Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Deze accommodatie heeft een score van 9
Adresgegevens | Avenue du Lavoir, 30630 |
La Grenouille
Camping ligt midden in het dorp.
Gastvrije ontvangst. Eigenaresse doet al het mogelijke om het je naar de zin te maken.
Zwembad waren ze mee bezig om te repareren.
Zeer rustige camping, nieuwe eigenaar sinds 2 maanden. Maken het echt naar je zin, zelf plaatsje mogen kiezen. Komen zeker nog eens terug
Wij komen hier al jaren en altijd met heel veel plezier. Altijd met eigen kampeermiddel maar dit jaar door omstandigheden in een huuraccommodatie. Wij waren hier van half juni tot 1 juli en ik herken niets in de recensie van P vGr. Juist erg rustig in het zwembad en sanitairgebouw. En Delphine is erg behulpzaam en denkt mee in oplossingen, hebben we door de jaren heen gemerkt. Wij komen zeker terug
Recensie camping La Grenouille Goudargues
Van 24 juni tot 1 juli 2023 verbleven wij met 2 personen in een caravan in deze camping. Van te voren hadden we aangegeven dat wij een caravan wilde reserveren op een rustige plek met de balkonzijde op het zuid-westen met vrij uitzicht zodat we konden genieten van de avondzon. Dat zou allemaal goed komen. Bij aankomst bleken we een zwaar door bomen beschutte caravan te krijgen, direct tegenover de receptie, naast het sanitair en naast een soort kinderspeelhonk en daar weer naast een cafe met zwembad. Vooral de sanitairruimte gaf veel lawaai. Toen wij dat direct opmerkten bij Delpine de eigenaresse reageerde ze korzelig en wuifde onze bezwaren weg. Er was ook geen andere caravan voorhanden. Mevrouw Delphine is een aardige dame maar als je wat kritische vragen stel negeert ze die en raakt ze geirriteerd en wat bozig. Het was niet anders., we moesten het ermee doen.
Geweldig! Prachtige dorpjes, schone fijne knusse camping. Mooi zwembad. Wij hebben 2 fantastische weken gehad (meivakantie) en gaan volgend jaar zeker weer terug. De kinderen vonden het ook geweldig. Ze konden voetballen, badmintonnen, zwemmen, en zelf naar de bakker!
Wij zouden graag willen reageren op de negatieve reviews van de familie van Almkerk
Wat ontzettend laag om drie keer dezelfde review te plaatsen om het gemiddelde cijfer van deze fantastische camping naar beneden te halen , dat jullie een andere mening hebben over het één en ander is jullie goed recht, wij herkennen ons hier niet in, en een goede voorbereiding behoedt je voor dit soort teleurstelling. Geen zwemparadijs of animatie, wel een riviertje met klein kiezelstrandje waar je kunt zwemmen. Wij gaan straks (mei) weer heerlijk genieten op deze fantastische camping.