Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Meer: 800m
Restaurant: 1000m
Adresgegevens | De Band 12a, 8614 JE |
Boerderij Appartementen Ûnder de Wol
Een fijn verblijf, rustig maar niet al te afgelegen . Een compleet huisje, gezellig en comfortabel. De sauna was heerlijk, luxe producten om te gebruiken en stoelen om na de sauna lekker in weg te doezelen. Gezellig keuvelen met de lammetjes en Karbo en Naadje. Fietsen naar Gaastmeer, terrasje aan het water en door met het pontje naar een volgende leuke stop. De pizzeria in Oudega SWF is ook een aanrader, 5 minuten met de fiets. Kortom wij hebben het fijn gehad en hopen nog eens terug te komen, maar dan met mooi weer 🌞🌻
Knusse appartementen met oog voor detail en complete rust om je heen. Wiepkje is erg attent en gaf ons veel leuke tips. We hebben zelden in zo'n lekker bed geslapen op vakantie en de keuken is zeer compleet. Al met al een flinke aanrader!
Wat hebben wij genoten tijdens ons verblijf in appartement Ien van Ûnder de Wol. Een ruim, sfeervol, schoon appartement in een mooie, rustige, landelijke omgeving. Gastvrouw Wiepkje legt je echt in de watten. Aan alles is gedacht.
Een heerlijk appartement (Ien) wet weidse vergezichten. Een heel aardige eigenaresse met aandacht voor details. Verrassing bij aankomst en vertrek. Wij hebben genoten van een week Friesland. Tip, neem je fiets mee of huur er één in het dorp. Fietsend zie je zoveel meer.