Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Wasservice
Vergaderruimte
Adresgegevens | Beckummerweg 41A, 7482 ST |
Hof 't Sprakel
Alles scoort hoog bij Arjan, zeer vriendelijke gastheer en zeer flexibel.
Superschoon verblijf, mooie kampeerplekken en prachtig gelegen.
Ook de service naar ons als kampeerders met aansluitend familie in de groepsaccommodatie waren vol lof!
Chapeau Arjan!
We komen graag nog eens terug!
Fijne, groene en rustige camping. Zeer vriendelijk eigenaars en personeel die altijd bereid zijn je te helpen. Uitstekende service, super schoon sanitair (zonder muntjes!) en mooie, ruime plaatsen. Geschikt voor ouderen en gezinnen met kleine kinderen. Prachtige en rustige omgeving. Fijn om te wandelen en te fietsen. Aanrader! Wij komen zeker nog s terug!
Eigenaren ademen gastvrijheid, en dat naast prachtige grote plekken, fijn schoon sanitair, goede wifi, en een leuk restaurant maken een dikke 10.
Wij komen heel graag weer eens terug.!!
Een camping waar je ontvangen wordt door een leuke familie die iedereen een fijne vakantie willen bezorgen en waar je je gelijk thuis voelt. Echte Achterhoekse gemoedelijkheid. Mooi theehuis waar je heerlijk iets kan drinken en eten.
De staanplaatsen zijn groot en voorzien van water en stroom. Mooie uitzichten op de weide waar de koeien lopen en het bos. Het sanitair is erg netjes en schoon.
Voor de kinderen is er veel speelgoed en ruimte om te spelen.
Een pareltje waar ik graag weer terug kom.
Prima gemoedelijke camping. Ruime plekken. Schoon sanitair. Goed onderhouden. Leuke eigenaren die het de gasten naar hun zin willen maken. Mooie rustige omgeving met prachtige fietsroutes. Wil je de drukte ontvluchten dan is deze regio perfect.
Een enthousiaste kennis wees ons op deze landelijk gelegen camping en wat is het super vertoeven hier. Een echte aanrader! Een hartelijke ontvangst door de campinghouders, gastvrij, behulpzaam. Ruime en goed verzorgde plaatsen met mooi uitzicht op o.a. de landerijen. Goede (WiFi)voorzieningen aanwezig, schoon en netjes sanitair, mooie speelgelegenheid voor de kinderen, prachtige omgeving met hele mooie wandel- en fietsroutes. ‘s Morgens werden ons heerlijke broodjes gebracht. Mooi terras met o.a koffie en thee gelegenheid binnen en buiten.
Wij komen zeker terug op deze camping of in de aanwezige B&B.