Asterhof

Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Asterweg 3, A-6264 |
Asterhof
Aanrader,
Het prachtig gelegen familie hotel op de Fügenberg in het Oostenrijkse Zillertal !
Met veel inzet en toewijding doen de gastvrije eigenaren Patrick en Ani er alles aan om het naar je zin te maken; de mooie kamers, het super ontbijt ! Buiten zwembad, de sauna, speeltuin, de grillgarten en de inpandige garage. Allen top !
Tevens fietsverhuur aan het hotel: E - Mountainbike's
De Spieljochbahn (gondel kabelbaan) op 15 minuten lopen van het hotel voor een bezoek aan de achterliggende bergen. Zeer leuk om te doen is een wandeling van almhut naar almhut ! In de direte omgeving leuke dorpen met hun typische Oostenrijkse kernen.
Op drie kwartier rijden (41km) is een uitstapje naar de Hintertux, en dan per gondel naar de Hintertux gletsjer op 3250 meter hoogte als je in de zomer even in de sneeuw wilt lopen of zelfs skiën !
Wat betreft het Corona beleid is Oosterijk vrij relaxed ! (mondkapjes alleen verplicht met OV en Apotheek)
Het voelt altijd weer als thuis komen.
Asterhof is een heerlijk kleinschalig aparthotel met geweldige faciliteiten. Mooie ruime kamers/appartementen met uitzicht op de bergen of over het dal. Hygiëne in Asterhof is van een zeer hoog niveau.
Annie, Patrick en familie zijn geweldige lieve mensen welke hun gasten echt vakantie laten beleven.
Na een dagje skiën kun je heerlijk nagenieten in de wellness. Ook Lisa’s onbijtbuffet, met vele specialiteiten uit het Zillertal, is een echte aanrader.
Voor de kinderen is er ook van alles te beleven in en rondom Asterhof.
Asterhof, een vakantieadres uit duizenden!
Dit is een absoluut top-hotel. Prachtig ingericht, van alle gemakken voorzien en brandschoon. Eigenaars en personeel zijn altijd dienstbaar en en vriendelijk. Wij komen hier al vele jaren. Constant even tevreden. Super ontbijt.
Het was weer thuiskomen. In een woord fantastisch. Heerlijk rustig gelegen boven Fugen. Prachtige schone kamers en appartementen. Heerlijk uitgebreid ontbijt van Lisy met veel eigengemaakte producten. Je wensen worden al ingelost voordat je ze hebt uitgesproken. Annie, Patrick, Lisy en Rudl, Rudy en Franz hartelijk dank voor de heerlijke week. We kunnen niet wachten op de volgende vakantie bij jullie
We komen hier al een aantal jaren met zoveel plezier. Het is als thuiskomen, lieve familie. Annie spreekt fantastisch goed Nederlands. Deze lieve mensen geven je echt vakantie en doen et alles aan om je dat ultieme VAKANTIE gevoel te geven. Zij verdienen wederom een dikke dikke 10! Wij komen graag weer terug en nog veel vaker.