Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Camping Le Domaine Vert
Rust, natuur, nachten die écht donker en stil zijn, weten wat je eet, gezond leven, uitzicht, stromend water onder aan de heuvel, historische gebouwen (1880), op een dag rijden van Nederland, groen, dieren, veel ruimte om te zijn, fijne mensen om je heen….. Hier vier je je vakantie om tot rust te komen, om te resetten, om te genieten van natuur en cultuur. Verblijf op één van onze 9 kampeerplaatsen, geniet van een gite/vakantiehuis, de boerensuite, onze blokhut of de yurt. Welkom !
LDV blijkt een ware oase van rust en natuur voor vakantiegangers. Omringd door een uitgestrekte natuur, bloeiende bloemen, en een schitterende sterrenhemel vinden bezoekers hier de perfecte balans tussen rust en gezelligheid. De kans om in verbinding te staan met zowel fijne mensen als dieren, waaronder het geluid van roofvogels overdag en uilen in de nacht, wordt zeer gewaardeerd. Velen kwamen voor een korte periode maar besloten langer te blijven, getrokken door de liefdevolle sfeer en de vrijheid om op blote voeten te dansen, mediteren, en te genieten van al het moois dat LDV te bieden heeft. Een plek die vakantiegangers van harte aanbevelen en waar ze zeker naar terugkeren.
Aantal tweepersoonskamers: 1
Aantal villa's: 2
Bouwjaar: 1880
Renovatiejaar: 2000
Adresgegevens | Les Magnes, 3972 Route des Templiers, 19230 |
Camping Le Domaine Vert
Zijn, in harmonie met alles wat groeit en bloeit, dat is mijn ervaring op LDV. Prachtig uitgestrekt terrein, waarbij je alle ruimte en rust kunt ervaren indien je dit graag wenst, maar ook in verbinding en contact kunt zijn met fijne mensen (èn dieren). De mooiste bloemen mogen aanschouwen, evenals een schitterende sterrenhemel. De geluiden van roofvogels in de blauwe hemel overdag, de “oehoe’s” van uilen in de nacht en soms een enkele “waaaaaauw” van pauw Paultje.
Nadat ik de eerste week van mijn vakantie (genietend, dansend en ontspannend) op LDV had doorgebracht was het dan ook logisch om, na een korte onderbreking elders, mijn laatste week ook weer door te brengen op deze fijne camping. Ik werd letterlijk met open armen en open harten ontvangen door Walter en Anna Linde en een springende Buddy, waardoor ik direct een thuiskomen mocht ervaren. En verder??? Ik kan het je van harte aanbevelen om het zelf te gaan beleven!
Een verrassende ontmoeting met de pracht en kracht van LDV. Rust en ruimte is er een groot goed, Liefdevolle benaderig staat er in het licht. Voor mij een plek om er eens wat langer te gaan Zijn en mee te helpen aan het geheel. En... op blote voeten te gaan lopen, dansen, mediteren en vooral te gaan genieten.
Ik wilde 3 dagen te gast zijn op le domaine vert, maar het werden 3 weken ! en ik kom zeker terug !
Le Domaine Vert is een heel prettige, kleinschalige camping. Het totale aantal staanplaatsen valt mee, maar het is een groot goed verzorgd terrein waardoor er voor alle bezoekers heel veel ruimte is. Wij zijn twee weken verbleven in een fijne blokhut en zelfs tijdens het hoogseizoen heb je daar een hele weide voor jezelf. Verder vind je er o.a. een moestuin, ontmoetingsplekken zowel binnen als buiten en veel mooie plekjes in de tuin waar je bv. ideaal een boek kunt lezen. De omgeving is erg groen en het heuvellandschap biedt veel afwisseling. In het gebied is vrijwel geen lichtvervuiling, waardoor je hier echt adembenemende sterrenhemels vindt. Tijdens een verblijf kun je o.a. mooie rivieren, grotten en pittoreske dorpjes bezoeken. Tot slot hebben wij de eigenaren van de accommodatie als zeer prettige mensen ervaren. Zij streven een mooie visie na, waarbij spiritualiteit en leven in harmonie met de natuur een grote rol spelen.