Laagsteprijsgarantie
FantastischScore uit
  • Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds

• Deze accommodatie heeft een score van 8.4

Over De Koekamp

Bij De Koekamp stap je zo in een gezellige, zonnige vakantiesfeer. Deze knusse accommodatie ligt op een top locatie in Otterlo, midden in de natuur. Hier voel je de vakantiekriebel al meteen, klaar om te genieten van de rust, het bos en de frisse buitenlucht. Dit is puur vakantieplezier dat je niet wilt missen!

De ligging

De Koekamp ligt in Otterlo, een prachtig dorp in het hart van de Veluwe. Dankzij de centrale ligging is het een ideale plek om de omgeving te verkennen. Wil je korte reisafstand? Met de auto of bus ben je snel in het centrum of bij natuurreservaten. Je fietst zo in 5 minuten naar het gezellige dorp en in de omgeving wacht een wirwar van fijne wandelroutes en fietspaden. Geniet van de rust en de prachtige omgeving!

De Koekamp voelt als thuiskomen, met een gezellige en huiselijke sfeer. Je verblijft in comfortabele kamers die rust en eenvoud uitstralen. De accommodatie biedt een knusse zitkamer en een fijne tuin, perfect om na een dag in de natuur lekker te relaxen. Of je nu even wilt bijkomen of de omgeving wilt ontdekken, alles ademt die relaxte vakantie-vibe waar je naar verlangt. De vriendelijke eigenaren zorgen dat alles soepel verloopt en dat je je meteen op je gemak voelt. Hier voel je je snel thuis, klaar om volop te genieten van je vakantie!

De Koekamp serveert eenvoudige maar verse ontbijtjes, ideaal om je dag goed te beginnen. Je kunt er genieten van koffie, verse broodjes en lekkere jammetjes. In de omgeving vind je diverse eetcafeetjes en horeca waar je 's avonds lekker kunt genieten van een hapje en een drankje. De sfeer is altijd ontspannen en je voelt je er meteen welkom. Of je nu zin hebt in een snelle lunch of een gezellig diner, de streek biedt genoeg opties om je culinaire vakantie te maken. Alles bij elkaar maakt dat je je zeker niet hoeft te vervelen op eetgebied!

Zorg dat je op de hoogte bent dat de toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen nog niet zijn inbegrepen en ter plekke voldaan moeten worden. Sommige faciliteiten, zoals de tuin of de gemeenschappelijke ruimtes, kunnen tegen betaling zijn of afhankelijk van het seizoen. De bedden zijn op gemaakt bij aankomst, maar het ontbijt wordt niet automatisch aangeboden. Het is handig om je eigen fiets mee te nemen, want de omgeving leent zich perfect voor fietstochten. De accommodatie is goed bereikbaar met de auto en er is gratis parkeergelegenheid. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid op vakantie gaat en volop geniet!

Tongerenseweg 126, 8162 PP

De Koekamp

8.4
FantastischScore uit 5 reviews

Fantastisch
Door Cor op 21-08-2022

Wij vonden het sanitair erg schoon ,wel verouderd we werden hartelijk ontvangen door de eigenaar,prachtige grote plek voor de Caravan dus ook heerlijk meer privé door de ruimte.
Heerlijk genoten van de dagen op de Camping.
Wij vinden de review van de vorige eigenaar echt niet van toepassing!
Wij wensen de nieuwe eigenaar ,wat hele leuke mensen zijn, heel veel succes.
Met t vernieuwen van de camping.
En komen zeker terug was TOP!

Fijne camping
Door Corrie op 15-08-2022

Plus: vriendelijke cafetaria, volgende ochtend broodjes aan de deur van de trekjershut, sanitair schoon en OK, heerlijk veel verlichting 's nachts op het park, in ieder geval aan onze kant rustig.
Min: we konden de was niet doen, omdat er geen munten (of geen wasmiddel) te koop waren buiten de receptietijden. De receptie was wel erg kort open in het weekend: alleen zaterdag, van 10 tot 12 uur. Meestal is er wel wc-papier op een camping, hier moesten we het kopen. En weer meenemen in onze volle fietstassen.
De plus overtrof de min hoor.

Heel goed.
Door Mirjam op 08-08-2022

Heel gastvrij ontvangen. Vriendelijk personeel, eigenaren.
Gezellige camping. Prima toiletgebouw. Leuk restaurant op de camping.

Aanrader
Door Dick en Wies van der Maal op 02-08-2022

Schitterende rustige camping midden in de natuur met mooie ruime plaatsen en veel voorzieningen. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers en regelmatig leuke activiteiten in de gezellige brasserie.

Zalig, GENOTEN!!
Door Edwin op 06-06-2022

Met Pinksteren hier geweest! Sinds april 2022 nieuwe, jonge, eigenaren. Wat een ontzettend leuke, lieve en gastvrije eigenaren!! De camping straalt rust uit! Ja het is iets verouderd, maar de nieuwe eigenaren gaan hier zeker weten iets moois van maken!! Ze doen enorm hun best en geven je een zeer welkom gevoel! Zalige plekken. Wij hadden een fantastisch mooie en ruime plek, dankzij het meedenken van Corine! Je bent op de fiets zo in de prachtige bossen, waar je heerlijke tochtjes kunt maken. En in 5 minuutjes met de fiets in het centrum van Epe!
Corine, dank je wel voor het heerlijke weekend met ons gezinnetje. We hebben genoten en maak er iets moois van. Jullie verdienen het. En we komen snel weer terug!! Top eigenaren en fijne camping!