Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 10
Over Residence Oleandro
Het appartementencomplex 3 sterren "Residence Oleandro" ligt op slechts 900 meter van het openbare strand en op 5 minuten rijden van het historische centrum van Pietra Ligure, in de prachtige Bloemenriviera! Het beschikt over 2 buitenzwembaden, waarvan 1 met uitzicht op zee en een hydromassagegedeelte. In de buurt van het huis is gratis openbare parkeergelegenheid. In de privéruimte (videobewaking) dient u te reserveren en te betalen. De appartementen hebben een gemeubileerd balkon of terras en uitzicht op de zee, het zwembad of de tuin. Elke kamer heeft een badkamer met een haardroger en een zit- en eethoek met een kitchenette en een flatscreen-tv met satellietzenders. Airconditioning en verwarming zijn op verzoek en tegen een toeslag beschikbaar (om energie te besparen). Gasten van het Residence Oleandro hebben toegang tot een tuin met barbecuefaciliteiten en een kinderspeelplaats. De accommodatie heeft een bar en een speelkamer voor kinderen en biedt ook kortingen op een privéstrand in de buurt. Er is een Mtb fietspendeldienst in de buurt en gasten die met hun eigen fiets reizen vinden een speciale ruimte om deze op te slaan, schoon te maken en te repareren, indien nodig.
Liften
Winkelmogelijkheden: 800m
Treinstation: 1000m
Adresgegevens | Via Moilastrini 54, I-17027 |
Residence Oleandro
Residence Oleandro, een prachtig gelegen appartement in Pietra Ligure.
Het appartement is ontzettend schoon en op het balkon kan je heerlijk zitten.
De balkons zijn voorzien van een zitje en parasol waardoor je er heel de dag gebruik van kan maken.
Het uitzicht op zee maakt het echt af.
De eigenaresse Mariangela is ontzettend vriendelijk en echt niks is teveel.
Alles kan aan haar gevraagd worden en ze is heel behulpzaam.
Wel moet je redelijk ter been zijn of met de auto komen want om in het stadje te komen moet je een beetje stijgen en dalen.
Op 10 minuten loopafstand zit het bruisende levendige centrum van Pietra Ligure waar je heerlijk kan eten, kan genieten van het strand en later op de avond kan genieten van het bruisende nachtleven.
Je moet wat beter te been zijn of met de auto komen vanwege de klim.
Vriendelijk, schoon en prachtig verblijf bij een familie die liefde heeft voor gasten en het complex
Wat een gastvrijheid!
De sfeer was perfect in balans. Het zwembad was heel fijn en bijzonder qua vorm.
Wij waren op stap met een peuter van 21 maanden, die overdag heerlijk kon slapen en waarbij wij konden genieten van de prachtige tuin.
Het idee van het ontbijt (bestellen vanaf een uitgebreide kaart) was wat ons betreft perfect, verse ingrediënten en gerechten zonder massa verspilling.
Het complex was brandschoon, WiFi was goed en we konden zelfs en wasje draaien.
Door de hoge beoordelingen ligt de lat hoog, maar wat ons betreft is dit tot op heden ons beste verblijf via internet geweest.
Wij komen hier zeker een keer terug !!!
Heerlijke, goede airco op zowel de slaapkamers als in de woonkamer, zeer vriendelijke eigenaresse, hartelijke ontvangst, fijne bedden en superschoon appartement.
Omgeving is prachtig, leuk stadje, mooie stranden en goddelijke pizza’s in het dorpje.
Minpunten: Na heel lang denken... de ligstoelen rond het zwembad (Fun Pool) zitten toch iets minder fijn dan ‘bedjes’ (Zen Pool) !!!