Zeer goed verzorgde camping met gastvrije ontvangst.
Sanitaire voorzieningen een 10!
Prima bereikbare en goed aangegeven camping. Ligt vlakbij het park van het kasteel (ruïne) waar men leuk naar toe kan wandelen en vanwaar er een prachtig uitzicht over Epinal is.
De camping is klein, rustig en goed begaanbaar.de verharde plekken zijn groot en lopen soms wat schuin. Het sanitair is prima, netjes en schoon er is toilet papier en er is zeep om je handen te wassen !. De douches zijn super en het water is heerlijk warm. Het afwas/was water is heet !
Het water smaakt naar chloor, als je dat vervelend vindt , neem dan flessen water mee :)
Toen wij er waren (begin mei) , was er verder niets te verkrijgen en het leuk uitziende zwembad was ook dicht.
We werden goed ontvangen bij de receptie door de algemene klusjes man die zijn best deed ons alles duidelijk te maken.
Wij zijn hier in plaats van 1 nacht , zoals gepland was, langer gebleven.
Als wij weer deze richting op gaan , zouden wij hier zeker nogmaals willen verblijven.
Geweldige camping, schoon, maar wel erg ver en steile wegen om boodschappen te doen. De plaatsen zijn groot, maar erg scheef (je moet een hoop kunstgrepen toepassen om een beetje recht te staan), maar dan heb je ook wat. Douches en toiletten zijn schoon..... en het restaurant is..... oh la la.... geweldig, de campingbaas is de kok en hij heeft er duidelijke heel erg veel plezier in en hij kookt fantastisch.
Dat was wel een erg onverwachts genoegen......
Overweeg je om een verblijf te boeken in Camping Parc du Chateau in Epinal, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Camping Parc du Chateau zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Camping Parc du Chateau scoort een