Telefoonnummer | +43 50 1256 30 |
E-mailadres | [email protected] |
Adresgegevens | Schmittenstraße 125, 5700 |
Website | VAYA Zell am See |
VAYA Zell am See
Matrassen en kussens zijn niet hotel waardig. Zeer verouderd vol met kuilen, heel onprettig. Wc had een houten schuifdeur die niet volledig sluit. De wastafel met een kleine douchebak achter een schuifdeur moest de badkamer voorstellen! Telefoon niet aangesloten. Vloerbedekking niet fris. Receptie geeft geen alternatief, medewerker ziet er onverzorgd uit en geeft je geen welkom gevoel. Handdoeken worden maar 1x per 3 dagen verschoond onder het mom van vergroening maar iedereen kan zien dat ze hier flink bezuinigd hebben op comfort, personeel en aanbod eten. Parkeren per dag €8 voor een plaats langs de weg. Indien je vooraf heb betaald met creditcard, wordt je creditcard geblokkeerd voor €300 en bij aankomst wordt gelijk de belasting +parkeren van je card afgeschreven. Dit volgens de nieuwe regels en systeem, zeer klantonvriendelijk. Eerder online verstuurde informatie is verloren gegaan! Personeel restaurant/bar vriendelijk/behulpzaam.
Echt heel slecht. Ik heb geklaagd ter plaatse en en ze gaven ook wel een aantal zaken toe, maar het was echt een domper op de vakantie. Bij aankomst was de kamer niet klaar, terwijl gezegd was 13.00 uur. De verwarming heeft het een hele dag niet gedaan! Ik had meer kleding aan in hotel dan buiten op de piste. Wij zijn er 10 dagen geweest, er is niet gestofzuigd op de kamer. Maar het allerergste was het eten. Echt heel erg slecht. En de bediening spreekt niet of nauwelijks Duits. De kamer was boven de binnenplaats waar ze om 04.00 de auto gingen in en uitladen, hard praten en staan roken. Elke keer als ik naar de receptie ging om iets te zeggen, geen reactie, geen sorry. Toen de verwarming kapot was zei ze, ja morgen komt er iemand.... Paar keer geen heet water bij het douchen. Ik heb een godsvermogen betaald en de service was niet zoal ik gewend ben in Oostenrijk. Uiteindelijk heb ik iets korting gekregen, maar voor mij nooit meer!!!!!