Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Adresgegevens | 181, Carraire n°1 Route de Toutour, 83630 |
L'Oasis du Verdon
We komen er al jaren, vlakbij de gorges du verdon en op loopafstand van het dorpje. Gemoedlijkke camping, met mooie vakantie huisjes tevens zonnige en schaduwrijke staanplaatsen. Zeer vriendelijke en sympathieke eigenaren doen er alles aan om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Een aanrader!
goed afgesteld
zeer goed onderhouden
sanitair altijd schoon
gastvrij personeel
perfect voor de mont ventoux en de nesque gorges
we zullen terug komen
Het is een simpele camping met een eervoudig/verouderd zwembad, kinderbad.
Kapotte ligbedden. Eenvoudig speeltuintje met 1 toestel.
Gezellig restaurant. Lekker gegeten. Animatie alleen voor oudere kids en alles in het Frans.
Ons huisje was erg mooi met uitzicht! Super fijn met ons zoontje van 2.
Op loopafstand van het centrum van Aups. Leuke grote markt op woe en vrijdag.
Let op: strakke zwembroek verplicht!
Gastvrije en vriendelijke eigenaren, doen er alles aan om je een fijne vakantie te geven . Top!!
Het verblijf op de camping was in één woord "geweldig". Het is een zeer goed verzorgde camping en vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hadden met ons drieën een VIP chalet gehuurd. Deze is modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Mooie rustige ligging op het terrein waar de privacy gewaarborgd is. Verder een fijn zwembad en leuk en goed restaurant waar je kan eten en op het terras wat kan drinken. Elke ochtend gebruik gemaakt van de broodservice, lekker vers brood.
En vooral belangrijk, het ligt op loop afstand van Aups. Kortom een geweldige plek om te zijn.