Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Over Camping Domaine La Terrasse
Gastvrij ontvangst op Domaine La Terrasse in Frankrijk. Je kunt verblijven in verschillende glampingaccommodaties zoals een safaritent of Pipowagen. Het eten is hier van goede kwaliteit bij de gezamenlijke diners en je kunt zelfgemaakte ijsthee of yoghurtijs proeven. Ook is er een speeltuin en trampoline voor de kids. Een half uur rijden van Vichy.
Op deze camping merk je meteen de rust en het plezier dat vakantiegangers eruit halen. De grote kampeerplekken en schoon sanitair maken dat je je meteen thuis voelt. Kinderen blij met speeltuin, zwembad en avontuurlijke trampoline, terwijl jij geniet van een drankje op het kleine terras. De eigenaren stralen warmte uit en doen alles om het je naar de zin te maken. In de zomer of het voor- en naseizoen proef je de frisse lucht, zon en mooie omgeving. Of je nu in een pipowagen slaapt of gewoon een plekje hebt gevonden tussen de heuvels en zonnebloemvelden: je voelt de pure Franse charme. Het eten is simpelweg heerlijk, en je krijgt er echt een vakantiekriebel van.
Adresgegevens | Les Places, 03220 |
Camping Domaine La Terrasse
Super charmante, kindvriendelijke camping. Grote kampeerplekken, schoon sanitair, genoeg vermaak voor de kinderen (speeltuin, zwembad), lekker eten.
Klein teras waar je lekker kan mee-eten, een drankje kan doen, ijsje kan halen of borrelplankje met verschillende drankjes. Voor een kleinschalige camping, zeer uitgebreid.
De camping scoort vooral goed door de eigenaren.. super vriendelijk, persoonlijk en behulpzaam!!
Zeker een aanrader!
Een heerlijke rustige camping in het naseizoen. Lekker wakker worden met de haan om weer te gaan slapen tot het licht wordt.
In augustus/september 2024 hebben wij 2 weken op de camping gestaan. Heerlijk genoten van de camping en de omgeving. Als je van rust en ruimte houdt en geen geasfalteerde paden wilt, dan vind je dit hier. Zeker in het voor- en naseizoen is het daar ook fijn om te zijn.
Deze nog jonge hardwerkende mensen met kinderen hebben in de paar jaar dat ze de camping bezitten een fijne plek gecreëerd. Gastvrijheid staat bij Mike en Jody hoog in het vaandel.
Mike is een prima gastheer en Jody kan heerlijk koken. Het eten is iedere keer weer een feestje.
Helaas liep de vakantie op de camping voor ons minder goed af. Mijn man moest plotseling geopereerd worden in het ziekenhuis van Vichy.
Mike en Jody hebben er alles aan gedaan om mij zo goed mogelijk door deze moeilijke week heen te helpen. Zéér betrokken en liefdevol.
Zodra het kan zullen we zeker terugkomen.
Lieve Mike en Jody hartelijk bedankt voor alles!!!
Wat een mooie plek en wat een mooie camping. Een nog echte onontdekte streek, de Auvergne. Maar dat is zo jammer. In de zomer is het heerlijk weer, 30+, maar niet zo heet als bijvoorbeeld de Ardèche. Daarnaast is het prachtig. Prachtige dorpjes, mooie musea, mooie Franse markten, zonnebloemvelden...
De camping is heerlijk. Klein, maar niet te klein. Wat een lekker eten. Van ontbijt tot een lekker biertje en avondeten. Jody en Mike doen er echt alles aan om het iedereen naar de zin te maken.
Wij sliepen in een pipowagen. Mooi, fijn en alles erin. Prachtige kampeerplekken. Waar vind je nog zoveel ruimte?
Leuk: 3 x per week voetbalwedstrijd voor de kids, trampoline, tafeltennis en een zwembad.
In de omgeving bergen, heuvels, prachtig zwemmeer (ook kano en trapbootje). Supermarkt nabij. In dorpje een kleine buurtsuper met alleraardigste eigenaar. Frankrijk op z'n best!
Rij niet verder en geniet van deze plek!
Wij, als gezin met jonge kinderen, hebben Domaine La Terrasse ervaren als een fijne en sfeervolle plek. Het is een kleine, maar ruim opgezette camping op een prachtig, groen terrein. Wij verbleven in een Bell-tent op een gezellig veld tussen de walnotenbomen (waardoor we geen last hadden van muggen). Voldoende zonplekjes en schaduwplekjes. Vanuit onze tent konden we de koeien en kipjes in de wei zien lopen. Op de camping zijn veel leuke dingen voor (jonge) kinderen waaronder een speeltuin met trampoline, fietsjes en skelters, veel dieren, een (opzet)zwembad en een speelschuurtje met knutselspullen en spelletjes. We hebben meerdere keren genoten van de table d'hotes en niet te vergeten de heerlijke koffie! De eigenaren zijn fijne mensen met oog voor de kleine dingen om het de gasten naar de zin te maken. Kortom een klein paradijsje op het Franse platteland. Zeker een aanrader!
Wij, als gezin met jonge kinderen, hebben Domaine La Terrasse ervaren als een fijne en sfeervolle plek. Het is een klein, maar ruim opgezette camping op een prachtig, groen terrein. Wij verbleven in een Bell-tent op een gezellig veld tussen de walnotenbomen (waardoor we geen last hadden van muggen). Voldoende zonplekjes en schaduwplekjes. Vanuit onze tent konden we de koeien en kipjes in de wei zien lopen. Op de camping zijn veel leuke dingen voor (jonge) kinderen waaronder een speeltuin met trampoline, fietsjes en skelters, veel dieren, een (opzet)zwembad en een speelschuurtje met knutselspullen en spelletjes. We hebben meerdere keren genoten van de table d'hotes en niet te vergeten de heerlijke koffie! De eigenaren zijn fijne mensen met oog voor de kleine dingen om het de gasten naar de zin te maken. Kortom een klein paradijsje op het Franse platteland. Zeker een aanrader!