Adresgegevens | les Fumades, F-30500 |
Capfun Domaine des Fumades
Wij zijn afgelopen Juli naar Capfun camping Les Fumades geweest. Na 1 nacht hebben we onze spullen gepakt en zijn we naar een andere camping gegaan. De reden hiervoor was de staat van het sanitair voor kampeergasten. Wij zijn al op veel campings geweest echter nog nooit zo vies en verouderd sanitair gezien. De geur rondom het gebouw was niet te doen en het was erg oud, kapot, vies en beschimmeld. Het lijkt erop dat kamperen een bijzaak is op deze camping er staan een hoop chalets en er zijn nog een paar kampeerplekken. Het sanitair gebouw is ook voor de helft dicht getimmerd.
Bij de receptie gevraagd of wij ons geld konden terug krijgen, dat was helaas niet mogelijk. We kregen een andere camping aangeboden in de buurt, die wij zelf moesten betalen. Wij konden dan ons geld terug krijgen als capfun de plek nog kon verhuren aan andere gasten. Van dit aanbod hebben wij geen gebruik gemaakt. Het zwembad was wel goed.
Wij verbleven bij Capfun Les Fumades voor twee weken. Wat een ontzettend slechte service op dit park. Je merkt als je niet Frans bent, je al met 10-0 achterstaat.
We werden bij aankomst op een plek gezet, caravan geinstalleerd, voortent opgezet moesten we verkassen naar een andere plek omdat een andere campinggast anders haar auto niet kwijt kon (stonden parkeerplaatsen aan de overkant). Alles weer af moeten breken en naar een andere plek gezet. Werd totaal niet mee gedacht met ons. Dan sta je naast Fransen die vertikken om naar het toilet te gaan, dus plassen en poepen bij de schuurtjes, ook daar werd niet veel haast achter gezet terwijl er al meerdere klachten waren ingediend. Koud water onder de douche, twee weken lang, geen pretje! Voor ons nooit meer Capfun Les Fumades.