Vakantie Pas de la Casa
Pas de la Casa
Het dorp vonden wij niet super, maar wij kwamen er ook écht voor het skiën. Heerlijke pistes! Voor ieder wat wils, van blauw tot zwart genoeg variatie. Het gebied is erg groot. Genoeg sneeuw op de pistes en een leuk snowpark, voor de daredevils.
mooi skigebied.centraal gelegen.goede busverbinding naar andere skigebieden en andorra la vella
Wij verbleven hier een aantal dagen op weg naar Spanje. Mooi gebied met veel bergen en echt gericht op het skiseizoen en de belasting vrije artikelen
Na een dagje wandelen in de prachtige bergen in de omgeving zijn we op de terugweg naar onze camping gestopt in Pas de la Casa. We wilden toch wel even kijken hoe het er aan toe gaat in zo'n taxfreekoopparadijs voor toeristen. De commercie viert hoog tij maar we waren aangenaam verrast door de leuke restaurantjes en de vriendelijke mensen. Dat maakte ons bezoek toch de moeite waard, de winkels hebben we verder niet bezocht.