9.5FenomenaalScore uit 149 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Sportfaciliteiten

Hondencamping La Soupèze

9.5FenomenaalScore uit 149 reviews

Fantastische camping voor hond(en) en baasje(s)
Door Gisèle en Sibylle op 10-08-2023

Een camping die in eerste plaats een hemel op aarde is voor de honden maar waar er ook meer dan genoeg aandacht besteed wordt aan het comfort van de baasjes. Heel verzorgd sanitair en regelmatig mogelijkheid om te genieten van een voortreffelijke maaltijd die Marie voorschotelt. Af en toe is er gelegenheid tot het deelnemen aan een BBQ of pizza-avond waar Marco zijn beste beentje voorzet. De camping ligt vlakbij een bos waar honden volledig vrij kunnen lopen. Het enthousiasme van Marco en Marie laat zich voelen in alles wat zij betekenen voor de vakantiegangers. Alles kan, niets moét. We zouden niet weten wat er nog beter kan. Meer dan een aanrader!!

Een en al liefde en plezier
Door De ladies op 08-08-2023

Wat hebben wij samen met onze hond Flip enorm genoten. Marco en Marie zijn liefdevolle en gezellige eigenaren die van elke dag een feest maken. Geweldige natuur om te wandelen en leuke dorpjes in de buurt. Een en al lof voor La Soupeze!

Een Camping die voelt als thuiskomen!
Door Rhiannon op 30-09-2022

Ja, 😃😁…het was deze zomer alweer de 8e keer dat ik op deze fantastische camping heb mogen verblijven. Zo’n bijzondere en fijne plek. Voelt als thuis komen & dat heeft ook zeker te maken met de eigenaren (kanjers 🤩) die deze camping met liefde en aandacht beheren. Deze plek midden in de natuur is een waar paradijs 🍀✨💦waar mens en dier samen écht kunnen genieten. Wij kijken in ieder geval alweer uit naar volgend jaar ☀️👍🏼

Geweldig genoten, net als de hond
Door Michel Hoksberg op 29-09-2022

Voor het eerst geweest. Het was een top vakantie. De hond was helemaal blij en de baasjes ook. Prachtige omgeving om te wandelen met je hond en op de camping was ook alles goed geregeld, lekker gegeten en gedronken. We komen zeker nog een keer terug.

Geweldige plek!!
Door Richard P op 29-05-2022

Wat een paradijs! Marco (Nederlands) en z'n vrouw Marie runnen de camping en dat doen ze op een hele prettige manier. Het is een kleinschalige camping met 7 plaatsen, een blokhut en een gite. Als je rust zoekt...dan zit je goed. 2 Hectare omheinde grond waar je hond zich vrijelijk over kan bewegen. De natuur is prachtig en leent zich voor mooie wandelingen of fietstochten (wel heuvelachtig). De sfeer op de camping is uitermate relaxed, het eten is goed en 's avonds gelegenheid om gezellig te borrelen als je daar behoefte aan hebt. Wij hebben ons uitstekend vermaakt en gaan zeker nog eens terug. Bedankt voor de leuke gesprekken en de gezelligheid.

PS. Geen kinderen i.v.m. de honden

Geweldig!
Door Eric en Dorothé op 11-04-2022

Heerlijke plek, middenin de natuur. Een paradijs voor hond én mens. Helemaal omheind, dus geen zorgen dat je je hond(en) kwijt raakt. Direct vanuit La Soupèze kun je mooie wandelingen maken. Ook voor de (geoefende) fietser ideaal. Marco is een uitstekende gastheer en de diners van Marie zijn een aanrader. We verheugen ons op ons derde verblijf komende zomer!

Camping-informatie
Aantal huisjes op park