Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Verwarmd zwembad
Zonneterras
Adresgegevens | 73 Les Combes, 23500 |
Camping Des Combes
Super toffe camping, bij Nederlandse eigenaren. Altijd klaar voor een babbeltje en info over de omgeving! Zelfs voor een pleister kan je er terecht 🙂 wij komen heel graag terug!!!
Les Combes is een prachtige, kleinschalige terrassencamping gelegen aan een stuwmeer. Alle plekken kijken uit over dit meer.
Na een hartelijke ontvangst mogen we een plek voor onze camper uitzoeken. Keus genoeg, allemaal ruim genoeg.
We waren op doorreis, maar deze plek is zo mooi dat we besloten om langer te blijven. Ook al vanwege het zwembad, het gezellige terras, leuke plaatsen op fietsafstand, en natuurlijk de gastvrijheid van Berber en Marcel.
Kortom, een plek om te onthouden.
Wat een prachtige terrassen camping. Alle plaatsen hebben uitzicht op het stuwmeer, waar je heerlijk kunt suppen en kanoën.
Dan nog een fijn zwembad en een mooi terras waar je terecht kunt voor een hapje of een drankje.
Hartelijke gastvrouw en gastheer.
Prima uitvalsbasis basis voor mooie fietstochten of wandelroutes.
Op korte afstand leuke stadjes.
En toch: op de camping een oase van rust.
Kortom een pareltje.
Stop maar met zoeken. Wat een geweldige camping! Alles klopt hier gewoon. Hartelijk ontvangst, geweldige en ruime plekken met voornamelijk mooie uitzichten, zwembad, een heerlijke rivier/stuwmeer (suppen!) Lekker mee eten als je dat een keer wilt op een terras met een prachtig uitzicht. Mooie omgeving. Grote (Carrefour) supermarkt in de buurt. Vers brood service. Eén nadeel; de website klopt niet; het is daar in het echt veeel mooier dan dat het wordt weergegeven😉 Wij komen nooit terug op dezelfde camping maar bij Des Combes maken we graag een uitzondering. Marcel en Berber, we hebben genoten! Nogmaals dank. Hartelijke groet, José, Mike en de boys.
Wat een fantastische camping! Wij en de kinderen hebben zo genoten! Van de gezelligheid, het schitterende stuwmeer, het lekkere zwembad, de heerlijke ijsjes, het eten en de gezellige drankjes op het terras. Maar ook zeker van de rust en de prachtige omgeving. Onze kinderen hebben de tijd van hun leven gehad met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, en natuurlijk met de superleuke en lieve Hugo en Hielke. Marcel en Berber zijn erg betrokken; ze zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt. Het is prachtig om te zien hoe jullie deze plek met zoveel passie runnen. We komen absoluut nog een keer terug om te genieten van een wijntje en jullie gastvrijheid. Tot snel!
Wat hebben we genoten op deze prachtige plek in de Creuse! Je komt hier helemaal tot rust met het mooie uitzicht op het stuwmeer en door de gastvrijheid van Marcel en Berber. We voelden ons er meteen thuis en ook Hugo en Hielke namen onze kinderen meteen mee op sleeptouw om de camping te ontdekken. Gezellige avonden met lekker eten en een drankje op het terras. De safaritent is van alle gemakken voorzien. Genieten tijdens de wandelingen en fietstochten door de mooie natuur. Een favoriet vakantie adres!