Boek altijd met zekerheid: SGR, ANVR en Calamiteitenfonds
Golfbaan: 13000m
Meer: 6000m
Rivier: 100m
Adresgegevens | Maziéras 1, F-87440 |
Maziéras (+ 5 vakantiehuizen met verwarmd zwembad)
We hebben in 2023 onze eerste vakantie met z’n viertjes bij Mylene en Erik doorgebracht en we praten nog steeds daarover. Het was fantastisch! Kleinschalig, heel persoonlijk, we konden 4x meeeten - dat is dan echt ontspannen met kleine kinderen erbij. En alle gerechten waren heerlijk!
Ook voor kleintjes wordt perfect gezorgd zodat de ouders van hun vakantie ook kunnen genieten. Ze hebben lekker in de schuur gespeeld die vol zat met speelgoed en nog voor het slapen eventjes op trampoline gesprongen.
Zwembad is goed beveiligd wat ook heel fijn is als je met kleine kinderen op vakantie bent.
We zouden deze lokatie aan iedereen aanbevelen die kleine kinderen heeft, echt wil ontspannen, lekker wil eten en kleine dorpjes in de omgeving wil ontdekken. Bedankt Mylène en Erik, we hopen jullie snel weer te zien!
We zijn heerlijk in de watten gelegd! Een prachtige en prettige plek waar je eigenlijk niet meer weg wil gaan. Aan alles was gedacht en de kinderen hebben zich volop vermaakt, zodat ook wij echt vakantie hebben kunnen vieren.
Bij aankomt denk je meteen; wauw ! & dit blijf je de hele week denken. Wij logeerde met ons zoontje van bijna 2 in gîte Le Noix. Huisje is echt van alle gemakken voorzien, ook voor de kindjes.
De grill avond en table d”hote waren geweldig. Er wordt bij de maaltijden ook echt super goed aan de kindjes gedacht. Het is net alsof je uiteten bent maar de kindjes kunnen ondertussen heerlijk spelen en de ouders dus relax eten.
De schildermiddag was ook heel leuk.
Er is in de buurt genoeg leuks te zien en te doen, maar eigenlijk hoef je het domein niet af.
De broodjes en croissantjes waren iedere ochtend ook heerlijk.
Mocht je hier een plekje kunnen bemachtigen, ga dan zeker genieten van de gastvrijheid van Erik & Mylène.
We hebben een geweldige week gehad hier met onze dochter van 16 maanden. Erik en Mylène doen erg hun best om het de gasten naar de zin te maken en het is gewoon een geweldig concept op een prachtige locatie. De tevredenheid van de gasten staat voorop en Erik en Mylène vragen ook regelmatig feedback om alles nóg beter te maken. In de directe omgeving is behalve heerlijk wandelen niet zo heel veel te doen, dus even lopen naar de supermarkt zit er niet in, echter maakt het prachtige uitzicht dit meer dan goed! Onze dochter was nog een beetje te jong om zonder toezicht te spelen, maar voor iets oudere kinderen is dat absoluut mogelijk. Ze vond het in ieder geval erg leuk op de schommel, de trampoline, de glijbaan, in het zwembad en natuurlijk in de speelschuur. Zeker met de andere kindjes. En aan bijna alles is gedacht om het voor kinderen (en hun ouders) zo leuk en prettig mogelijk te maken. Wij komen vast en zeker nog een keertje terug!
Dit is echt een heerlijke plek om vakantie te vieren! Je hebt gelijk bij aankomst ook dat gevoel!
De huisjes zijn mooi, ruim, schoon en van alle gemakken voorzien. Mylène en Erik zijn fantastische hosts, regelen 4x per week een heerlijke maaltijd voor je. We waren hier voor de 2e x met onze 2 kids. Heerlijk om te zien hoe ook zij genieten van deze plek. Vriendjes zijn snel gemaakt met de kinderen uit de andere huisjes, en er is van alles te beleven hier. De grote speelschuur, zwembad, speelveldje.... genoeg om op te noemen. Ook als je met jongere kinderen op vakantie gaat is deze plek een absolute aanrader. Alles is kidsproof en veilig zodat je ze ook even uit het oog mag raken!
We hebben met zn 4-en deze week uitstapjes gemaakt naar Limoges (Aquarium * Dierentuin), een kasteel bezocht en grotte de Villars. Dat is ook het fijne aan de meivakantie, mocht je iets minder zomers weer hebben, dan kan je je nog steeds heerlijk vermaken!