Laagsteprijsgarantie

Nieuw RoMaLo

FenomenaalScore uit 4 reviews

Fijn, schoon en netjes
Door Lonneke op 19-07-2025

Heerlijke week gehad. De kinderen vermaakten zich super. De camping is lekker overzichtelijk zodat ons tweejarige zoontje ook heerlijk zijn gang kon gaan. Erg leuk is het speelpark naast de camping.

Mooie camping
Door Jeanne op 21-08-2023

Mooie camping leuk voor de kinderen

Schitterende kleine camping
Door ‘t Lam op 20-05-2023

Wat is dit een pareltje! Kleine camping met mooi schoon sanitair en overdekte recreatieruimte. Voor de kinderen vooraan het veld een leuke speeltuin waar ze zo nieuwe vriendjes maken. De plekken zijn voorzien van een grindtegelplateau: ideaal! De auto mag je niet op het veld parkeren, maar er staan bolderkarren om eventuele spullen tussendoor van de auto naar de caravan te brengen. Er is geen kinder/ familiedouche, maar een rolstoelvriendelijk sanitair met stoeltje waar je ook heel makkelijk je peuter kunt douchen. Bonus is het bijbehorende speelpark. Als je een keer toegang betaalt (€4 voor kinderen), krijgen ze een bandje en mag je het hele verblijf er van gebruik maken. Daarnaast staan er allerlei leuke skelters en fietsen bij de camping waar de kinderen (gratis) gebruik van mogen maken. Dan zijn er nog hele vriendelijke en behulpzame eigenaren én een mooie omgeving, wij zouden geen verbeteringen weten!

Geweldig voor kinderen
Door Betty van Weelie op 22-08-2022

Mooie verzorgde leuke camping zeker met jonge kinderen.
Vriendelijk ontvangen, stenen plateau voor je luifel of voortent.
Wel veel ons kent ons, en "vreemde" gedag zeggen kost dan moeite maar dan maar niet denken wij dan.
Sanitair netjes.
Voor gezinnen met jonge kinderen en Opa's en Oma's met kleinkinderen is het een ideale camping.