/Australië/Queensland

Vakantie in Queensland

Australië
Queensland
Verwijder filters

0 accommodaties

Over Queensland

Queensland heeft een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden. Deze staat in Australië bestaat uit kilometers onbesmette, witte stranden waar je het zand tussen je tenen kan voelen en waar je kunt genieten van de echte Australische strandcultuur, tropische eilanden en het wonderbaarlijke Great Barrier Reef. Het is een plek die het mogelijk maakt in contact te komen met ongerepte natuur en waar je kennis kunt maken met  wilde dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Zo kun je aan de kustlijn zomaar een aantal spelende walvissen spotten en is het mogelijk om een bezoek te brengen aan de broedplaatsen van de reuze schildpadden. Het ruige binnenland en de dichtbeboste regenwouden kunnen je een gevoel geven van  verwondering en overweldiging. Proef de verse vis, drink van de lokale wijn en geniet van de gastvrije levensstijl van Queensland. Queensland heeft een levensstijl om te benijden, een vriendelijke lokale bevolking, veel ruimte en het hele jaar door zonneschijn. Wanneer je wilt genieten van een spabehandeling in het regenwoud, een bezoek aan een tropisch eiland, de smaak van verse vis of een bezoek aan een pub in het ruige binnenland, je wordt vanzelf opgezogen in de levensstijl van Queensland.

Daarnaast is Queensland dé plaats voor avontuur. Ga van de verharde wegen af en zoek het avontuur op met een 4x4. Volg de voetstappen van de pioniers door het ruige binnenland en ontdek nog meer van deze mooie staat. Doe mee aan een opwindende wild water rafting expeditie, duik in de blauwe diepten van de zee en ontdek de geheimen van het Great Barrier Reef. Ben je op zoek naar de adrenaline van een achtbaan, een kijkje achter de schermen van een filmset of wil je in aanraking komen met exotische diersoorten? Dit kan allemaal in een van de grote themaparken in Queensland.

Queensland heeft een spectaculair en wonderbaarlijk gebied aan natuur te bieden. Duik door de kleurrijke koraalsteden van het Great Barrier Reef en maak kennis met de bewoners van het rif. Nieuwsgierige dolfijnen, walvissen en schildpadden kun je hier zomaar tegenkomen. Wanneer je liever op het droge het avontuur tegemoet gaat kun je gaan kamperen bij een billabong nadat je deel hebt genomen aan een heuse cattle muster zo wordt je zeker één met de natuur. Een aantal van de oude regenwouden gelegen aan de witte stranden zijn geregistreerd op de World Heritage lijst, ook deze zijn een bezoek zeker waard.

Queensland is het thuis van een aantal van de mooiste eilanden en stranden ter wereld. Kies voor de luxe van een  wereldberoemd eiland en duik langs het Great Barrier Reef of bewonder het uitgestrekte strand en uitzicht vanaf je balkon.  Eet heerlijke verse vis bij één van de vele surfspots of neem een surfles en probeer je eerste golf te pakken. Bouw een zandkasteel, leer zeilen en huur een boot of simpelweg relax terwijl iemand anders de boot bestuurd. Queensland biedt je vele mogelijkheden om de staat te ontdekken en om er helemaal weg te dromen.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.