Laagsteprijsgarantie

FenomenaalScore uit 3 reviews

Ruimte

Onze mooie Vakantie in 🇦🇹🦯⛰️🚠🥾🫶🏻
Door A Wild-Elzinga op 07-08-2025

Wij hebben genoten van onze vakantie in juli bij Haus Keti lekker ontspannen en veel gewandeld in de bergen en met kabelbanen geweest zeer vriendelijk mensen en het voelde alsof we bij Familie waren in plaats van Vakantieadres gaan beslist weer terug

Fantastisch verblijf in prachtige appartementen
Door Corinne op 10-04-2022

Met een groep van 11 vriendinnen hebben wij drie nachten doorgebracht in Haus Keti bij Ronald en Krista. Verzorgde en schone appartementen, geweldige broodjesservice, goede faciliteiten (pinautomaat, supermarkt, diverse restaurants en bushalte)dichtbij.
De omgeving is prachtig, tijdens ons verblijf sneeuwde het zelfs nog waardoor we zelfs nog een ochtend hebben kunnen skiën! Naast skiën hebben we een prachtige wandeltocht en ‘schlittenfahrt’ gemaakt die Krista ons heeft aangeraden. Een verblijf om nooit te vergeten!

Fantastisch vakantieverblijf !
Door J. Timmerman op 02-02-2022

Wederom een heerlijke week gehad in Haus Keti. 9 mooie superschone appartementen zijn beschikbaar, om een geweldige vakantie te hebben in het Kleinwalsertal. Op nog geen 100 meter vindt je restaurants en het busstation, waar alle lijnen vertrekken, het dal in. Elke ochtend hangen heerlijke verse broodjes aan de deur. Zelf koken kan natuurlijk ook in het appartement. Bij vragen staan Ronald en Krista klaar; of het nu over skipassen of skihuur gaat, over goede restaurants of wandelingen; niets is hun te veel. Tot winter 2023... of misschien nog eerder.