Laagsteprijsgarantie
2.5
OnvoldoendeScore uit

Brevar Porlezza (Camping International)

Ruimte

Over Brevar Porlezza (Camping International)

Bij Brevar Porlezza (Camping International) vind je een zonnig plekje aan het meer, perfect voor een ontspannen vakantie vol plezier. Stel je voor: de warme zon op je huid, een verfrissende duik, en genieten van de ontspannen sfeer. Dit campingparadijs doet je meteen de vakantiekriebels krijgen. Wil jij deze zomer genieten van een gezellige en actieve vakantie?

De ligging

Brevar Porlezza (Camping International) ligt aan het mooie Lago di Lugano, vlakbij de Zwitserse grens. Perfect gesitueerd in een bosrijke omgeving, met de Italiaanse sfeer altijd dichtbij. De camping is makkelijk bereikbaar: je rijdt in ongeveer 2 uur vanuit Nederland en ontspant meteen zodra je aankomt. In de omgeving zijn talloze activiteiten te doen. Denk aan heerlijke wandelingen, fietstochten door de bergen, of ontspannen aan het water. Vergeet niet je slippers uit te doen en je eerste duik te nemen in het heldere meer. Spannend en gezellig tegelijk!

Op Brevar Porlezza (Camping International) voelt het alsof je logeert in je eigen vakantiehuisje, maar dan met extra faciliteiten. De camping biedt ruime kampeerplaatsen en comfortabele stacaravans, allemaal in een groene omgeving. Je geniet van gezellige gemeenschappelijke ruimtes en een fijne plek om te ontspannen na een dag vol activiteiten. Voor de kinderen is er volop te beleven: een leuk speelplein en zwembaden. Alles ademt die perfecte vakantiesfeer, waar je je gelijk thuis voelt. De sfeer is ontspannen en gezellig, ideaal voor families en stelletjes die willen genieten van rust én plezier.

Op de camping vind je verschillende eetgelegenheden, van knusse snackbars tot gezellige terrassen. Je kunt smullen van verse broodjes bij het ontbijt, of je keharing of pizza halen voor een ontspannen avond. Er is keuze genoeg om je smaakpapillen te verwennen. Vaak kun je ter plekke genieten van een drankje, terwijl je uitkijkt over het meer of je kinderen ziet spelen. Alles is gemakkelijk te bereiken en je hoeft niet ver te zoeken voor een lekkere maaltijd. Zo haal je nog meer plezier uit je vakantie!

De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar open zijn vanwege het seizoen, onderhoud of weersomstandigheden. Het is handig om vooraf te controleren welke voorzieningen beschikbaar zijn op jouw vakantieperiode. Zo ben je goed voorbereid en kan je zonder zorgen genieten van je verblijf. Het team van Brevar Porlezza helpt je graag met alle informatie, zodat jouw vakantie zorgeloos begint.

Vakantiegangers die op zoek zijn naar een charmante plek aan het water, zullen de locatie van deze camping zeker waarderen. Onder de Lindebomen vind je rust en ruimte, waarbij je zelf je ideale plekje mag uitkiezen. Dichtbij vind je niet alleen een restaurant waar je kunt genieten van een lekkere maaltijd, maar ook drie grote supermarkten zijn binnen handbereik voor al je benodigdheden. Een verblijf hier biedt de perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid en gemak, ideaal voor wie op zoek is naar een onbezorgde vakantie.

Via Osteno 40, I-22018

Brevar Porlezza (Camping International)

2.5
OnvoldoendeScore uit 4 reviews

Ruimte

Echt heel slecht
Door Jan op 28-07-2023

Vies, totaal niet onderhouden, niets werkt. De camping is op zich leuk maar veel slechter dan de huisjes van Brevar kun je niet vinden. Bij aankomst direct gemeld dat het ontzettend goor was, de televisie niet werkte, er gaten in de stoelen zaten, het oventje onbruikbaar was (want dan klapt de stop meteen om), de beloofde parkeerplek niet met een auto toegankelijk was en de terrasafsluiting vol gaten zat.
Helemaal niets doet Brevar eraan. Maar wel nog steeds extreem hoge 'corona'-schoonmaakkosten rekenen. Waarvoor is me niet duidelijk, want dit huisje was duidelijk al maanden zoniet jaren niet schoongemaakt.

Charme camping met vergaande glorie
Door José
Zoover Ontdekker
op 19-06-2023

Camping gevonden via het charme camping boekje. Inderdaad sta je erg mooi aan het water onder de Lindebomen. Je mag zelf je plekje uitzoeken van de eigenaresse. Helaas was het sanitair al sinds sluiten van het seizoen 2022 niet meer schoon gemaakt.
Restaurant op loop afstand, 3 grote supermarkten op 2 minuten rijden met de auto.

Verschrikkelijk
Door A op 30-05-2023

Een zeer slecht onderhouden park en de vuilnis ligt op 1 grote stapel.

Vreselijk!
Door Christa Baan op 14-01-2023

1x en nooit weer! We verbleven in stacaravan Lugano 101 van Brevar vakanties en Viola van Pijnen. Er was ons beloofd dat we 's morgens om 8.00uur in onze stacaravan konden. Helaas was deze nog niet schoongemaakt. Met 3 jonge kinderen moesten we in de brandende zon tot 15.00uur wachten! Stacaravan stond op de parkeerplaats v d camping tegenover de discotheek. 's Avonds om 21.00uur begint de kinderdisco die doorgaat tot diep in de nacht. De muziek stond abnormaal hard. Wij hebben geen oog dicht gedaan. Nadat 4 van de 5 gezinsleden (+ heel veel mensen) ziek werden van wss een bacterie in het zwembad zijn wij na een week vertrokken!
De eigenaren Brevar en Viola van Pijnen hebben vooraf beloofd dat er geen overlast zou zijn van de discotheek, ons chalet ging nog net niet op en neer! Tijdens deze vakantie hebben we meerdere keren contact opgenomen maar er werd geen hulp geboden.De camping is erg verouderd en rommelig!