Alpenhotel Waldfrieden

Over Alpenhotel Waldfrieden
Ontdek de charme van Alpenhotel Waldfrieden, waar comfort en natuur samenkomen. Gelegen op een idyllische locatie, biedt dit hotel een onvergetelijke ervaring met faciliteiten zoals een uitnodigend zwembad en een weelderige tuin. Geniet van het gemak van nabijgelegen winkels en de kabelbaan Hochwurzen, slechts een steenworp afstand. Alpenhotel Waldfrieden is de perfecte uitvalsbasis voor avonturiers en ontspanningszoekers.
De ligging
Alpenhotel Waldfrieden verwelkomt vakantiegangers in het schilderachtige Rohrmoos, omarmd door de adembenemende natuur. Het hotel is perfect gesitueerd voor liefhebbers van de bergen; de kabelbaan Hochwurzen bevindt zich slechts op 100 meter afstand, waardoor avonturen in de bergen binnen handbereik zijn. Voor winkels en culinaire ervaringen liggen winkelmogelijkheden en restaurants op een comfortabele afstand van 5 km. De omgeving nodigt uit tot het verkennen van Rohrmoos en het nabijgelegen Schladming, een parel in de Oostenrijkse Alpen. Bereikbaarheid is geen probleem; de afstand tot de luchthaven is handig voor zowel nationale als internationale bezoekers.
Alpenhotel Waldfrieden biedt een keur aan faciliteiten om het verblijf van elke vakantieganger zo aangenaam mogelijk te maken. Met 40 kamers is er een knusse en gastvrije sfeer. De receptie staat altijd klaar voor assistentie en dankzij de lift zijn alle verdiepingen gemakkelijk bereikbaar. Gratis WiFi en parkeergelegenheid verhogen het gemak. Ontspanning vind je in de tuin of op de ligweide, maar het hoogtepunt is het zwembad dat afhankelijk van het weer een frisse duik belooft. Voor de actieve vakantiegangers is er een fitnessruimte en zijn er begeleide wandeltochten. Het wellnessaanbod, inclusief sauna en stoombad, zorgt voor ultieme ontspanning na een actieve dag.
In Alpenhotel Waldfrieden begint elke dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet. Voor wie kiest voor halfpension plus, zijn ook het diner en soms een snack in de middag inbegrepen, waarbij de maaltijden variëren van buffetten tot 4-gangenkeuzemenu's. Het restaurant van het hotel biedt naast deze maaltijden ook dieetgerechten en kindermenu's op aanvraag. Voor een gezellige avond is er een bar beschikbaar waar vakantiegangers kunnen genieten van een drankje.
Voor vakantiegangers die de omgeving op een actieve manier willen verkennen, biedt Alpenhotel Waldfieden fietsverhuur. Huisdierenbeleid, dresscode in het restaurant en specifieke betaalmethoden zijn punten om vooraf te checken bij het hotel voor een zorgeloze vakantie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Hotel Waldfrieden is duidelijk een hit onder vakantiegangers die op zoek zijn naar een stukje paradijs. Zij prijzen de rustige locatie, de uitmuntende en vriendelijke service, en de fantastische voorzieningen, waaronder een saunaparadijs en de mogelijkheid tot aan de deur te skiën. De kamers worden als super hygiënisch en comfortabel beschreven, terwijl het eten - van rijkelijk ontbijt tot zorgvuldig bereide diners - hoog scoort, ondanks wensen voor iets meer variatie. De Sommercard wordt gewaardeerd voor het gemakkelijk verkennen van de prachtige natuur en wandelroutes. Vakantiegangers voelen zich hier thuis, mede dankzij het bijzonder vriendelijke en hulpvaardige personeel, en velen keren jaar na jaar terug.
Room service
Liften
Adresgegevens | Rohrmoosstraße 110, A-8971 |
Alpenhotel Waldfrieden
Geweldig hotel. Ik kan het alleen maar aanbevelen. Rustig, uitstekende service. Ze hebben een saunaparadijs, aparte sauna's die ook geschikt zijn voor kinderen. Fantastisch panorama. Alleen de variatie in het eten zou iets beter kunnen, maar de hoofdgerechten zijn uitstekend en de porties zelfs te royaal.
Uitstekend hotel met vriendelijk behulpzaam personeel. Voorzieningen zijn geweldig. Je kan tot aan het hotel skiën.
Weer super mooie hygiënische kamer. Rijkelijk ontbijt met veel versproducten. Dinerkeuze voldoende en met zorg bereid. Directie en medewerkers zeer vriendelijk, behulpzaam en correct. Een relaxed verblijf gehad.
Fantastisch hotel met a geweldig personeel. Eigenaren super vriendelijk het is voor ons als thuis komen. We komen hier al jaren en komen zeler7 terug!
We hebben dit jaar weer ontzettend genoten van onze vakantie in Hotel Waldfrieden en de prachtige natuur met veel bijzonder mooie wandelroutes.
De Familie Stocker en het Team Medewerkers van Hotel Waldfrieden zijn altijd aanspreekbaar, bijzonder vriendelijk, zeer hulpvaardig en zeer vertrouwd.
De kwaliteit van de informatie, kamer, garage, het restaurant, eten en drinken zijn door ons steeds als Excellent ervaren. De Sommercard is ideaal voor het busvervoer en de Seilbahnen in de omgeving.
Wij zijn er nu al 12 keer naar volle tevredenheid op vakantie geweest en hopen zeer van harte in 2025 weer in Hotel Waldfrieden te kunnen verblijven en van de omgeving te kunnen genieten!