Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Bos: 1m
Zee: 1m
Adresgegevens | Knokkertweg 5a, 4506 HN |
De Knockaerthof
Absoluut niet eens met de opmerkingen van Frank. Alles ziet er verzorgd, en schoon uit. Het is een gezellige camping, zoals de plekken zijn ingedeeld. Ligging is top, dichtbij stand enz. Fietsen in de schuur. Zeker een aanrader.
Al 5 jaar bezoeken wij deze camping.
Bij uitstek dé camping voor de rustzoeker en voor de fietsliefhebbers nagenoeg centraal gelegen aan de kust tussen Sluis en Breskens.
Sinds een paar jaar een spiksplinternieuw sanitair gebouw met alle voorzieningen, altijd schoon/netjes.
Dit jaar met 10 Ampère stroomvoorziening en prima Wifi.
Grote staanplaatsen waarvan velen met geweldige weidse uitzichten.
Ontzettend vriendelijke beheerders.
Wij komen er jaarlijks in april, juni en september, dus van het groen worden van de bomen tot en met de rooi van de bieten en andere gewassen.
Topcamping!!!
Camping Knockaerthof is in onze ogen niet meer dan een boerenerf/weiland met daarop een sober sanitair gebouw. De eigenaar is nors en onvriendelijk.
Dunne wandjes in het toiletgebouw die niet in staat zijn de geluiden en geurtjes van de buurman/vrouw te maskeren en 1 wasbakje voor 4 toiletten. Het douchesysteem werkt op basis van enkele minuten warm water. De hygiëne laat zeer te wensen over. De afzuigrooster in het toiletgebouw is erg vies.
Het terrein zelf is slecht onderhouden. Op onze plek lagen nog afgekloven hondensticks, er lag afval in de groenstrook. Het ziet er in zijn geheel niet uit. Alles ademt de sfeer uit van “de kampeerder komt toch wel, waarom zouden we er iets voor doen”.
Met één woord:”passieloos”!
Een absolute aanrader. Prima voorelkaar!
Mooie ruime plekken. Wij kozen voor een plek met uitzicht, de moeite waard.
Wat een heerlijke camping! Klein, rustig, zeer ruime plekken die netjes gemaaid werden. En het uitzicht is vanaf alle hoeken prachtig. Vlak bij zee en strand, maar zonder de drukte van alle toeristen. Sanitair is goed, en wordt erg goed schoongemaakt en gehouden. Wij komen zeker terug!