Hotel Bischofsmütze

We hebben de beste aanbieders voor Hotel Bischofsmütze voor je op een rij gezet:
Over Hotel Bischofsmütze
Ontdek de charme van Hotel Bischofsmütze, midden in het hart van Filzmoos. Een perfecte mix van comfort en avontuur wacht op je, met de kabelbaan op slechts 100 meter afstand voor al je bergavonturen. Dit 4-sterrenhotel biedt naast zijn ongeëvenaarde locatie een scala aan faciliteiten zoals een verwarmd binnenzwembad, wellnessfaciliteiten en heerlijke culinaire opties. Bereid je voor op een onvergetelijk verblijf!
De Ligging
Hotel Bischofsmütze bevindt zich in het centrum van Filzmoos, een idyllische plek die de perfecte balans biedt tussen ontspanning en avontuur. Met de kabelbaan op slechts 100 meter afstand, sta je binnen no-time op de pistes of aan de start van je wandelavontuur. Het hotel is gemakkelijk bereikbaar met verschillende vervoersmogelijkheden, en voor degenen die met de auto komen, zijn er op het hotelterrein parkeerplaatsen beschikbaar. De afstand tot de luchthaven wordt niet specifiek genoemd, maar gezien de centrale ligging van Filzmoos, is het hotel goed toegankelijk vanuit verschillende richtingen.
Hotel Bischofsmütze verwelkomt vakantiegangers met een breed scala aan faciliteiten en diensten, ontworpen voor comfort en plezier. Het hotel pronkt met een verwarmd binnenzwembad, ideaal voor ontspanning na een dag op de pistes of het verkennen van de omgeving. Wellnessliefhebbers zullen genieten van de inclusieve sauna, het stoombad en de rustruimtes, perfect voor een moment van rust. De receptie staat altijd klaar om te helpen en met WiFi beschikbaar tegen betaling, blijf je gemakkelijk verbonden. Vakantiegangers die met de auto komen, zullen de inclusieve parkeerplaatsen waarderen. Of je nu op zoek bent naar avontuur in de bergen of ontspanning in het hotel, Hotel Bischofsmütze heeft voor elk wat wils.
In Hotel Bischofsmütze worden vakantiegangers culinair verwend in het beschikbare restaurant en de bar. Met de optie voor halfpension genieten vakantiegangers elke dag van zowel ontbijt als diner, waarbij een avondmenu geserveerd wordt dat de lokale smaken benadrukt. Voor tussendoortjes zijn er ook snacks beschikbaar, en voor degenen die graag willen ontspannen met een drankje, biedt de bar een gezellige sfeer. Of je nu op zoek bent naar een stevig ontbijt om je dag te beginnen of een smakelijk diner om de avond af te sluiten, Hotel Bischofsmütze zorgt ervoor dat je culinaire wensen vervuld worden.
In Hotel Bischofsmütze zijn vakantiegangers met speciale mobiliteitsbehoeften welkom, dankzij de voor gehandicapten toegankelijke voorzieningen. Voor degenen die graag met hun huisdier reizen, is het belangrijk om de pet policy van het hotel te controleren. In de restaurants wordt een bepaalde dresscode gewaardeerd. Betalingen zijn gemakkelijk met de geaccepteerde creditcards Visa en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Lerch
Mastercard
EC-kaart
Adresgegevens | 2 30, A-5532 |
Hotel Bischofsmütze
Een goed hotel in een levendige plaats. Zeer vriendelijk personeel, dat niks teveel is. Er was veel aandacht voor hygiëne, op alle fronten. Prima ontbijtbuffet met allerlei soorten brood, vleeswaren en kaas. Daarnaast ook eieren, op verschillende manieren bereid. Koffie, thee en sap. Verschillende soorten yoghurt en fruit. Voor de lunch een pakket met een broodje en een snack en een stuk fruit met een fles water. Tussen 15:00 uur en 17:00 uur kan je koffie met iets lekkers pakken. Het diner bestond elke dag uit 4 gangen met als hoofdgerecht: vlees, vis of vega.
Je hebt tot 22:00 uur gratis drinken erbij.
Er is geen entertainment, maar doordat je de hele dag actief bent, hebben wij dit niet gemist. Veel mogelijkheden om te wandelen. Je krijgt een gratis pas voor de wandelbus en deze pas geeft korting op vele bezienswaardigheden in de omgeving. Al met al een hele prettige week gehad.
Prima keuken, heel vriendelijk personeel, heel schoon, bij all in een geweldige service.
Lekkere keuken. Prima kamers. Aardig personeel. Er werd binnen gerookt. Zijn we niet meer gewend!

Hotel Bischofsmütze
ideale uitvalbasis voor wandelingen of cultuur. Gelegen in een levendig dorp maar geen excessen van lawaai of drukte. Het eten was elke dag van het betere restaurantniveau en voor de kinderen had je kinderbuffet of halve portie van volwassenen. Personeel was zeer vriendelijk en hielp je echt voorruit. Dit hotel is een echte aanrader voor families met (of zonder) kinderen. Enkel een gezellig terras mankeerden we, maar dit was toch minder aan de orde vermits we er lange mooie dagen van maakte op locatie.
gezellige kamer: veel opbergruimte.
vriendelijk personeel
zwembad niet groot maar wel gezellig om is te verfrissen na een dagje wandelen.
eten lekker: en als je echt iets niet lust voorzien ze wel iets anders + altijd kinderbuffet
ruime welness
Personeel komt voldoende vragen of alles naar wens is, ze geven ons niet het gevoel dat we all-in klanten zijn.
is inderdaad wel 1 ruimte voorzien waar mensen nog mogen roken. maar zoals sommige beweren in vorige review heb je hier geen last van.
Ik kan niet echt iets negatief zeggen, voor de prijs die we hier betaalden kunnen we denk ik niets beter vinden.