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 26-09-2018

    We thank you very much for your review and are very happy you liked the campsite and the area. We hope to see you again if you have the opportunity to came back in the area.

    Gereisd met partner in september 2018

  • 5A. Wamelink07-08-2018

    Matige camping

    Matige camping, geen campwinkel, harde muziek tot erg laat in de nacht, mag geen slippers of waterschoentjes voor de kleintjes bij t zwembad aan waardoor ze hun voetjes verbranden of in wespen trappen. Verder wel netjes maar niet bijzonder, er zijn voor deze prijs mooiere campings

    • 4Kindvriendelijk
    • 4Hygiëne
    • 5Zwembad
    • 3Prijs/kwaliteit
    • 5Staat v/h sanitair
    • 5Eetgelegenheden
    • 7Ligging

    Anne and Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 23-08-2018

    Mr and Mrs Wamelink, same family of Briuijn (last review with a mark of 1/10) we thank you for your critical reviw on our campsite. In high season we organise a dancing party each tuesday and the music stopped at 1 o'clock in the morning. The other days, there is no music late in the night as you mentionned in your review. But in contrary what is sure is you were noisy people and many campers complained of youand not respectful of your environment. In addition your cabin was very dirty after your departure. In cabins, when the household is not done properly, the campiste owner has the right to keep the guarantee for that. It is written in the general conditions of your contract. We hope you enjoyed the area anyway !

    Gereisd met jonge kinderen in juli 2018


  • Advertentie
  • 1Bruijn07-08-2018

    Nooit meer, pas op je borg!

    Camping is netjes en omgeving is prachtig . Als je de pecht hebt dat de eigenaren je niet moeten pas dan maar goed op voor je borg... je bent zo 80 euro kwijt als de buitenkant van de prullenbak niet goed schoon is volgens hun. Ze zoeken dan naar iets op een erg onsympaieke manier! Eigenaren zijn dan ronduit onbeschoft en onaardig en zeggen dan ook in hun reactie dat ze je niet weer hoeven te zien. Dat is hun gastvrijheid.... erg jammer

    • 1Kindvriendelijk
    • 1Hygiëne
    • 1Zwembad
    • 1Prijs/kwaliteit
    • 1Staat v/h sanitair
    • 1Eetgelegenheden
    • 1Ligging

    Anne and Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 23-08-2018

    We thank you for your review. Concerning your stay at our campsite, you were dirty people in consideration the dirty cabin you left at your departure : our team in charge of cleaning spent 4 hours to clean your cabin after your departure. In addition you were very noisy people, didn't respect your neighbors in consideration the noise you made during the night (3 am) to put your luggage in your car in front of your neighbours'windows. Finally we are very happy you're not coming again in our campsite. Respect of the environment and all other campers is the minimum we require for our clients and apparently you do not know what it is

    Gereisd met jonge kinderen in juli 2018

  • 9Nona02-08-2018

    Heerlijke vakantie!

    Wat een ontzettend leuke camping, gezellig dorp en vriendelijke mensen!

    Na een lange en vermoeiende rit kwamen we iets te laat aan op de camping. Dit was geen enkel probleem; we werden hartelijk ontvangen en direct uitgenodigd voor de “big party” die avond.

    Het sanitair op de camping was schoon, het zwembad was groot genoeg en het water had een fijne temperatuur... Ook was er genoeg informatie over wat er te doen was in de buurt en voldoende ruimte voor kids.

    Het dorpje Aups dat direct aan de camping ligt is geweldig; neem je fietsen mee en ga er ‘s avonds uiteten, of ‘s morgens naar een markt. Ook zijn er vaak muzikanten te vinden die zorgen voor een fantastische sfeer.

    Ook de verdere omgeving van de camping is prachtig. Sillans la cascade, Lac de Saint Croix en Moustiere Saint Marie en Moulin à Huile (in Aups) zijn echte aanraders!

    Kortom, we hebben een heerlijke vakantie gehad en komen hier zeker nog eens terug!

    • 8Kindvriendelijk
    • 9Hygiëne
    • 8Zwembad
    • 8Prijs/kwaliteit
    • 9Staat v/h sanitair
    • 9Eetgelegenheden
    • 10Ligging

    Anne and Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 23-08-2018

    Thank you very much for your review. We welcome with pleasure next time. Have a nice end of summer !

