Laagsteprijsgarantie

8.7
FantastischScore uit 8 reviews

Mooie camping
Door Ewald op 25-08-2025

Een prachtige oude camping met mooie oude bomen. Een adembenemend uitzicht en een mooi groot zwembad. Echt een aanrader als je van mooie oude campings houdt.

Vergane glorie
Door H&T op 15-01-2024

We stonden hier in jullie 2023. We zouden ruim een week blijven, maar zijn na 4 dagen vertrokken. De camping ziet er als van oude glorie uit. Ruime en vlakke plekken. Veel vaste gasten (maar er waren er maar weinig aanwezig). Vriendelijke, maar ongeïnteresseerde eigenaren. Ze deden na een zware hagelbui geen navraag of we schade hadden (en dat hadden we ook).
Sanitair erg oud, maar wel schoon. Lidl op loopafstand.
Omgeving is mooi. La Bribacte (oude Romeinse vesting) met een prachtig museum moet je gezien hebben. Ook Beaune, Dijon en Autun zijn zeer de moeite waard.
Voor ons eens, maar nooit weer.
Als er flink in deze camping geïnvesteerd wordt, kan het weer een mooie camping worden……

Redelijk
Door Tanja op 07-08-2023

Nette, kleine camping. Sanitair oud maar schoon. Verdient wel wat aandacht. Niet werkende sloten op wc’s, vaak geen warm water bij douche en afwas. Geen aanrader met kleine kinderen vonden wij. Speeltoestellen kapot en verouderd, weinig kinderen verder, volgens mij veel vaste camper/caravan plekken met wat oudere bezoekers. Zwembad ernaast is wel fijn en de lidl aan de overkant vonden wij ook erg prettig. Dorpje is weinig aan. Omgeving is mooi maar wel heel rustig, daar moet je van houden. Eigenaren zie je weinig en zoeken weinig contact, dat zou wel anders kunnen, wat vriendelijker en geinteresseerder. Kortom, prima camping maar wij komen niet meer terug.

Rustig en eenvoudig
Door Jolanda B.
Zoover Ontdekker
op 28-07-2023

Het terrein van de camping is goed onderhouden en de staanplaatsen zijn ruim met voldoende schaduw.
Het sanitair is gedateerd, maar goed schoon.
Een minpuntje is dat de eigenaren weinig persoonlijke aandacht hebben. Bij aankomst was het welkom minimaal. Met enthousiasme de gasten welkom heten, jezelf voorstellen en vragen of we een goede reis hebben gehad toont meer betrokkenheid. Het zou de gastvrijheid versterken en het gevoel van welkom zijn vergroten.
Bij vertrek wordt er niet gevraagd of we een prettig verblijf hebben gehad. Het is afrekenen zonder verdere omhaal. Een klein gesprekje kan de eigenaren ook nuttige informatie geven over de tevredenheid van de gasten.
Al met al is camping La Bedure een goed verzorgde en simpele camping. Met meer persoonlijke aandacht van de eigenaren zou de camping nog gastvrijer en aangenamer kunnen worden.
Wij hebben prima dagen gehad, het is geen plek die we aan vrienden aanraden.

Heerlijk!
Door B op 04-09-2022

Wij hebben 2 heerlijke weken gehad op deze fijne camping. Zeer gastvrij! Lekker warme douche en schoon sanitair. Plek om te spelen voor de kinderen. Zowel buiten met oa een schommel en verschillende fietsjes, als binnen met veel kleurplaten en stiften! Mooie omgeving en een supermarkt voor de deur. In de zomermaanden gratis gebruik maken van het gemeente zwembad met verwarmd water.
In de avond, onder een prachtige sterrenhemel, luisteren naar gitaarmuziek!
Kortom, een echte aanrader voor iedereen die van een kleinschalige en gemoedelijke camping houdt!

Fantastische camping
Door ied bruijns op 01-09-2022

Zeer gezellig, sfeervol, gemoedelijk.
Mooie grote plaatsen,. Sanitair iets gedateerd maar zeer schoon, heerlijk gemeentezwembad gratis toegankelijk en genoeg te doen in de omgeving
Zeer vriendelijke nieuwe eigenaren en iedereen die hen ondersteunt! Geen vraag te gek!
Geregeld heerlijke friet en pizzas!
Lidl om de hoek en dorp op loopafstand.
Kortom..
Aanrader! ....( Of misschien maar niet...anders wordt het te druk..😉)