Laagsteprijsgarantie

GoedScore uit 7 reviews

Ruimte

Rustige gelegen camping
Door Jo op 30-03-2025

Camping heeft een grote onderhoudsbeurt nodig. Aan alles zie je dit terug.
Is jammer dat dit voor alle 4 de eigenaren als bijbaan is.

Heerlijke mini camping, GENIETEN!
Door Marieke op 22-08-2023

Wat hebben wij genoten van een paar overnachtingen de in trein. Goede bedden en een privé wc meer heb je toch niet nodig. De douches waren super schoon. We hebben ook genoten van de heerlijke Italiaanse avond. ECHT een AANRADER! Onze kinderen van 3 en 5 jaar hebben zich goed vermaakt buiten en wilde echt nog niet naar huis. Wij komen zeker nog een keertje terug!

Leuke kleine camping met goede sfeer
Door Julian op 05-09-2022

Wij zaten in de treinwagon. Een perfecte plek om kort te verblijven. Je hebt een eigen toilet en 4 bedden. En buiten een picknicktafel. De douche kan je gebruiken vanuit de camping. Een soort van kamperen op de luxe manier dus. Voor ons helemaal goed. Het ontvangst was super, we hebben er ook nog een avond gegeten. Heerijke pizza's, maar ook een stukje vlees en vis was geen probleem. Dus wat ons betreft een aanrader!

Het was een top weekend.
Door Miran op 29-08-2022

Wat een vriendelijke en behulpzame nieuwe eigenaren. Schone accomadatie met heerlijke bedden en alles aanwezig.
Lekkere koffie, lunch of zelfs een zelf gemaakte pizza op de pizza avond. We hebben genoten.

Fijne mini camping met goed sanitair
Door Van Erven op 29-08-2022

Wij zijn met ons jonge gezin wezen kamperen met de tent op BuitenBoel. Inmiddels hebben zij nieuwe eigenaren en heet het BuitenBoel "bij ons vier". We hebben een fijn verblijf gehad op de mini camping. Top ontvangst en zelfs meedenkend toen we op een probleem stuitte. Het sanitair is prima. De gezinsdouche ideaal met kleine kinderen. De oudste van 3 vermaakte zich vaak in de (overdekte) speeltuin. Al met al een plek om naar terug te komen!

aanrader.
Door Paul op 29-08-2022

Dit is echt een erg leuke camping met met veel speel mogelijkheden voor de kinderen op een aparte speelweide even als een overdekt speel gedeelte.
Ontvangen door vriendelijke eigenaren.
Sanitair is schoon en netjes wat ik wel belangrijk vind.
Horeca is echt top. voor een ontbijt , lekker lunch, een pizza , gewoon een borrel of de vele andere mogelijkheden die hier nog zijn , ben je hier echt aan het juiste adres op een gezellig overdekt terras. Ook hier word aan de kleintjes gedacht.
Wij hebben echt een leuke tijd gehad.
Hier gaan we zeker een keer terug komen.