    Gereisd met partner in juli 2018

  • 2017
    9Christa van Veenendaal14-08-2017

    Echt een hele fijne camping!

    Rustige, gezellige camping. Sanitair was echt heel schoon en goed bijgehouden. Ook het zwembad wordt elke ochtend grondig schoongemaakt. Ruime plekken met schaduw. Er worden speciale avonden georganiseerd op de camping, maar daar niet van houdt heb je er weinig overlast van. Hele aardige eigenaren, vooral de vrouw doet echt haar best om je zo goed mogelijk te helpen. Ze spreekt erg goed Engels wat voor de niet Frans sprekende onder ons toch best heel handig is. De camping is op minuten loop afstand van het dorpje Aups waar elke woensdag en zaterdag een leuke markt is. Verder is het een perfecte uitvalbasis om zowel naar lac de saint croix te gaan of naar het strand bij frejus. Ik ga hier zeker nog naar terug!

    • 9Kindvriendelijk
    • 9Hygiëne
    • 9Zwembad
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 9Staat v/h sanitair
    • 8Eetgelegenheden
    • 8Ligging

    Anne and Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 21-08-2017

    We thank you very much for your advice and hope to see you again on our campsite.

    Gereisd met partner in juli 2017

  • 8Pierre02-08-2017

    Vakantie huurchalet juli 2017

    Mooie camping, vlak bij het dorp . Eigenaren zijn vriendelijk.

    • 8Kindvriendelijk
    • 8Zwembad
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 8Staat v/h sanitair

    Anne and Philippe - propriétaires du camping, Propriétaire, 21-08-2017

    We thank you very much for your advice and hope to see you again on our campsite

    Gereisd in augustus 2017


Benieuwd naar de prijzen?

We hebben een aantal aanbieders voor L'Oasis du Verdon voor je op een rij gezet:

1
ACSI Eurocampings
ACSI Eurocampings

Tips

2 tips over Camping L'Oasis du Verdon


  • fam.de gruijter, 14-06-2013

    in omgeving veel interessante plaatsjes, gorges du verdon prachtig


  • E.kla, 14-09-2012

    Vlak bij Aups, met leuke marktjes met een leuk heel klein centrum met terrasjes en goede restaurants. Intermarche in Aups. Vlak bij Gorges du Verdon en Moustier Saint Marie en Lac de Saint Croix.


Vraag en antwoord

2 vragen over Camping L'Oasis du Verdon


  • Willem, 04-08-2016

    Reservering nodig ?

    Zou ik hier in augustus zonder reservering naartoe kunnen gaan ?


  • josswart, 19-06-2013

    vraag

    wat is de prijs per nacht en is er ook 1 bakker op de camping

    Henk, 21-06-2013

    De prijs per nacht staat wel op de site. Camping is niet duur, onder de 20 euro per nacht red je wel. Je kan brood op camping bestellen maar ik adviseer een korte wandeling naar het dorp te maken voor de warme verse bakker. Nog geen 10 minuten lopen.


Camping info

Algemene informatie

  • Aantal sterren
  • SchaduwplaatsenAanwezig
  • MobilehomesAanwezig
  • Voorzieningen voor minder validenAanwezig
  • HuisdierenToegestaan
  • BBQNiet toegestaan

Benieuwd naar de prijzen?

We hebben een aantal aanbieders voor L'Oasis du Verdon voor je op een rij gezet:

1
ACSI Eurocampings
ACSI Eurocampings

Zwembad

  • ZwembadAanwezig

Families en kinderen

  • Aanbod voor kinderenSpeeltuin

Restaurant & Bar

  • SnackbarAanwezig

Wifi

  • WifiAanwezig

Kamerfaciliteiten

  • Huishoudelijke apparatuurKluis, TV, Wasmachine

Overige faciliteiten

  • Warme douchesAanwezig
  • Centrale kookgelegenheidAanwezig
  • Overige servicesWasserette

Parkeren

  • Autovrij parkJa

Adresgegevens

Disclaimer: Zoover besteedt veel zorg en aandacht aan het bijhouden van actuele informatie op de website. Desondanks kun je aan dit overzicht geen rechten ontlenen, omdat zowel faciliteiten als andere kosten met grote regelmaat veranderen.
Advertentie
Advertentie