/Andorra/Andorra/Pas de la Casa

Andorra
Andorra
Pas de la Casa
Verwijder filters

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.

Pas de la Casa

Genieten in de Pyreneeën!
Door Jessica Boer op 19-01-2019

Het dorp vonden wij niet super, maar wij kwamen er ook écht voor het skiën. Heerlijke pistes! Voor ieder wat wils, van blauw tot zwart genoeg variatie. Het gebied is erg groot. Genoeg sneeuw op de pistes en een leuk snowpark, voor de daredevils.

perfect
Door leo op 09-11-2017

hotel ligging tov piste skigebied

sneeuwzeker

Prima plaats goede prijs pret
Door Piet Dekker op 22-03-2015

Genoeg te doen en geen opdringerige sfeer. Prijs pret uitstekend

heel mooi skigebied
Door d'hondt wim op 17-06-2014

mooi skigebied.centraal gelegen.goede busverbinding naar andere skigebieden en andorra la vella

Leuk tussenstation voor doorreis
Door BiancaCharles op 07-12-2013

Wij verbleven hier een aantal dagen op weg naar Spanje. Mooi gebied met veel bergen en echt gericht op het skiseizoen en de belasting vrije artikelen

wat een toeristenkermis
Door Conny op 21-11-2012

Na een dagje wandelen in de prachtige bergen in de omgeving zijn we op de terugweg naar onze camping gestopt in Pas de la Casa. We wilden toch wel even kijken hoe het er aan toe gaat in zo'n taxfreekoopparadijs voor toeristen. De commercie viert hoog tij maar we waren aangenaam verrast door de leuke restaurantjes en de vriendelijke mensen. Dat maakte ons bezoek toch de moeite waard, de winkels hebben we verder niet bezocht.