't Boshuisje

Centrale verwarming
Wasmachine
Adresgegevens | Meester Bosweg 1, 7451 KC |
't Boshuisje
Dat je in een prachtige omgeving komt waar het uitstekend toeven is. Een uiterst vriendelijke en hulpvaardig beheerster, die niets te veel is. Het meubilair zit uitstekend. Alles wat je zou willen dat er aanwezig is, is ook aanwezig zelfs wasmachine en droger. De badkamer is geweldig mooi gerenoveerd. Holten is een prachtige plaats om boodschappen te doen met een geweldige bakker en niet te vergeten ook een zeer goede slager.
hele fijne locatie, netjes verzorgd en alles aanwezig. Hoewel het veel regende hebben we ons zeer goed vermaakt (Dondertman).
De eigenaresse was supervriendelijk en had het huisje alvast mooi versierd, heel.erg gastvrij!
Dat je hier n geweldige plek aantreft met een comfortabel huis…wat er zeer sfeervol uitziet…..
De eigenaren is n sympathieke vrouw…die veel tips heeft over de omgeving !
De omgeving vond ik in 1 woord : prachtig en heb genoten van de wandelingen en fietstochten !
Fijn huis in een mooie omgeving. Vriendelijke eigenaar, die ons goed informeerde met info. We hebben vanuit het huisje mooie fietstochten gemaakt. Uitrusting van het huisje was dik in orde. Wasmachine en droger aanwezig. We willen graag terug komen voor de mooie natuur.
Als mensen rust zoeken dan is dit het juiste adres. Het ligt vrij gelegen aan de rand van het bos. Heerlijk wandelgebied voor de duur. Met een uiterst vriendelijke en behulpzame eigenaresse. Het huis is volledig ingericht met heerlijke vloerverwarming. Goede bedden op twee mooie slaapkamers. Als klap op de vuurpijl ook nog eens twee badkamers en twee toiletten.