8.8FantastischScore uit 55 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Ambiance Morvan

8.8FantastischScore uit 55 reviews

Een prachtige plek midden in het dorp
Door Daphne en Michiel op 30-07-2020

Nog echt een kleine, fijne camping zonder poespas! Camperen zoals het zou moeten zijn. Als je de camping oprijd voel je direct de passie waarmee de camping, gites en kamers zijn opgezet, ze zijn betrokken bij hun gasten. Het plaatje klopt, je hebt gelijk vakantie als je hier bent. Wij gaan het plekje zeker doorgeven!

Aanrader zijn het meer van Lormes en het meer van Agnan voor wat verkoeling.

Leuke kleine camping in mooie omgeving
Door Familie Hofs op 19-05-2020

Pluspunten • Voordelig • Kleinschalig • Veilig gevoel • Rustig • Mooie omgeving • Eend (Citroën 2CV) te huur en niet duur • Door Nederlandse eigenaren en Nederlandse gasten snel contact • Midden in het dorpje met de bakker dichtbij • Schoon

Minpunten • Ver rijden naar grote bezienswaardigheden • Ver rijden naar grote supermarkt • Klein zwembadje • Basic sanitair • Geen warm water bij de gootstenen in de keuken maar apart tappunt

Unieke knusse minicamping tussen de natuur
Door Carolien de Kievit op 06-09-2019

Heerlijke week in de safaritent verbleven, compleet en erg ruim. Fijn zitje onder de luifel en een gezellige picknicktafel. Wat hebben wij hier genoten van de natuur, rust, de wandelingen langs de weilanden en de dennenplantages, de slingerende ritjes langs de authentieke boerderijen. Zwemmen en vissen in het lac de Pannieciere. De Morvan is prachtig! Dit gebied is voor echte rustzoekers en natuurliefhebbers. Camping en B&B word gerund door 2 lieve Nederlanders die er alles aan hebben gedaan om de sfeer en karakter van dit unieke plekje te behouden. Vanaf de camping zijn er schitterende wandelingen. Genoeg wasruimte, zelfs een keuken en kookplaat voor algemeen gebruik, gezellige zitjes, perfecte WiFi, verhuur van 2CV, speelruimte, skelters en trapauto’s, zwembad, trampoline. Voor ons een uniek plekje waar we een heerlijke vakantie hebben beleefd. Wie weet Paul&Jacqueline, tot de volgende keer.

Heerlijke vakantie!
Door M Kaldijk op 27-12-2018

Wij hebben een heerlijk verblijf in de safaritent op de camping gehad. Ruim, goede bedden, opbergruimte genoeg. Lekker zitje op het terras. Met twee kleine kinderen perfect, glijbaan en speelhuisje midden op het veld. Altijd zicht op je kinderen.

Doordat het echt een mini camping is, weinig auto's op het terrein dat is ook een heel fijn gevoel.

Sanitair prima, goed schoon. Nooit hoeven wachten. Speelhoek voor de kinderen ook heel leuk.

En de bakker op loopafstand, heerlijk!!

Wandelingen mogelijk vanaf de camping, met routebeschrijvingen aanwezig. Heel handig!

We kijken terug op een heerlijke vakantie.

Nice calm place in the middle of the town
Door Sander op 02-08-2018

We stayed here 4 nights with 3 large children. Hosts are very nice and mini camping is quite and relaxt. We payed 40 euro.per night which is extremly expensive for this kind of campsite. As a comparison we moved to the loire area (de mars) and payed the same price but this is a 4 star campsite. If you go to ambiance go.to lake panneciere which ia extremly lovely

Geweldig
Door ROBERT op 12-07-2017

Camping is klein, maar gezellig. Sanitair en keuken zijn goed en schoon. Eigenaren Paul en Jacqueline zijn heel gastvrij en gezellig. Wat heel leuk, gezellig en lekker is, is het eten voor € 20,- per persoon. Gezellig aan een grote tafel met andere camping en/of B&B gasten. Leuke bijkomstigheid is het huren van een Eend 2CV. Lekker onthaasten en picknicken met de bijgeleverde picknick mand. Bakker met croissants en stokbroden zit op 50 meter lopen. "Buurtsuper" zit aan de overkant, maar is niet echt goed gesorteerd. Het is of spullen meenemen of 25 kilometer rijden naar een hele grote Lidl. Het is een echte aanrader en wij komen zeker nog een keer terug.

Camping-informatie
Naturistencamping