Belle Rivière

- € 455
Camping Village de la Guyonnière
CampingGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 312
Rivier: 100m
Treinstation: 10000m
Adresgegevens | Route des Perrières , 44980 |
Belle Rivière
Vlak bij Nantes gelegen camping aan de Loire (Sainte-Luce-sur-Loire) met een fietspad langs de Loire o.a. naar Nantes. Camping ligt wat afgelegen buiten Nantes, Behalve het fietspad, wat wel leuk is richting Oudon (met kasteel) is er niet veel te zien.
Wij voelden ons in Nantes niet erg op ons gemak. Kasteel daar is prachtig.
Ivm WK rugby was Nantes camping vol. Deze camping gereserveerd. Complete verrassing, mooi gelegen, gemotiveerd behulpzaam team, sanitair ondanks compleet volle camping met Engelse rugbyfans schoon. Mooie ruime kampeerplekken. Fietspad achter camping langs rivier.
Stads camping in Nantes was vol dus dit was voor ons een alternatief maar was super. Via fietspad was Nantes prima te bereiken, 20 min.
De plaatsen waren prima, goed verzorgd en voor ons fietsers een picknick tafel bij de plek, gebruik van koelkast ed en voldoende oplaad mogelijkheden voor mobiel. Rustige camping, mooi verzorgd groen. Vriendelijke medewerkers. Ijsje verkrijgbaar en wat houdbare voeding verder naar de super U, fiets afstand. Prima camping aan de Loire, dicht bij Nantes.
Fijne middelgrote camping met goede sfeer en superschoon sanitair. Redelijk grote plekken. Leuke mensen. Klein winkeltje en vaak een foodtruck die crepes, Asian food of iets anders verkoopt. Tip: schuif aan als er wordt gekookt in de grote tent want dan maak je snel contact met andere campinggasten en hoor je de verhalen van wat ze bezocht hebben en waar ze vandaan komen. Altijd leuk! Dichtbij de Loire (fietsen, rennen, wandelen) en nabij Nantes. Een mooie historische stad die bruist van de creativiteit, kunst en fijne energie.
Aan de rivier de Loire, ca. 10 km van Nantes een pareltje van een camping. Hond welkom. Aan de rivier, heerlijke ruime plaatsen, lekker rustig en een splinternieuw sanitairgebouw.
Heerlijke, schaduwrijke plek. Prachtig, schoon en nieuw sanitair. Broodjesservice, aan de rivier de Loire, veelal een doorgangscamping maar wij hebben 10 dagen genoten! Als dank voor ons verblijf kregen we een fles wijn cadeau! Enkele dagen per week komt er een crepes/galette foodtruck op de camping en er is 1x p/w de mogelijkheid om aan te schuiven bij een maaltijd.